Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, Elder napisał(a):

Nie kupuj Game Pass młodemu i z bani

kolejny serwis za 4 nie 2 lata masz :)

To nie zda egzaminu😂 Game pass miał ostatnio chyba ze dwa lata temu. Teraz gra z kumplami w fortnite ( idzie mu lepiej odemnie🤭😅) i inne gierki. Także mam pewnie na dwa lata spokój a wtedy może jak stary przejdzie na pc

• Upvote 1
Opublikowano
W dniu 9.04.2026 o 06:26, DarkeVo napisał(a):

@Send1N z Twojego polecenia zakupiłem ten sprzęcik,w weekend dopiero go przetestuję na xbox x młodego bo widze że jest tam w nim założona jakaś kolonia😂 ale pierwsze wrażenie jest jak najbardziej oki czuć to w ręce 

Widzę ta dmuchawa ma też opcje lekkiego odkurzania? używacie tego w ogole do kompa? bo ja to bym się chyba bał i samo dmuchanie :E 

Opublikowano

@Slayer

Płyty głównej takim czymś nie odkurzam :E Ale przydaje się ta funkcja odkurzania. Klawiaturę można odkurzyć, filtry jak wyjmuję z kompa i jest na nich trochę kurzu to najpierw odkurzę i dopiero przedmucham. Jak lubisz ciasteczka jeść w łóżku to też ładnie okruszki zbiera :E 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 9.04.2026 o 06:26, DarkeVo napisał(a):

@Send1N z Twojego polecenia zakupiłem ten sprzęcik,w weekend dopiero go przetestuję na xbox x młodego bo widze że jest tam w nim założona jakaś kolonia😂 ale pierwsze wrażenie jest jak najbardziej oki czuć to w ręce 

20260408_194932.jpg

Patrzyłem na twoje zdjęcia i faktycznie super efekt jak na takie urzadzonko, podeślij linka gdzie kupowałeś  😉

Edytowane przez Godlike
Opublikowano

W wrześniu 2023 roku kupiłem na Allegro TAKĄ DMUCHAWĘ i dzisiaj po dwóch latach po pełnym naładowaniu dmuchawa na najwyższej prędkości chodzi około 10 sekund i trzeba ją łądować od nowa.

Ładuje się w 15 minut do pełna a wcześniej trawało to około godziny,wniosek taki że akumulator już padł i jedynym rozwiązaniem jest jego wymiana.

Także z początku takie dmuchawy zdają egzamin ale jak padnie wbudowany akumulator to jest problem i praktycznie dmuchawa jest bezużyteczna.

Następna dmuchawa jaką kupię będzie już zasilana kablem z gniazdka.

Opublikowano
W dniu 11.04.2026 o 17:39, Slayer napisał(a):

Widzę ta dmuchawa ma też opcje lekkiego odkurzania? używacie tego w ogole do kompa? bo ja to bym się chyba bał i samo dmuchanie :E 

Specjalnie kupiłem ten model który wziął też DarkeVo żeby mieć dodatkowo taką opcję, kompa nie odkurzam ale np ostatnio zabrałem sobie do auta i odkurzyłem syf z deski i innych elementów plastikowych, ogólnie przydaje się do drobnego syfu/okruchów/ w miejscach gdzie nie masz możliwości skorzystania ze zwykłego przewodowego odkurzacza, jak już postanowiłem kupić taką typową dmuchawę przechodząc z pompki od materaca :ExD to stwierdziłem że lepiej mieć już taką z opcjonalną możliwością odkurzania, z tym że moc ssania jest słaba w porównaniu do nadmuchu ;) 

• Upvote 1