Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra zostanie wydana na PC/PS5/XS 12 sierpnia 2025.

Wymagania

Minimalne: Intel Core i3-12100 / AMD Ryzen 3 1200 8 GB RAM karta graficzna 4 GB GeForce GTX 970 / Radeon RX 580 Windows 10/11 64-bit

Zalecane: Intel Core i7-7700K / AMD Ryzen 5 5600X 16 GB RAM karta graficzna 8 GB GeForce RTX 3070 / Radeon RX 5700 XT Windows 10/11 64-bit

Opublikowano
25 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Ceny brak:thumbdown:

Nie powinno być drogo, patrząc na to, że robił to 40-osobowy zespół. Gra wygląda na AA.

Graficznie nie wygląda źle, ale mam wrażenie, że twórcy poświęcili zbyt dużo czasu na oprawę, a zapomnieli o tym, co najważniejsze - gameplayu. Szczególnie walka wypada słabo - jest powolna i mocno sztywna, ze słabymi animacjami. Urywki, które widziałem przypominają mi trochę Hogwarts Legacy i nowe GoW

Premiera 12 sierpnia? Jak dla mnie powinni to jeszcze przełożyć i dopracować, zwłaszcza walkę.

Opublikowano (edytowane)

Wcale mnie to nie dziwi. To co pokazali wygląda jak jakieś wczesne tech demo, walka ssie, postacie z papieru, animacje bez masy, ciosy bez impaktu itp. A oni chcą to niedługo wypuścić? Powodzenia :lol2: Tylko niedzielni gracze nie mają w co grać, tego aż za dużo wychodzi, żeby to wszystko ogarnąć, ale to szczegół. 

Edytowane przez DITMD
  • Upvote 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejne ładnie, kompletnie o niczym, bez duszy, z fatalną walką, łajno.
Faktycznie te wszystkie gry na UE wyglądają tak samo. Są ładne i... nie chce się ich nawet z zatoki sprawdzić.
Podobnie, jak po pierwszych zachwytach małpą. Co chwile pokazują coś nowego z Azji w lasach, zieleninach i kolejna kopia kopii.

Opublikowano
1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a):

Kolejne ładnie, kompletnie o niczym, bez duszy, z fatalną walką, łajno.
Faktycznie te wszystkie gry na UE wyglądają tak samo. Są ładne i... nie chce się ich nawet z zatoki sprawdzić.
Podobnie, jak po pierwszych zachwytach małpą. Co chwile pokazują coś nowego z Azji w lasach, zieleninach i kolejna kopia kopii.

Nie licząc kwestii problemów technicznych, których developer nie ogarnie to cała reszta to już ich wina.

Już kiedyś pisałem, że jak wejdzie UE5.x to będzie masowy wysyp balasów, które co najwyżej przykuwają uwagę grafiką. Wystarczy przejrzeć Steam ile tego szajsu na UE jest.

Teraz to byle kto może zrobić ładną gierkę na UE tylko poza grafiką niczego więcej nie zaoferuje. UE od strzała za developera nie ogarnie animacji to wiele gierek na UE ma z tym problem :E

Ta branża jest popsuta pod wieloma kwestiami i jak pokazuje czas jest tylko gorzej. Jak pokazała sytuacja z MS w tej branży pracuje coraz więcej opierdalaczy, którzy udają, że coś robią lub tacy co nie powinni w ogóle w tej branży pracować.

• Like 1