Archiwizacja zdjęć i filmów na płytach Blu-ray 50GB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
To dobrze, że w autach europejskich za ~200 kPLN jest prawdziwe, naturalne drewno - wypisz teraz aktualnie sprzedawane nowe modele europejskie, które w tej cenie to naturalne drewno mają. Analogicznie cieszę się, że europejskie auta za 200K mają naturalną skórę na desce - również podrzuć kilka modeli w tej cenie (nowych z salonu) z naturalną skórą na desce. -
Przez jarux · Opublikowano
Fakt 2.0T również robi saunę pod maską. Choć ma.to pewien plus. Kiedyś zamawialiśmy w robocie kebaby ale była obsuwa z dostawą i dotarły do nas na chwilę przed tym jak wychodziłem do domu. To co ja zrobiłem? Maską w górę i kładę go pomiędzy przednią głowice, a kolektor ssący i jazda do domu Na miejscu był idealnie podgrzany -
Przez jankooo · Opublikowano
Myślę, że to nie ma znaczenia- wystarczy info, że to nie są screeny z czystego gameplay'u tylko dodana właśnie informacja o modyfikacji aby nie wprowadzać w błąd O np. tu jest jasne, że to nie zwykły gameplay tylko zmodyfikowana przez ciebie gra. Nie dość, że tryb fotograficzny to ktoś inny jeszcze użyje ai i w ogóle nie będzie wiadomo na co patrzymy... -
Przez Kadajo · Opublikowano
160zl można już myślę dać. Ale wiadomo im mniej tym lepiej -
Przez tgolik · Opublikowano
Uwielbiam polskie seriale kryminalne. Jest ich kilkadziesiąt i polecam wszystkie. Kilka z nich jest słabszych kilkanaście wybitnych.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi