Jakie konto oszczędnościowe
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Test automatycznego awaryjnego hamowania (m.in. 4 chińskie zostały przetestowane): -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Kilka aspektów. Generalnie zawieszenie sprzed 20 lat jest nieporównywalnie gorsze w rozumieniu: twardsze na nierównościach i mniej sztywne podczas szybkiej jazdy. Sztywność karoserii tamtych aut jest zwykle dużo niższa, co też przekłada się na gorszy odbiór tamtych aut. Miałem możliwość jeździć takimi pełnoletnimi autami z NOWYM zawieszeniem (ale seryjnym) i było dużo gorzej niż nowe auta z zawieszeniem nowszym. No i zwykle nowe auta mają teraz większy skuteczny skok zawieszenia, co też przekłada się na lepsze odczucia i prowadzenie -
Przez janek25 · Opublikowano
za plandemmi to sie i krowy nie niesły Zwykła spekulacja Kolejny dowód ze musi by różnorodność paliwa a przy zaawansowanym cieplownctwie dobrze jak wiecej niz 1 zródło Niestety tutaj wszystko o 180 stopni i piersi urzędników wytkniete do odznaczeń ciekawe ile w ministwrstie klimatu na 2025 roku przyznanej premii -
Przez seba842005 · Opublikowano
Nie opłaca się dopłacać ze względu na różnicę w wydajności właśnie 15-20%, bo tyle masz maksymalnej różnicy. Chodzi głownie o vram. Zapomnij o graniu natywnie np 1600p mając 8GB vramu, więc musisz używać dlss i fg, z tymi ulepszaczami te 15-20% szczytowej wydajności to jest całe nic względem 5060... to samo było z 3060 vs 3070, 4060 vs 4070, a dziś ta granica przez ulepszacze zaciera się jeszcze bardziej... Paulinko kochana miałem więcej laptopów w użytku, niż Ty pierogów w życiu zjadłaś... -
Przez Grolshek · Opublikowano
W sumie to ja już bardziej za fajnymi trumnami się rozglądam niż interesuje mnie to co się dzieje
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi