WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
To było nawet w I sezonie.
Demogorgon nie potrzebował stałej bramy (jak ta w laboratorium). Posiadał naturalną zdolność do tworzenia małych, nietrwałych "pęknięć" w rzeczywistości. Te małe portale, przez które przechodził (w suficie, w drzewie), miały tendencję do bardzo szybkiego zarastania i zamykania się.
AI można łatwo zweryfikować czy nie bredzi
Ja mówię o nowych komputerach nie zabytkach Z170/Z270.
@ITHardwareGPT Napisz proszę o Intel ME, na co wpływa w systemie na nowych platformach np Z690, Z790 ?
@Send1N
Widać to po strzałkach do śrubek oraz oznaczeniu biegunów wtyczki - nadrukowanych tam, gdzie ich nie ma. Porównałem też z oryginalnym zdjęciem z oferty.
Odpowiedź sklepu:
Dzień dobry,
Wygląda na to, że etykieta została w produkcji odwrotnie naklejona, jednak nie wpływa to w żaden sposób na działanie baterii. Oczywiście ma Pan możliwość zwrotu za pośrednictwem allegro w ciągu 14 dni od daty zakupu.
Pozdrawiam, AINet
U caleba to i -20 na Podlasiu
Ale na zachodzie jak wklepałem poznań to tam ledwo 1 stopień podają w dzień, w nocy -6 na początek następnego tygodnia czyli dalej piździarnia, Wrocław ciapkę lepiej, ale też w dzień minimalnie na plusie i w nocy minus. Szczecin podobnie.
Co na tym zdjęciu jest odwrotnego tak z ciekawości niż powinno być? chodzi ci o naklejkę z SN'em że na zdjęciach z aukcji była naklejona wyżej niż na tej co dostałeś
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź