Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cap na ok 165fps? W sensie tak grali, czy cap silnika? Bo jakby cap silnika to byłaby  nagroda Debila Roku dla developera co to wymyślił.

Już cap w starym Frostbite na nie pamiętam, 240? 300fps? był głupotą, ale strzelanka w 2025 nie powinna mieć żadnych capów. No ewentualnie 600fps możnaby wybaczyć.

Zależy od gry, ale ja bym nie chciał żadnych spadków poniżej 150 bo to nawet na sterowanie źle wpływa. Jednak zupełnie inaczej się grało w 150-200fps zamiast 110-150fps w BF4. Wyraźnie "równiej" się celowało i po prostu przyjemniej.

Opublikowano

Pewnie mają monitory 165Hz

Kromka tez wspominał ze brak jest RT wiec graficzni onaniści mogą być rozczarowani. Ale ze to beta a sama gra będzie miała SP to raczej spodziewam się ze w pełnej wersji jednak się pojawi.

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Reddzik napisał(a):

obraz.thumb.png.c0e0f9fb3aef1f076574cec67325e13e.png

Otrzymasz również powiadomienie, by włączyć opcję bezpiecznego rozruchu (Secure Boot), jeśli jeszcze nie jest włączona. Jest ona wymagana do gry w otwartą betę

hej, co te funkcje mają wspólnego z gejmingiem?

image.thumb.png.4b67f1d3e4254c4885aff9e43a0d3fb6.png

Opublikowano (edytowane)

To do anty-cheat, głównie te dwie pierwsze.

Kurz opadł to sobie można na spokojnie obejrzeć. Wczoraj tylko trailer i tyle, musiałem kolka na torze kręcić ;)

Gameplay to i tak widziałem bo sam grałem, poczekać na pierwsze otwarte testy i zobaczę jaki progres względem tego co widziałem.

Liczę że da się u mnie jakoś te 144fps utrzymać na v.low i tylko tekstury podbite, wymagania jakoś nie są przegięte więc może nie będzie źle.

Mam nadzieję że tdm przynajmniej będzie a jak nie to pewnie rush się będzie pykalo.

Tak jeszcze do tego co się rejestrowali na BF labs, dostęp będzie niedługo rozdawany więc trzeba poczekać.

During today's reveal stream, we revealed that all Battlefield Labs participants will be gaining Early Access to the Open Beta. Expect more details to follow, but this is just a little way of saying thank you for your continued collaboration with us!

Na premiere idzie trial z EA Play i się zdecyduje czy kupić czy nie.

Jeszcze jak widzę po drodze będzie opcja testowania trybu BR. Firestorm mi się bardzo podobała, szkoda że tego nie pociągnęli dalej. Imo lepszy niż WZ na tamten moment. Jak to tutaj będzie to się zobaczy ale będzie za free więc czemu nie sprawdzić. Oby klimat utrzymał i stylistykę z 6, tak aby kolorowe skiny tam się nie znalazły to może będzie z tego coś.

Edytowane przez Dominix
Opublikowano

Czy ktoś jest mi w stanie napisać czy podczas aktywacji kodu po odebraniu Twitch dropa był wybór klienta/platformy, na której będziemy grać czy też po prostu wklepujesz kod i dostajesz tylko powiadomienie, że weźmiesz udział w beta testach?

Opublikowano
10 minut temu, Dominix napisał(a):

Wymagań do singla nie ma więc tego nie wiadomo. Może singiel mimo że odpalany z tego samego menu nie będzie tego wymagał a przy opcji multi już bez tego nie ruszy.

A tu abo idzie zwrócić tak jak u Ubi?:E

Opublikowano
3 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Czy ktoś jest mi w stanie napisać czy podczas aktywacji kodu po odebraniu Twitch dropa był wybór klienta/platformy, na której będziemy grać czy też po prostu wklepujesz kod i dostajesz tylko powiadomienie, że weźmiesz udział w beta testach?

Nie było wyboru , bo to rozpoznaje po zalogowaniu na czym grasz.

2 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a):

Wpisałem kod, dostałem gratulacje jak w screenie powyżej, ale gdzie jest ta gra niby? W bibliotece jej nie mam.

Pojawi się jak będzie preload.

• Upvote 2
Opublikowano
Teraz, Tomek_ITH napisał(a):

Wpisałem kod, dostałem gratulacje jak w screenie powyżej, ale gdzie jest ta gra niby? W bibliotece jej nie mam.

Pytam bo jest jakaś tam szansa w moim przypadku, że wcięło kod bo wczoraj przez te errory serwerowe na ich stronie nie mogłem (jak i wiele innych osób) dokonać pełnej aktywacji, próbowałem wiele razy aż w końcu dostałem tylko i wyłącznie komunikat, że podany klucz został zużyty więc wydaje mi się, że przypisało go do mojego konta. :E Natomiast jeśli po drodze był dodatkowo wybór platformy/klienta (EAApp, Steam, Epic) to leżę i robię pod siebie bo proces nie został sfinalizowany do końca a klucz wcięło na etapie pierwszej aktywacji bez wyboru platformy/klienta bo wywaliło error serwera. :E 

Tak czy siak nadgorliwość gorsza od faszyzmu i trzeba było siedzieć na dupie i dzisiaj sobie to spokojnie aktywować - człowiek niby wiedział ale jednak kombinował pod górkę nie wiadomo po co.

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, ODIN85 napisał(a):

A tu abo idzie zwrócić tak jak u Ubi?:E

pytaj ich nie mnie.

Jeszcze niech HC bedzie, nie w portalu tylko normalnie.

NA EA app mam za 54GBP wiec pewnie jak juz bedzie decyzja to tam sie kupi.

Edytowane przez Dominix
  • Thanks 1
Opublikowano
10 godzin temu, zlotnik napisał(a):

ludzie którzy grają w Bfy 20lat

Ale dla nich nikt tej gry nie robi, oni dostaną tylko jakiś wyrzutek - Portal i to tylko po to żeby za bardzo nie narzekali w sieci ;)

A tymczasem zapraszam do zakupu preorderowych skinów i tokenów  :D

Ja czekam tylko na BR z destrukcją :D

Opublikowano
42 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Natomiast jeśli po drodze był dodatkowo wybór platformy/klienta

Nie wiem czy był ale w moim przypadku nie było, miałem tylko potwierdzenie przypisania klucza, żadnego emaila, czy właśnie gry na koncie, a wpisanie ponownie klucza wywala błąd o którym mówisz, że został użyty, można aktywować w aplikacji EA- pojawia się taki sam komunikat o tym, że klucz został zrealizowany. Czekam do preloadu to się zobaczy, będzie to git, nie to pal licho i tak gry nie kupię w takiej cenie, może za kilka lat jak spadnie z ceny.

• Upvote 1