dawidoxx 976 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 5 minut temu, Karro napisał(a): Na razie nie widać tego Gdzie to niby już widzisz?
Tomek_ITH 318 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Wszyscy zaczynacie od 10? Wy pracy nie macie, czy co?
Kadajo 7 418 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Ja o 10 będę w pracy i będę się nabijał z tych, co nie mogą wbić na przeciążone serwery 1 1
Strilok 342 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 8 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Wszyscy zaczynacie od 10? Wy pracy nie macie, czy co? Ja mam połamaną kość udową po wypadku na motocyklu. Przeszedłem jakiś czas temu operację i siedzę na L4 w domu więc mam możliwość ogrywać zaległe tytuły 3
Sheenek 330 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Kurde, a ja z powodu urlopu wlasnie nie bede mogl zagrac w EA, ale juz w sobote zasiade😁
raziel88 34 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Odpaliłem tego secure boota, kosztowało mnie to chwile strachu ale działa więc do zobaczenia na polu bitwy. 1
nozownikzberlina 501 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Godzinę temu, Phoenix. napisał(a): Activision zrobilo papuge i od BO7 bedzie wymagac secure boota haha czyli EA zrobiło papugę od innych? btw 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 32 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a): Wszyscy zaczynacie od 10? Wy pracy nie macie, czy co? Cud będzie jak chociaż jeden z tego wątku zagra jutro o 10
Slayer 253 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia A ja pracuje zdalnie i zamierzam się opierdalać w robocie i grać sobie po prostu a jak nie wbije na servery to sobie yt poogladam albo w co innego sie pogra 1
sniper76 155 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia A ja właśnie jestem na urlopie... a tak z wiatrem szczęścia, może jutro bym zagrał najprawdopodobniej wbije w dniach 14-17 ech...
caleb59 1 633 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Jutro pewnie jeszcze wyskoczą z czapy ze sterownikami Nvidii z profilem dla BF 6.
Wu70 739 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 2 godziny temu, Kadajo napisał(a): BF6 ma zdecydowanie wyższe wymagania niż V i 2042 Tak patrząc na te tabelki to różnica symboliczna 2042->6
caleb59 1 633 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) W 2042 128 graczy było wyzwaniem + RT, tutaj 64 graczy bez RT i zapewne para pójdzie w zniszczenia. Edytowane 6 Sierpnia przez caleb59
Strilok 342 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Cud będzie jak chociaż jeden z tego wątku zagra jutro o 10 Jutro to będzie tak to wyglądało 8
nozownikzberlina 501 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Jeszcze tylko unbana załatwić od EA i można testować 2
Spychcio 802 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Ja też mam urolp, uciekam spać bo o 9:30 trzeba wstać i lecimy z ekipą Oby serwery wytrzymały i żeby nie było kolejek
Adam33k 37 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Jeszcze trzeba mieć klucz/dostać dostęp żeby sobie dzisiaj zagrać W Pre-Alpha optymalizacyjnie było bardzo spoko, oczywiście wiadomo że była nie dorobiona ale jeżeli chodzi o optymalizacje nie było źle, więc można się spodziewać jak masz przyzwoitego kompa że pogracie normalnie. Ja zaczynam wieczorem, o 10 będzie taka kolejka że powodzenia Edytowane 7 Sierpnia przez Adam33k
ODIN85 3 503 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Wieczorem też 1 godzinę temu, Adam33k napisał(a): Jeszcze trzeba mieć klucz/dostać dostęp żeby sobie dzisiaj zagrać W Pre-Alpha optymalizacyjnie było bardzo spoko, oczywiście wiadomo że była nie dorobiona ale jeżeli chodzi o optymalizacje nie było źle, więc można się spodziewać jak masz przyzwoitego kompa że pogracie normalnie. Ja zaczynam wieczorem, o 10 będzie taka kolejka że powodzenia .
Doamdor 1 795 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 7 godzin temu, Tomek_ITH napisał(a): Wszyscy zaczynacie od 10? Wy pracy nie macie, czy co? 3
Phoenix. 4 730 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia #BF6 #MnK🖱️ ⭐Deweloper z Dice poinformował, że sens myszki 🖱️ w BF6 będzie identyczny jak w poprzednich odsłonach, bez żadnych kombinacji. ♦️Będzie również opcja dopasowania odpowiedniego DPI w menu gry, która pozwoli ustawić czułość myszy tak, by obrót o 360° w grze wymagał zawsze przesunięcia myszy o tę samą odległość fizyczną.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź