maxmaster027 1 032 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 2 godziny temu, skypan napisał(a): Ale to menu ustawień jest totalnie zwalone. Część opcji w różnych miejscach się dubluje. Już myślałem, że w 2042 osiągnęli szczyt debilizmu dzieląc włos na czworo ale w BF6 jeszcze bardziej zaszaleli. Podobnie z wyborem broni i modyfikacjami. Wyglada jak bios od gigabyte'a po 3x w roznych miejscach te same opcje
Kabor 482 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 (edytowane) 17 minut temu, Strilok napisał(a): Mam założony serwer testowy od początków BF 2042 i do tej pory nie zniknął. Na początku serwery znikały. Była o tym nawet wzmianka w jakimś patchu. Patch 2.2.0. Stałe serwery Funkcją, której domagała się społeczność Battlefield 2042, jest opcja hostowania stałych serwerów, które pomogą wam rozwijać własne społeczności i grać z ich członkami. Miło nam poinformować, że w ramach nadchodzącej aktualizacji gry wprowadzimy tę funkcję jako nową opcję hostowania serwerów w Battlefield Portal. Zaprojektowaliśmy stałe serwery z myślą o twórcach i liderach, aby dbać o społeczności, które udało im się stworzyć w Battlefield Portal. To wasza przestrzeń, w której możecie się spotykać. To wy ustalacie zasady. Dziś przedstawimy opis funkcji stałych serwerów, aby pomóc wam zrozumieć, w jaki sposób będą one działać, gdy już trafią do gry. Czym jest stały serwer? Obecnie, jeśli hostujesz serwer w ramach Battlefield Portal, będzie on widoczny tylko w przeglądarce serwerów, o ile są na nim aktywni gracze. Gdy serwer jest pusty, wyłącza się i nie będzie już widoczny w przeglądarce serwerów. Stały serwer oznacza, że twój serwer będzie widoczny nawet wtedy, gdy nie będzie na nim aktywnych graczy. Dzięki temu społeczności będą mogły grać razem na swoich ulubionych serwerach, nie musząc czekać, aż pojawi się właściciel serwera i go aktywuje. 17 minut temu, Strilok napisał(a): Zarządzanie serwerem w Portalu na stronce ma wiele modyfikatorów więc można to tak ustawić aby było ok. To dobra wiadomość aby tak zostało. Widocznie ja trafiałem tylko na takie w których nie mogłem tego zrobić (gdy próbowałem). Czy w takim wypadku "administrator" serwera może wyrzucić kogoś lub przerzucić go na drugą stronę? 17 minut temu, Strilok napisał(a): Godzinę temu, Kabor napisał(a): Jak czytam, o płatnych serwerach i zarządzaniu to płakać mi się chcę (z bólu jak sobie przypomnę czasy 3 i 4 Nic nie zostało przesądzone, więc płacz dalej. O płatnych serwerach nic nie wspominali (ja nic takiego nie widziałem w necie). Jedynie, że badają serwery na razie na bazie portalu. Bardzo bym chciał aby dedyki płatne wróciły ale nie łudzę się w tej sprawie. Sukcesem będzie jak będą przynajmniej w takiej formie jak w 5. Edytowane 13 Sierpnia 2025 przez Kabor
sniper76 160 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 BF6 zrobił naprawdę pozytywne wrażenie dla mnie kompletnie bez znaczenia, czy podchodzi pod CODy. W rozgrywce poczułem bliżej BF4 niż 2042 jutro już cisnę od 18:30 1
dawidoxx 992 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 ciekawe czy w 6 dałoby rade coś takiego odstawić 1
Kadajo 7 961 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 W 2042 jest opcja po włączeniu której serwer nie zniknie. Teraz, dawidoxx napisał(a): ciekawe czy w 6 dałoby rade coś takiego odstawić Sprawdzali już, nie ma takiej możliwości.
dawidoxx 992 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Sprawdzali już, nie ma takiej możliwości. No cóz.. to byli piekne czasy
Phoenix. 5 170 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 1 godzinę temu, sniper76 napisał(a): Dla testów beta EA postawiło serwer w naszym kraju, a konkretnie Warszawa i niech tak zostanie + kilka następnych Szkoda tylko że Polaków z nim nie łączy 🤣🤣🤣 3 1
Phoenix. 5 170 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 #BF6 #Bloom #beta ⭐Pewnie na beta weekend 2 nie zostanie to naprawione, więc wystarczy zrobić 2x slide, aby Bloom zniknął i kule wtedy będą lecieć bezpośrednio tam, gdzie jest kropka w siatce celownika.
VRman 2 959 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 (edytowane) 25 minut temu, Doamdor napisał(a): Nadal 2x więcej detali niż na konsolach z FSRem 2 lub 3 podczas obracania kamerą Tymczasem wychodzi open-alpha bieda-Battlefielda na VR. - grafika: 60-90% poziomu Battlefielda 2 na PC z 2005r. - całość, detekcja kolizji, model sterowania pojazdami, strzelanie, ogólne dopracowanie: 10% BF2-ki - ale za to ma VR, więc i tak mnie interesuje nie mniej niż BF6 na tą chwilę Może z czasem gra osiągnie poziom "porządna". Na razie taki trochę jakby studenciaki się bawiły w klona BF2, ale pograć i tak mam ochotę. https://www.roadtovr.com/forefront-open-alpha-vr-battlefield-team-shooter/ Edytowane 13 Sierpnia 2025 przez VRman
Tomek_ITH 333 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Tak patrząc po tych gameplayach, to ta nowa mapa z ny zapowiada się fatalnie, nawet nie muszę na niej grać by wiedzieć, że będzie najgorsza z tych czterech.
Vulc 2 277 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Żeby się nie okazało, że ludzie będą walić drzwiami i oknami. Metro w BF3 też było ultra gówniane, a serwery pełne 24/7.
Tomek_ITH 333 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Niech sobie walą, ja nigdy nie lubiłem tego typu map w bf.
skypan 1 834 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 To jest ta z pokazu ? Kuźwa Dali kolejną mapę jak to ujął @Kadajo
Vulc 2 277 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 2 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a): Niech sobie walą, ja nigdy nie lubiłem tego typu map w bf. No ciężko, żeby było inaczej. Nie tego się szuka w tej serii. Przynajmniej na papierze, bo że zwłaszcza dziś można się zdziwić co jest popularne w co nie.
skypan 1 834 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Mój młody fajnie sarkastycznie podsumował tą mapę 2
Tomek_ITH 333 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 (edytowane) 6 minut temu, skypan napisał(a): To jest ta z pokazu ? Kuźwa Dali kolejną mapę jak to ujął @Kadajo Fanom coda z pewnością przypadnie do gustu. Edytowane 13 Sierpnia 2025 przez Tomek_ITH
caleb59 1 735 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 (edytowane) Miałem już nie grać ale sprawdzę jutro czy coś się zmieniło pod kątem balansu, TTK itd. https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/news/open-beta-week-2-playlist-options Edytowane 13 Sierpnia 2025 przez caleb59 2
Strilok 368 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 8 minut temu, caleb59 napisał(a): ale sprawdzę jutro czy coś się zmieniło pod kątem balansu Mnie ciekawi jak zbalansowali umieszczenie punktów do wysadzenia w Rush-u. Bo często gęsto w poprzednich odsłonach musieli to zmieniać bo team potrafił utknąć w miejscu a tickety spadały. 1
skypan 1 834 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Od jutra na czacie w trybie szturm: Więcej dymu. Zadymić wszystko. 3
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź