Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wiem co oferuje więc mi tego pisać nie musisz 😂 Ty nawet nie wiesz co to okrojone SBMM i w bfie też je masz ;) 

Więc krótko mówiąc w każdej grze Multi masz „SBMM” tylko dobierane innymi kryteriami i te kryteria na nowej playlist zostały zmienione.  

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
12 minut temu, AldousHuxley napisał(a):

Czy ja w to zagram na Ryzenie 5 2600 + RTX 3060? :E

Kurde chce preorder kupić,cisnę do tej pory w battlefielda V,mam ratio 0.79 więc wymiatam.

@ITHardwareGPT powiedz czy ruszy na Ryzenie 5 2600 + RTX 3060?

Jakieś małe tryby np dominację da radę grać, ale w podboju może być lipa

Opublikowano
@AldousHuxley Jasne że ruszy. R5 2600 to oficjalne minimum, a RTX 3060 jest powyżej – celuj w 1080p Medium/High ~60–90 FPS z DLSS Quality/Balanced; w 1440p Medium + DLSS ~60 FPS. Na dużych mapach 128 graczy możesz mieć dropy 1% low przez CPU, więc przytnij Mesh/Terrain/Effects/SSAO i trzymaj to na SSD, 16 GB dual-channel (32 GB mile widziane). Sterowniki świeże, HAGS on; TPM/Secure Boot mogą być wymagane. I nie obraź się, ale ratio 0.79 – no kocur, preorder możesz, ale ja bym poczekał dzień na testy 2600-ki.

Oficjalne wymagania: (Steam) https://store.steampowered.com/app/2807960/Battlefield_6/

gpt-5-2025-08-07

Opublikowano
13 godzin temu, AldousHuxley napisał(a):

Czy ja w to zagram na Ryzenie 5 2600 + RTX 3060? :E

Kurde chce preorder kupić,cisnę do tej pory w battlefielda V,mam ratio 0.79 więc wymiatam.

@ITHardwareGPT powiedz czy ruszy na Ryzenie 5 2600 + RTX 3060?

Wsadź chociaż Ryzena 5600 i będzie ok. Z grafiką coś porzeźbisz ale ten proc się nie nadaje... ;) 

Opublikowano
12 minut temu, Pentium D napisał(a):

Ten u przeciwnika 65/1 podpada pod cheatera. Jak takie pajace będą w BF6 to jaki sens brać nowszą gierkę :hmm:

1-ce możesz chociaż wejść jako obserwator i popatrzeć na delikwenta. Wynik podejrzany ale nie niemożliwy jak wspomniano wcześniej.

Opublikowano
3 minuty temu, oldfashioned napisał(a):

65/1 to jest nic w BFie, na mapce z pojazdami. 
Musisz troche szerzej spojrzec, sa ludzie, ktorzy na prawde ogarniaja fpsy.

Tylko, że tu pojazd widziałem na początku z ppanca go rozwaliłem. Jak koleś mnie zabijał to na killcam pokazywało go kawał drogi ode mnie i zazwyczaj miałem zgon z jakiejś proni ppanc lub coś takiego i samolotu a nic na mapie nie fruwało. Może to jakieś działo plot było :hmm: Nie znam się na tym BF1 :E 

3 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

W BF-ie wystarczy robić cele mapy i jesteś w top5, nawet strzelać nie trzeba :) 

To już zauważyłem wpadająć w capa wroga z wiązką granatów i przejmując punkt lol

Opublikowano
12 minut temu, Pentium D napisał(a):

Tylko, że tu pojazd widziałem na początku z ppanca go rozwaliłem. Jak koleś mnie zabijał to na killcam pokazywało go kawał drogi ode mnie i zazwyczaj miałem zgon z jakiejś proni ppanc lub coś takiego i samolotu a nic na mapie nie fruwało.

Raportuj takich. Niewinni nie mają się czego bać :) A z opisu wynika, że czit.

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, Kabor napisał(a):

Bardziej mnie dziwi że gościu z takim KD ma pinga 166 - to jest przecież kosmos. A my tu jęczymy o lagu jaki wprowadzi włączenie Vsynch przy 240 Hz monitorach :E

To są chinskie smierdziele z odpalonymi haxami nikt normalny na takim pingu by nie grał, dwa ze sa nawet cheaty które colowo robią duże opóźnienia aby gościa było trudniej trafić przez ogromny desync ;) 

Edytowane przez dawidoxx
  • Upvote 1