galakty 3 346 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Czyli mogę póki co pomarzyć o graniu broniami z BF3/4 i na ich mapach? I trybie HC? Czy takie podstawy są jednak?
maras2574 898 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 6 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Mam i ja W zwyklym jest 10 godzin tak ? W Pro dopiero full ?
galakty 3 346 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października O cholerka, to jest mapa z oryginalnego Modern Warfare?
krukkpl 221 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 1 minutę temu, galakty napisał(a): O cholerka, to jest mapa z oryginalnego Modern Warfare? Tak, do dnia dzisiejszego ulubiona rozrywka CoDziarzy z ADHD.
Kabor 460 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Zaraz zaraz ten jeden pokoik to cała mapa. Ci co nazywają mapy z bety małymi codowymi to jak nazwą tą - nanomapką
galakty 3 346 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 8 minut temu, krukkpl napisał(a): Tak, do dnia dzisiejszego ulubiona rozrywka CoDziarzy z ADHD. Grało się tam na zombie modzie, ehhhh piękne czasy młodości
Kabor 460 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 6 minut temu, galakty napisał(a): Grało się tam na zombie modzie, ehhhh piękne czasy młodości Ja dalej czuję się jak niemowlak. W nocy dwa razy popuściłem w pieluchę i raz się popłakałem
maxmaster027 893 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 43 minuty temu, Phoenix. napisał(a): I bez RT i PT mozna nieźle odwzorowac rzeczywistosc
ODIN85 3 505 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 43 minuty temu, maras2574 napisał(a): W zwyklym jest 10 godzin tak ? W Pro dopiero full ? Pro.
Kabor 460 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 7 minut temu, ODIN85 napisał(a): 51 minut temu, maras2574 napisał(a): W zwyklym jest 10 godzin tak ? W Pro dopiero full ? Pro. Czy tylko ja nie rozumiem tej jednej odpowiedzi na te dwa pytania?
ODIN85 3 505 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października W Pro masz miesiąc grania w co chcesz.
maras2574 898 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Ale ja chcę tylko kampanię ograć, i czy jak wykupię zwykły, to zagram w BF6 przez te 10 godzin ? 9 minut temu, ODIN85 napisał(a): W Pro masz miesiąc grania w co chcesz. To to wiemy 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) Hmm Od ładnych paru lat nie grałem w fps'y, ale to mi się podoba. Kampanię mam w dupie, ale multi kurde no... Edytowane 10 Października przez Element Wojny
Phoenix. 4 731 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 1 minutę temu, maras2574 napisał(a): Ale ja chcę tylko kampanię ograć, i czy jak wykupię zwykły, to zagram w BF6 przez te 10 godzin ? To to wiemy Przecież przy zakupie jest wyraźnie zaznaczone że w zwykłym nie masz na premierę nowych gier więc bez PRO nie zagrasz 😉
ODIN85 3 505 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Hmm Od ładnych paru lat nie grałem w fps'y, ale to mi się podoba. Kampanię mam w dupie, ale multi kurde no... Przecież Ty nie grasz w multi
emilek 3 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 3 minuty temu, maras2574 napisał(a): Ale ja chcę tylko kampanię ograć, i czy jak wykupię zwykły, to zagram w BF6 przez te 10 godzin ? To to wiemy Bez Pro nie pograsz, nie we wszystkie gry możesz grać przez 10 godzin, akurat BF6 do nie nie należy (pewnie pojawi się to później). Zostaje Ci na ten moment zakup wersji Pro. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Teraz, ODIN85 napisał(a): Przecież Ty nie grasz w multi Odin, no przecież w tym tekście masz o tym że od paru ładnych lat nie grałem w fps'y - czego tutaj nie zrozumiałeś? Moim ostatnim BF'em była jedynka... ale tutaj rozwałka mi się naprawdę podoba.
ODIN85 3 505 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Z jakiegoś powodu nie grałeś i a gra tego nie zmieni. 1
Vulc 2 195 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Rozwałka jest dobra. Quality wise, już w becie widać było, że gra jest całkiem dopracowana, w zasadzie chodziła lepiej niż niektóre odsłony na premierę. Jest dobry dźwięk, jest fun ze strzelania na skompresowanych pod obecne standardy mapach. Pewnie EA się szybko będzie chwalić cyferkami.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 4 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Z jakiegoś powodu nie grałeś i a gra tego nie zmieni. Odin, już od rana na haju? Nie grałem bo nie kupiłem, jakbym kupił to by się to zmieniło. Idź się przejdź natręcie. 1
KamcioGF 69 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Nie grałem w BF-a od czasów 4 ale 6 mnie zainteresowała, pytanie czy ta wersja phantom jest warta te dodatkowe 130zł czy to tylko jakieś skórki i inne pierdoły?
Element Wojny 4 776 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 4 minuty temu, Vulc napisał(a): Rozwałka jest dobra. Quality wise, już w becie widać było, że gra jest całkiem dopracowana, w zasadzie chodziła lepiej niż niektóre odsłony na premierę. Jest dobry dźwięk, jest fun ze strzelania na skompresowanych pod obecne standardy mapach. Pewnie EA się szybko będzie chwalić cyferkami. Dajcie znać jak już wskoczycie na serwery, może kupię jakoś wieczorem.
Slayer 253 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października jak kupie na steam to dalej bede musial uzywac EA launchera?
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź