oldfashioned 459 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Jestem okrutny, ale musze napisać ze niestety bf6 jest do bani. Ide z dzieckiem do zoo, a w glowie juz fomo ze nie gram. 5
Joloxx9 941 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 4 godziny temu, łukasz850 napisał(a): Super się gra. Najlepszy BF od lat. Godny następca Battlefield 4. Trzeba było czekać aż 12 lat. Ja jako główny maruda musze przyznać ze gra sie ok, nie jest to BF2042, ma swoje ułomności ale bez porównania do tego szrota. Myślałem czy to zwrócić ale chyba zostawię, nawet nie wiem czy nie dokupię tej wersji phantom skoro dają 3 sezony i inns badziewie, a co mi tam i tak to jedyna gra w tym roku jaka kupiłem, a grając raz na tydzień taki pakiet sie przyda. Trzeba zarazem przyznać ze blisko temu do coda, zwarte mapy, dynamika itd pokazują, ze chca ukraść troche graczy codowi. Nie jest to do końca moja bajka, ale lepsze cos takiego niż to co próbowali w 2042 zrobic.
Kadajo 7 406 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Godzinę temu, Pentium D napisał(a): Nic takiego nie miałem, max 8,3 GB. Jest z tym problem, u mnie gra pokazuje ze 16GB na karcie to za mało do pełnego wypasu w 4K To kiedy te Supery mają wyjść ?
Reddzik 2 762 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Nie dałem maks tekstur, te na maks poziomie zjadają kilka GB więcej, bez tego nie ma problemu z vramem
caleb59 1 621 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Gra skaluje się z posiadanym VRAM, u mnie ustawienia overkill zjadają 7GB z hakiem z 12GB VRAM dostępnych.
barteke 13 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 4 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): Myślałem czy to zwrócić ale chyba zostawię, nawet nie wiem czy nie dokupię tej wersji phantom skoro dają 3 sezony i inns badziewie, a co mi tam i tak to jedyna gra w tym roku jaka kupiłem, a grając raz na tydzień taki pakiet sie przyda. Znalazłem info, że "żeton" daje dostep tylko do pierwszego sezonu. Czy coś się zmieniło?
caleb59 1 621 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 17 minut temu, galakty napisał(a): 1
Kadajo 7 406 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 44 minuty temu, Strilok napisał(a): ODIN leci z tematem Multika Prosze Prosze, nie poznaje kolegi... cicha woda... 8 minut temu, Reddzik napisał(a): Nie dałem maks tekstur, te na maks poziomie zjadają kilka GB więcej, bez tego nie ma problemu z vramem 5 minut temu, caleb59 napisał(a): Gra skaluje się z posiadanym VRAM, u mnie ustawienia overkill zjadają 7GB z hakiem z 12GB VRAM dostępnych. Ten licznik jest kłaka warty, w menu pokazuje luz, a potem odpalasz grę a tam 17GB pamięci VRam
KaszaWspraju 57 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Wbiłem na Stem , 340 tysięcy graczy w kolejce. Długo nie czekałem, schodziło po 7-8 tysięcy. Grałem od 17:30 do 3 rano żadnych problemów, kilka gliczy graficznych. Gra się dobrze, ale problemy niektóre z bety zostały. Menu kupa nadal. Odblokowywanie broni, skinów i umiejętności, lollll, grind fest się szykuje. W sumie dobrze bo za tydzień weekend z Arc Rider i bez smutku odstawię BF6.
Kadajo 7 406 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 17 minut temu, caleb59 napisał(a): Jak 17 skoro masz 12. No właśnie, o to się pytaj Battlediled Studios
caleb59 1 621 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Proszę tego zawszonego Afterburnera odinstalować i to w podskokach.
Pentium D 1 159 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 9 minut temu, KaszaWspraju napisał(a): Grałem od 17:30 do 3 rano Nieźle Co do reszty to fajnie by było odblokować sobie jakieś klamoty do broni, ale raczej nie ma się co spinać pod to tylko wejść i grać tym co jest. Za jakiś czas faktycznie będzie widać różnicę w wyposażeniu, ale teraz większość lata z tym samym.
maxmaster027 882 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 51 minut temu, Kadajo napisał(a): Jest z tym problem, u mnie gra pokazuje ze 16GB na karcie to za mało do pełnego wypasu w 4K To kiedy te Supery mają wyjść ? screen z video techlipton 1
oldfashioned 459 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 51 minut temu, Joloxx9 napisał(a): nawet nie wiem czy nie dokupię tej wersji phantom skoro dają 3 sezony i inns badziewie, a co mi tam i tak to jedyna gra w tym roku jaka kupiłem, a grając raz na tydzień taki pakiet sie przyda. Teraz już nic nie dostaniesz gratis. Rekompensata dotyczy tych ludzi którzy mieli problemy na starcie. Jeżeli miales problemy na ea ap i miales: Podstawkę > dostajesz xyz Dodatek > abc Teraz dokupujac dodatek nie dostaniesz więcej
zozolek 312 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Jednak zrobiłem zwrot. Po becie i teraz 2h no nie ciagnie mnie wcale, nawet takie uczucie ... meh... nudaa 1 1
JayDee016 31 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Dostaliście te bonusy z edycji Phantom? Mam EA PRO i edycja Phantom powinna być dostępna w ramach tego abonamentu, a tu nic...
Sobtainer 67 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Ta kampania rzeczywiście porażka max. Scenki jak gada oddział...
Kadajo 7 406 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 30 minut temu, maxmaster027 napisał(a): screen z video techlipton Co mnie testy liptona obchodzą który pograł pewnie 15 minut na każdej karcie. Są wycieki pamięci i to dość poważne. 1
lukadd 2 907 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października @Kadajo ta i jeszcze test w singlu w kampanii, jak gra ma problemy z zarządzaniem vram to z czasem tylko będzie się powiększało zużycie, na różnych mapach też możne być różne. 1
maxmaster027 882 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) 11 minut temu, Kadajo napisał(a): Co mnie testy liptona obchodzą który pograł pewnie 15 minut na każdej karcie. Są wycieki pamięci i to dość poważne. Masz alokacje na 5090 z pura , a wiesz alokacja a realne zuzycie to tez sa 2 rozne sprawy. 16GB wystarczy, a jak mowisz ze sa wycieki, no to niech to naprawia Edytowane 11 Października przez maxmaster027
Tomek_ITH 317 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) W betę grało mi się lepiej, najlepsze mapy do niej dali. Graficznie bardzo nierówno. Z nowych map mirak valley wygląda bardzo ładnie, ale już na nev sobek grafika jest tragiczna, podobnie jak na nowym jorku, skopane oświetlenie, i brak gdzieniegdzie cieni. Wyszukiwanie map nie działa wcale i problemy z vramem. Jednym słowem rozczarowanie. A z 2 tygodnie myślałem, że to ghost of yotei będzie nietrafioną decyzją zakupową. Edytowane 11 Października przez Tomek_ITH
Wyhylylybymy 23 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Ja nie wiem, ja nie mam żadnych problemów. Szczęściarz ze mnie?
babayaga 136 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października No ja na 5070ti jak dałem 1440p dlss quality i detale overkill, to vram zapchany i co chwilę ściny. Musiałem zejść z detalami żeby się ich pozbyć. Może właśnie miałem jakieś wycieki, skoro gra niby tyle vram nie zjada.
Kadajo 7 406 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 10 minut temu, maxmaster027 napisał(a): Masz alokacje na 5090 z pura , a wiesz alokacja a realne zuzycie to tez sa 2 rozne sprawy. 16GB wystarczy, a jak mowisz ze sa wycieki, no to niech to naprawia Nie, nie wiem, dopiero od wczoraj mam komputer i się uczę...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź