Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, łukasz850 napisał(a):

Super się gra. Najlepszy BF od lat. Godny następca Battlefield 4. Trzeba było czekać aż 12 lat.

Ja jako główny maruda musze przyznać ze gra sie ok, nie jest to BF2042, ma swoje ułomności ale bez porównania do tego szrota. 

Myślałem czy to zwrócić ale chyba zostawię, nawet nie wiem czy nie dokupię tej wersji phantom skoro dają 3 sezony i inns badziewie, a co mi tam i tak to jedyna gra w tym roku jaka kupiłem, a grając raz na tydzień taki pakiet sie przyda.

Trzeba zarazem przyznać ze blisko temu do coda, zwarte mapy, dynamika itd pokazują, ze chca ukraść troche graczy codowi. Nie jest to do końca moja bajka, ale lepsze cos takiego niż to co próbowali w 2042 zrobic.

Opublikowano
4 minuty temu, Joloxx9 napisał(a):

Myślałem czy to zwrócić ale chyba zostawię, nawet nie wiem czy nie dokupię tej wersji phantom skoro dają 3 sezony i inns badziewie, a co mi tam i tak to jedyna gra w tym roku jaka kupiłem, a grając raz na tydzień taki pakiet sie przyda.

Znalazłem info, że "żeton" daje dostep tylko do pierwszego sezonu. Czy coś się zmieniło?

Opublikowano
44 minuty temu, Strilok napisał(a):

ODIN leci z tematem Multika :D

Prosze Prosze, nie poznaje kolegi... cicha woda...

Seksmisja-antyfeministyczna-i-seksistowska-Machulski-burza-w-szklance-wody_article-v2.jpg.cd290ca16595f04a66fe0dbbab1fb4ae.jpg

8 minut temu, Reddzik napisał(a):

Nie dałem maks tekstur, te na maks poziomie zjadają kilka GB więcej, bez tego nie ma problemu z vramem xD 

5 minut temu, caleb59 napisał(a):

Gra skaluje się z posiadanym VRAM, u mnie ustawienia overkill zjadają 7GB z hakiem z 12GB VRAM dostępnych.

Ten licznik jest kłaka warty, w menu pokazuje luz, a potem odpalasz grę a tam 17GB pamięci VRam xD

Opublikowano

Wbiłem na Stem , 340 tysięcy graczy w kolejce. Długo nie czekałem, schodziło po 7-8 tysięcy. Grałem od 17:30 do 3 rano żadnych problemów, kilka gliczy graficznych. Gra się dobrze, ale problemy niektóre z bety zostały.   Menu kupa nadal. Odblokowywanie broni, skinów i umiejętności, lollll, grind fest się szykuje.

W sumie dobrze bo za tydzień weekend z Arc Rider i bez smutku odstawię BF6.

Opublikowano
9 minut temu, KaszaWspraju napisał(a):

Grałem od 17:30 do 3 rano

Nieźle :E 

Co do reszty to fajnie by było odblokować sobie jakieś klamoty do broni, ale raczej nie ma się co spinać pod to tylko wejść i grać tym co jest. Za jakiś czas faktycznie będzie widać różnicę w wyposażeniu, ale teraz większość lata z tym samym.

Opublikowano
51 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

nawet nie wiem czy nie dokupię tej wersji phantom skoro dają 3 sezony i inns badziewie, a co mi tam i tak to jedyna gra w tym roku jaka kupiłem, a grając raz na tydzień taki pakiet sie przyda.

Teraz już nic nie dostaniesz gratis.

Rekompensata dotyczy tych ludzi którzy mieli problemy na starcie.

Jeżeli miales problemy na ea ap i miales:

Podstawkę > dostajesz xyz

Dodatek > abc

Teraz dokupujac dodatek nie dostaniesz więcej ;)

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Kadajo napisał(a):

Co mnie testy liptona obchodzą który pograł pewnie 15 minut na każdej karcie.

Są wycieki pamięci i to dość poważne.

Masz alokacje na 5090 z pura , a wiesz alokacja a realne zuzycie to tez sa 2 rozne sprawy. 16GB wystarczy, a jak mowisz ze sa wycieki, no to niech to naprawia
image.png.428e5ed025a421b333cf8c781df32a54.png

Edytowane przez maxmaster027
Opublikowano (edytowane)

W betę grało mi się lepiej, najlepsze mapy do niej dali. Graficznie bardzo nierówno. Z nowych map mirak valley wygląda bardzo ładnie, ale już na nev sobek grafika jest tragiczna, podobnie jak na nowym jorku, skopane oświetlenie, i brak gdzieniegdzie cieni. Wyszukiwanie map nie działa wcale i problemy z vramem. Jednym słowem rozczarowanie. A z 2 tygodnie myślałem, że to ghost of yotei będzie nietrafioną decyzją zakupową.

Edytowane przez Tomek_ITH
Opublikowano

No ja na 5070ti jak dałem 1440p dlss quality i detale overkill, to vram zapchany i co chwilę ściny. Musiałem zejść z detalami żeby się ich pozbyć. Może właśnie miałem jakieś wycieki, skoro gra niby tyle vram nie zjada.

Opublikowano
10 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

Masz alokacje na 5090 z pura , a wiesz alokacja a realne zuzycie to tez sa 2 rozne sprawy. 16GB wystarczy, a jak mowisz ze sa wycieki, no to niech to naprawia

Nie, nie wiem, dopiero od wczoraj mam komputer i się uczę... :wariat: