oldfashioned 613 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 Tutaj sie w pelni zgadzam. SQUAD Lite jakby wyszedl, to bylby BF'em 2 na sterydach. BFBC2 i BF3 byly juz zdecydowanie szybszymi gierkami, idacymi w strone casuali/arcade.
sniper76 160 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 I to mocno uproszczone sterowanie postacią tylko na krzyż np w BFBC2
Kadajo 7 961 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 2 godziny temu, babayaga napisał(a): Tak narzekacie i narzekacie, a za parę lat przy okazji premiery BF8, będziecie pisać, że BF6 to był ostatni dobry i prawdziwy battlefield :E. Tak jak za parę lat dalej ktoś będzie pisał ze super jest nawet jak mu nasrają na głowę.
dawidoxx 992 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 (edytowane) Fest ich w tym EA grzeje.. nazwa która mogę wybrać njormalnie na steam nim nie pasuje Edytowane 27 Października 2025 przez dawidoxx 3
skypan 1 834 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 O widzę że nadchodzi https://youtu.be/LDRaPF472_s?si=GyfGRCocHweTLOeA
dawidoxx 992 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 Teraz muszę grać pod przykrywką.. btw ladnie mi granat siadł 3 1
Kadajo 7 961 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 Graj, graj. Kto wie ile czasu ci zostało 1
dawidoxx 992 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 Na reddicie widzę że masa ludzi dostaje takie ostrzeżenia.. boty ai w tym ea takie delikatne
VoitTec 32 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 (edytowane) Sobek, Mirak albo Most Manhattański to polegają tylko na zajęciu śmigłowcem dachu budynku niedostępnego dla piechoty, postawieniu znacznika odrodzeń i strzelaniu do wszystkiego co się rusza na dole. Co za beznadziejne mapy. Edytowane 27 Października 2025 przez VoitTec
Funky Koval 197 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 (edytowane) Bo w BFie liczy się taktyka powtarzam taktyka i to sie w życiu liczy jak koledzy z teamu mają problem ze zrozumieniem taktyki to im rysuję co jest w życiu ważne taktyka powtarzam po raz kolejny i to jest ważne. Edytowane 27 Października 2025 przez Funky Koval 4
Kadajo 7 961 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 Czy przypadkiem za to tez już bana wyłapać nie można ? 1
VoitTec 32 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 4 minuty temu, Funky Koval napisał(a): Bo w BFie liczy się taktyka powtarzam taktyka i to sie w życiu liczy jak koledzy z teamu mają problem ze zrozumieniem taktyki to im rysuję co jest w życiu ważne taktyka powtarzam po raz kolejny i to jest ważne. "Ten symbol ma dla mnie wielkie znaczenie" 1
oldfashioned 613 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 9 minut temu, VoitTec napisał(a): Sobek, Mirak albo Most Manhattański to polegają tylko na zajęciu śmigłowcem dachu budynku niedostępnego dla piechoty, postawieniu znacznika odrodzeń i strzelaniu do wszystkiego co się rusza na dole. Co za beznadziejne mapy. Jak jest heli, to mozna. Jak nie ma heli, to ja lubie takim gagatkom napisac 'enjoy your vacation'. Nawet jak ich EA nie zbanuje (a sa szanse, ze poleca jakies 2tyg locki dla glitch abuserow), to chociaz 1 na 10 sie lekko zesra i od razu skacze ze spadochronem. 1
Funky Koval 197 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 47 minut temu, Kadajo napisał(a): Czy przypadkiem za to tez już bana wyłapać nie można ? Oby nie...
Strilok 368 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 1 godzinę temu, dawidoxx napisał(a): Na reddicie widzę że masa ludzi dostaje takie ostrzeżenia.. boty ai w tym ea takie delikatne Jak o tym mówiłem to mi nie wierzyliście. Ludzie wyłapują bany również za oszustwa na PS5 podczas gdy grają na PC lub bany za oszustwa na Xbox podczas gdy grają na PC. Ten automat AI to jest dziadostwo totalne. Ludzie dostają bany za tekst na chat np. "Why are you so stupid? You take a helicopter and it crashes after a few seconds". To jest żałosne. Rozumiem aby walczyć z toksyczną społecznością. Ciekawe czy bany wyłapują ludzie którzy strzelają z rpg do helikoptera tylko po to aby ktoś im go nie zabrał. Ja np. spotkałem już sporo trolli na respie.
Phoenix. 5 170 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 Odpowiednik Blackcell w cod Nowy pakiet sezonowy nadchodzi! Według informacji od 1BF | Battlefield 6, nowy zestaw będzie nosił nazwę „Season 1 Battlefield Pro – Battlefield 6 i REDSEC” i będzie dostępny w cenie 24,99 €. W skład oferty wejdzie także: „Rogue Ops” Pack – 19,99 € S1 Advanced Pack – szczegóły wkrótce
VRman 2 959 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 (edytowane) Ale przetłumaczcie sobie na angielski i już od razu wszystko jasne: safe and inclusive Tu niech mnie pocałują jak mam ryzykować, że mi ukradną pieniądze, bo napiszę "jesteś głupi" albo inne coś, bo sobie jakaś niebieskowłosa szefowa działu DEI wymyśliła takie prompty dla tego ich AI bota od bananów. Pewnie było - moja córeczka grała w Battlefielda a ktoś ją nazwał głupią. A lekarz jej kazał się nie denerwować. Ona to bardzo przeżywa i potem płakała pół dnia. Musimy banować za takie niecne zachowanie! Przecież przy BF1 czy V z tego właśnie powodu wywalili tablicę wyników. Bo się komuś przykro zrobiło jak był na dole listy. W takim razie nie kupuję żadnej gry online od EA. Obejdzie się. PS. A co było tą niedozwoloną ksywką? Edytowane 27 Października 2025 przez VRman
Strilok 368 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 Może czołg tu wjedzie skoro są miny
Reddzik 2 899 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 Ja bym sprawdził czy to nie jest przeciwpiechotna 2
Fenrir_14 926 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 4 godziny temu, dawidoxx napisał(a): Teraz muszę grać pod przykrywką.. btw ladnie mi granat siadł Pewnie jakiś życiowy przegryw Cię zaraportował bo go zajechałeś 8 razy w jednej sesji i się pewnie frustrat musiał jakoś zrewanżować 🤣🤣 Nic nie zrobisz, takie czasy, zrozumienie i promocja tego typu zachowań na każdym kroku 1
VRman 2 959 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 Pozwoliłem sobie zrobić pewien żarcik w Sora 2 To tak apropo Spoiler tego naszego narzekania na falę CoDziarzy którzy tylko biegają zamiast grać pojazdami.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź