Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, HappyLittleGamer napisał(a):

Aż kusi aby zakupić pełną wersję, tylko Battlefield ma to do siebie że po 100 godzinach już tak wieje nudą że człowiek potem żałuje zakupu :E Jest w tym Battiefieldzie coś co może zmienić ten stan rzeczy? ;) 

Krótko mówiąc, nie. 😉 Na pewno nie w tym momencie, kiedy map jest nadal stosunkowo mało, a gra robiąc dobre wrażenie na materiałach filmowych, dość szybko powszednieje przez zdecydowanie mniejszą ilość opcji taktycznych i średniej jakości mapy. W stosunku do tego co prezentowały poprzednie odsłony.

• Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Kurde dobre liczby,
ja sie krece w okolicach 80kil/h

ja wiem, ze zupelnie inaczej na roznych trybach sie nabija, ale mimo wszystko wow, nice.

Dzieki - myslalem  ze to dośyć przeciętny wynik.

Na początku grałem z m4a1, ale kord mi bardziej leży.. teraz cisne z nvo i gra mi się równie dobrze

asd.png.7d7a7ff65beaf1cace5fdc88ae3c380b.png

btw. ten skin będzie za darmo - chyba żeby ludzi  przyzwyczaić do tego co bedzie w przyszłości :E 

20251029131625_1.thumb.jpg.e124ce399accce91703b9fe762d14bfa.jpg

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, dawidoxx napisał(a):

Dzieki - myslalem  ze to dośyć przeciętny wynik.

Na początku grałem z m4a1, ale kord mi bardziej leży.. teraz cisne z nvo i gra mi się równie dobrze

asd.png.7d7a7ff65beaf1cace5fdc88ae3c380b.png

btw. ten skin będzie za darmo - chyba żeby ludzi  przyzwyczaić do tego co bedzie w przyszłości :E 

20251029131625_1.thumb.jpg.e124ce399accce91703b9fe762d14bfa.jpg

Już tam widziałem w przepustce kalacha jakiegoś ze zdobionymi listkami xD

Opublikowano

Nowa mapa nie jest może najgorszą w historii Battlefielda, jak to grzmią te wszystkie śmieszne nagłówki, ale faktycznie nie wygląda to zbyt dobrze. Jak zwykle, bo widać to w przypadku większości map w tej grze, jest mocno liniowa, przez co jej wielkość kompletnie się gubi. Nie wiem kto to projektuje, ale wyraźnie nie są to osoby, które wiedzą jak powinna wyglądać mapa w tej grze. Albo gorzej, robią to celowo. Wszystko ściśnięte w środkowym pasie, raj dla kamperów przez słabą widoczność i sporo pagórków/pojedynczych obiektów. Pojazdy i piechota dla dobrych lotników jak na dłoni. Nic tutaj nie jest zrobione w stylu tej serii.

Opublikowano

Szkoda że nie ma battle royal solo. Jedyna tego typu gra, w którą dobrze mi się grało to PUBG właśnie solo w FPP. No ale tam to było takie "surowe" BR bez żadnych misji, nic takiego. Później chyba pododawali też różne takie "atrakcje".

Opublikowano
8 minut temu, Kadajo napisał(a):

No mapy cale w kolorach pustynnych przeważnie a tu typ na czarno wyskakuje xD

O co tu chodzi :rotfl2:

Pamiętam w BF4 była taka opcja ze automatycznie dobierało kolor i rodzaj camo do mapy na jakiej się grało.

No i tak powino byc, albo mozliwosc przypisania odcieni do map. Bo mi sie recznie co mapa nie chce zmieniac. 

Opublikowano

Myślę ze juz wiadomo w którą stronę ta gierka idzie, no i chyba było to wiadomo od samego początku tylko jak zwykle duża część graczy oszukiwała sama siebie.

Najbardziej boli, że zmienili grę i pewne rzeczy po czasie gdy już nie można było zrobić zwrotu. I oczywistym teraz jest ze to wszytko było zaplanowane, bo nie zrobiliby takich "decyzji" z dupy.

Ok lesson learn.

Nie kupować gry nie tylko na premierę, ale i pół roku po niej.

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, Kadajo napisał(a):

Myślę ze juz wiadomo w którą stronę ta gierka idzie

W najlepszą jaką tylko mogła! Oby tak dalej i porzucę COD na rzecz tego B6.

25 minut temu, krukkpl napisał(a):

Szkoda że nie ma battle royal solo.

Z czasem pewnie dodadzą i będą to rozwijać.

• Haha 3