Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze, wydawalo mi sie ze przy zapowiedziach tego BR bylo pokazane gdzies ze bedzie solo. Dzisiaj w koncu mam czas odpalic, bo w tygodniu caly czas mialem wyscigi, a tu trybu solo nie ma, tylko duo i squad wiec lipa. W Pubg lubie solo pogrywac, wiec licze ze tutaj to kwestia czasu i solo dodadza, ale po zagraniu kilku rund, to  kopiuj wklej z warzonego+pojazdy. 

Patrzac na oceny, czuje ze obnizka na BF-a wejdzie szybko, wiec pewnie jeszcze poczekam, a ten redsec sie raczej odpusci.

Opublikowano

A jeszcze tak zapytam, bo po becie nic się nie zmieniło.

Ma ktoś taki problem że podczas gry celownik jest skierowany w nogi i ruszanie myszka nic nie robi. Po odłączeniu pedałów, normalnie mogę sterować i celować myszka. Zgłaszałem to w becie i dalej to samo się dzieje.

Opublikowano

Nawet Kromka przestał gwiazdorzyć i zaczął narzekać xD

Chyba przestali mu już płacić :hihot:

Teraz, Dominix napisał(a):

A jeszcze tak zapytam, bo po becie nic się nie zmieniło.

Ma ktoś taki problem że podczas gry celownik jest skierowany w nogi i ruszanie myszka nic nie robi. Po odłączeniu pedałów, normalnie mogę sterować i celować myszka. Zgłaszałem to w becie i dalej to samo się dzieje.

Tak, cały czas jest ten błąd.

• Upvote 2
Opublikowano
35 minut temu, skypan napisał(a):

Kromka generalnie potrafi skrytykować grę. Coś w tym stylu : No gra ma błędy ale gra się świetnie.

Takie słodko piedzące wytykanie błędów.

Nie może inaczej bo by się skończyła mleczna kraina z wyjazdami do USA na pokazy, sponsorowane przez EA strimy i inne bonusy.

• Like 2
Opublikowano

Dzień jak co dzień, nawet twórcy pokroju Quaza, którego wiele osób traktowało jako w miarę wiarygodnych, chętnie przytulają zagraniczne wyjazdy na 4-godzinne testy gry. Hajs się musi zgadzać.

• Upvote 1
Opublikowano
8 godzin temu, Vulc napisał(a):

Dzień jak co dzień, nawet twórcy pokroju Quaza, którego wiele osób traktowało jako w miarę wiarygodnych, chętnie przytulają zagraniczne wyjazdy na 4-godzinne testy gry. Hajs się musi zgadzać.

Quaz jest już w takim wieku, że ma to w czapce. Żonka, dzieciak - trzeba myśleć o przyszłości i każdy grosz się przyda.

Opublikowano (edytowane)

Nie oglądam, nie znam, widziałem może ze dwa filmiki, ale może jak NRGeek to nie z chciwości i "sprzedał się" tylko z głupoty?

NRgeek chyba jeździł na pokazy z głupoty, bo gadał potem o gatunkach, w które nie gra, i na których w ogóle się nie zna. Poza tym no pana youtubera, ważną personę zaprosili. Pojedzie/poleci, zaszczyci swoją obecnością, przy okazji coś pozwiedza, coś zobaczy, z kimś się spotka.

Wątpię aby na widok kilkuset dolarów rzucał wszystko i 

- JADĘ! ALE OKAZJA!

Z drugiej strony mamy youtuberów, którzy przyznają, że puszczali ściemy do kamery w przeszłości, bo w ten sposób była kasa. Oczywiście to kiedyś. Teraz to już nie. Teraz to już mają kręgosłup moralny i bardzo kochają swój fanbase i w ogóle. ;)

Edytowane przez VRman
Opublikowano
Godzinę temu, caleb59 napisał(a):

Quaz jest już w takim wieku, że ma to w czapce. Żonka, dzieciak - trzeba myśleć o przyszłości i każdy grosz się przyda.

To jest ciekawy przypadek akurat. Dostał wycieczkę do Usa a nawet nie musiał zrobić recki Outlaws. Win win:E

Opublikowano

Myślałem że przy premierze 3 gdy wprowadzili Battlelog jest to jakaś bzdura, a teraz tęsknię za nim. Te menu w 6 jest tak upośledzone że mam dość. Nic tam nie jest czytelne, ale DICE monetyzujmy grę i wprowadzajmy nowe skórki. Teraz czekamy kolejne 3 tygodnie na patch, który nie zmieni nic tak samo jak ten co został wprowadzony czyli 1.1.1.0. Ta gra nie powinna mieć takie buildu bo to jest jawna kpina z graczy. Build 1.1? Dobre sobie.

• Upvote 3
Opublikowano
16 godzin temu, skypan napisał(a):

Znalazłem ciszę i spokój :)

A jednak 50 zgłoszeń dziennie daje efekty :E

Battlefield 6 Screenshot 2025.10.31 - 19.47.10.55.png

Zrobiłem to w pierwszy dzień jak wyszedł bf6 :boink:w betę grałem z babami