Phoenix. 4 711 Opublikowano Sobota o 15:50 Opublikowano Sobota o 15:50 #BF6 #RedSec Deweloperzy przyznają, że hitreg / desync / netcode i ogólnie serwery po ostatniej aktualizacji są w gorszym stanie i pracują nad naprawą tego. 2
skypan 1 752 Opublikowano Sobota o 16:56 Opublikowano Sobota o 16:56 1 godzinę temu, Psiak napisał(a): Zmniejszyli codzienne misje z 3 do 2? czy to kolejny bug w kliencie? Przed chwilą wbiłem. U mnie są 3
Dominix 403 Opublikowano Sobota o 17:03 Opublikowano Sobota o 17:03 (edytowane) https://www.reddit.com/r/Battlefield/s/gPBcfdcy7p Edytowane Sobota o 17:04 przez Dominix 3
Strilok 342 Opublikowano Sobota o 18:29 Opublikowano Sobota o 18:29 Mamy tutaj tego ananaska (Frixy) na forum? Siadłem na jakiś czas jako gunner. A koleś cały czas spłakany że zabijam go a on próbuje zrobić coś helką Ja jak dostaje baty w BF-ie to albo zmieniam lobby albo ćwiczę aby być lepszy. Nie piszę bzdur na chat. Ale jak widać społeczność jest bardzo toksyczna i nie potrafi się pogodzić z porażką
raiders 117 Opublikowano Sobota o 19:28 Opublikowano Sobota o 19:28 4 godziny temu, Psiak napisał(a): Zmniejszyli codzienne misje z 3 do 2? czy to kolejny bug w kliencie? Nie u mnie są dalej 3
skypan 1 752 Opublikowano Niedziela o 09:44 Opublikowano Niedziela o 09:44 (edytowane) Ta historia ciągle się powtarza. Edytowane Niedziela o 09:47 przez skypan
Phoenix. 4 711 Opublikowano Niedziela o 10:10 Opublikowano Niedziela o 10:10 #BF6 - Jeden z graczy otrzymał fizyczne trofeum od Deweloperów . "Zasady konkursu były takie, że należało udostępnić maksymalnie 30-sekundowy, całkowicie niepocięty film z rozgrywki w otwartej becie Battlefielda, a w nagraniu trzeba było zniszczyć określone cele. W moim klipie zniszczyłem jeden helikopter, jeden wrogi myśliwiec oraz mój własny myśliwiec i na tej podstawie udało mi się uzyskać maksymalną liczbę punktów zniszczenia. Myśliwce były najcenniejszymi celami, helikopter był drugim najcenniejszym. Czołgi były warte około 10 milionów, więc nie dałobt się zdobyć aż tylu punktów niszcząc tylko czołgi w zaledwie 30 sekund." 1
ghostdog 900 Opublikowano Niedziela o 10:34 Opublikowano Niedziela o 10:34 Ja mam pomysł aby rozdawać "złote kloce" dla graczy z iq na poziomie świni. Gra jest ok, ale gracze potrafią zrobić ją frustrującą. Chyba w poprzednich odsłonach BF nie było takich debili. Dzisiaj grałem mecz na przełamaniu w obronie, 3 czołgi wroga przejmowały punkt za punktem. Nikt nie pomyślał, że może warto wybrać inżyniera i spamować minami i walić z rpg do ciężkiego sprzętu. Choć najlepszym trybem do sprawdzania iq jest ten nowy sabotaż. Jak widzę, że w drużynie atakującej mam snajperów, wiem że przegramy mecz. Po kiego oni grają w dany tryb, jak nie rozumieją jakie są zasady na wygranie meczu. 1
skypan 1 752 Opublikowano Niedziela o 10:40 Opublikowano Niedziela o 10:40 Dlaczego tak się dzieje: 1. To publik. 2. Zawsze można samemu podjąć próbę 3. To BF6 gdzie wyjątkowo gracze mają w tyłku PTFO. Tu się strzela tylko 1
raiders 117 Opublikowano Niedziela o 11:44 Opublikowano Niedziela o 11:44 Godzinę temu, ghostdog napisał(a): Ja mam pomysł aby rozdawać "złote kloce" dla graczy z iq na poziomie świni. Gra jest ok, ale gracze potrafią zrobić ją frustrującą. Chyba w poprzednich odsłonach BF nie było takich debili. Dzisiaj grałem mecz na przełamaniu w obronie, 3 czołgi wroga przejmowały punkt za punktem. Nikt nie pomyślał, że może warto wybrać inżyniera i spamować minami i walić z rpg do ciężkiego sprzętu. Choć najlepszym trybem do sprawdzania iq jest ten nowy sabotaż. Jak widzę, że w drużynie atakującej mam snajperów, wiem że przegramy mecz. Po kiego oni grają w dany tryb, jak nie rozumieją jakie są zasady na wygranie meczu. Witamy w BF6 ..ale takie akcje były i w poprzednich odsłonach . W BF6 dość sporo takich akcji jak opisujesz głównie dla tego ze sporo ludzi z CODa przyszło pograć i dla nich only K/D . Ja gram głównie podbój celem gry jest przejmowanie punktów ciężko to zrobić w 5-8 graczy gdzie reszta to lata za K/D ala Deathmath ..... część wykonuje namiętnie zadania PPL i gapi się w niebo ze stingerem , a jeszcze inni leżą w krzakach pod kamieniem i hooj wie co robią , a przciwnik wygrywa mecz w stosunku 880 -0
oldfashioned 459 Opublikowano Niedziela o 13:04 Opublikowano Niedziela o 13:04 Powinni w BFie dodac 'social score' 1000 pktow na start, i jedziemy: - 100 pktow za spawn reconem bez c4 na sabotazu - 500 pktow za korzystanie z heli jako self-taxi - 100 pktow za kazde 5 minut na podboju bez przejecia punktu (z wylaczeniem powietrza) - ban za respawn przy wyniku ponizej 020 vs XXX itp.
skypan 1 752 Opublikowano Niedziela o 13:38 Opublikowano Niedziela o 13:38 Od dawna to powinni w domyślnych ustawieniach serwerów włączyć TK z opcją głosowania czy danego gostka ukarać za TK.
Sawyer1916 124 Opublikowano Niedziela o 13:53 Opublikowano Niedziela o 13:53 W końcu wyłączyłem crossplay na ps5 i różnica w poziomie trudności jest znaczna. Tak kręciłem się wokół K/D 1.0 i miejsc w połowie stawki, teraz ścisła czołówka i K/D około 2.0. Mam za mało czasu żeby wyrobić skilla na pecetowców 😌
Phoenix. 4 711 Opublikowano Niedziela o 13:59 Opublikowano Niedziela o 13:59 Ale ta gra jest rozdupcona w 3 dupy 2042 nie mial przeciez tylu problemow ze sterowaniem na myszce co ten twor. 2
skypan 1 752 Opublikowano Niedziela o 15:12 Opublikowano Niedziela o 15:12 I tu trzeba zadać to pytanie. Co oni kurła robili do tej pory ? Po co były te zamknięte testy alfa i beta ? Wychodzi na to, że skupili się tylko na tym by BF6 po prostu działał. Byle jak ale działał na premierę i kasa się zgadza. Preordery poszły, akcje nie spadły i arab kupił za dobry "piniondz"
oldfashioned 459 Opublikowano Niedziela o 15:13 Opublikowano Niedziela o 15:13 Najgorsze w tym calym strzelaniu jest to, ze ten bug gdzie zmienia sie sensitivity/dpi, albo subiektywnie czuc stuttering przy ruchu myszka, nie zdarza sie nonstop. 3 mapy zagrasz ok, na 4 mapie juz jest lipa. Odpalisz gre od nowa, jest znowu lipa, 3 restarty dalej jest okej na 2 mapy i znowu.
skypan 1 752 Opublikowano Niedziela o 15:32 Opublikowano Niedziela o 15:32 Najgorsze jest to, że w to guano nie chce się już grać. I nie chodzi mi tu o problemy ze strzelaniem ale po prostu słaby Battlefield. 1
MarcoSimone 665 Opublikowano Niedziela o 15:39 Opublikowano Niedziela o 15:39 I się dziwić, że COD porywa ludzi bardziej, mimo topowej sprzedaży BF.
skypan 1 752 Opublikowano Niedziela o 15:40 Opublikowano Niedziela o 15:40 COD to COD a o BF6 trudno to powiedzieć.
zlotnik 54 Opublikowano Niedziela o 18:11 Opublikowano Niedziela o 18:11 6 godzin temu, Pentium D napisał(a): Mogę iść spać tu masz prawie same boty 1
Sheenek 330 Opublikowano Niedziela o 18:24 Opublikowano Niedziela o 18:24 Oj tam oj tam, niech sie cieszy ze kosi jak Rambo 🤣
Strilok 342 Opublikowano Niedziela o 20:16 Opublikowano Niedziela o 20:16 No to mam elite na helce 1 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź