Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obraz.thumb.png.b89f85de3f93722ee37d69c798cc852e.png

Mamy tutaj tego ananaska (Frixy) na forum? Siadłem na jakiś czas jako gunner. A koleś cały czas spłakany że zabijam go a on próbuje zrobić coś helką :D Ja jak dostaje baty w BF-ie to albo zmieniam lobby albo ćwiczę aby być lepszy. Nie piszę bzdur na chat.

Ale jak widać społeczność jest bardzo toksyczna i nie potrafi się pogodzić z porażką :) 

Opublikowano

#BF6 - Jeden z graczy otrzymał fizyczne trofeum od Deweloperów .

"Zasady konkursu były takie, że należało udostępnić maksymalnie 30-sekundowy, całkowicie niepocięty film z rozgrywki w otwartej becie Battlefielda, a w nagraniu trzeba było zniszczyć określone cele. W moim klipie zniszczyłem jeden helikopter, jeden wrogi myśliwiec oraz mój własny myśliwiec i na tej podstawie udało mi się uzyskać maksymalną liczbę punktów zniszczenia. Myśliwce były najcenniejszymi celami, helikopter był drugim najcenniejszym. Czołgi były warte około 10 milionów, więc nie dałobt się zdobyć aż tylu punktów niszcząc tylko czołgi w zaledwie 30 sekund."

586246865_791307873911581_1275819468598562339_n.thumb.jpg.230cebb7522f04af8de0742fcddcfbb2.jpg586784579_791307913911577_6431013859657601429_n.thumb.jpg.659a856eb5de0fe4e86c21ee7c4f8dfb.jpg585894817_791307953911573_6910529822485647002_n.thumb.jpg.ec2b5c356e96a7c0d821e143822dbbc2.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

Ja mam pomysł aby rozdawać "złote kloce" dla graczy z iq na poziomie świni. Gra jest ok, ale gracze potrafią zrobić ją frustrującą. Chyba w poprzednich odsłonach BF nie było takich debili. Dzisiaj grałem mecz na przełamaniu w obronie, 3 czołgi wroga przejmowały punkt za punktem. Nikt nie pomyślał, że może warto wybrać inżyniera i spamować minami i walić z rpg do ciężkiego sprzętu. Choć najlepszym trybem do sprawdzania iq  jest ten nowy sabotaż. Jak widzę, że w drużynie atakującej mam snajperów, wiem że przegramy mecz. Po kiego oni grają w dany tryb, jak nie rozumieją jakie są zasady na wygranie meczu.

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, ghostdog napisał(a):

Ja mam pomysł aby rozdawać "złote kloce" dla graczy z iq na poziomie świni. Gra jest ok, ale gracze potrafią zrobić ją frustrującą. Chyba w poprzednich odsłonach BF nie było takich debili. Dzisiaj grałem mecz na przełamaniu w obronie, 3 czołgi wroga przejmowały punkt za punktem. Nikt nie pomyślał, że może warto wybrać inżyniera i spamować minami i walić z rpg do ciężkiego sprzętu. Choć najlepszym trybem do sprawdzania iq  jest ten nowy sabotaż. Jak widzę, że w drużynie atakującej mam snajperów, wiem że przegramy mecz. Po kiego oni grają w dany tryb, jak nie rozumieją jakie są zasady na wygranie meczu.

Witamy w BF6 ..ale takie akcje były i w poprzednich  odsłonach . W BF6   dość sporo takich akcji  jak opisujesz  głównie dla tego ze sporo ludzi z CODa  przyszło pograć i dla nich only K/D  . Ja  gram głównie podbój   celem gry jest przejmowanie punktów  ciężko to zrobić w 5-8 graczy   gdzie reszta to   lata za K/D  ala Deathmath  .....  część wykonuje namiętnie zadania  PPL  i gapi się w niebo ze stingerem   , a jeszcze inni leżą w krzakach pod kamieniem  i hooj wie co robią   , a przciwnik  wygrywa mecz w stosunku 880 -0

Opublikowano

Powinni w BFie dodac 'social score' ;)
1000 pktow na start, i jedziemy:
- 100 pktow za spawn reconem bez c4 na sabotazu

- 500 pktow za korzystanie z heli jako self-taxi

- 100 pktow za kazde 5 minut na podboju bez przejecia punktu (z wylaczeniem powietrza)

- ban za respawn przy wyniku ponizej 020 vs XXX %-)

itp.

Opublikowano

W końcu wyłączyłem crossplay na ps5 i różnica w poziomie trudności jest znaczna. Tak kręciłem się wokół K/D 1.0 i miejsc w połowie stawki, teraz ścisła czołówka i K/D około 2.0. Mam za mało czasu żeby wyrobić skilla na pecetowców 😌

Opublikowano

I tu trzeba zadać to pytanie. Co oni kurła robili do tej pory ? Po co były te zamknięte testy alfa i beta ?

Wychodzi na to, że skupili się tylko na tym by BF6 po prostu działał. Byle jak ale działał na premierę i kasa się zgadza. Preordery poszły, akcje nie spadły i arab kupił za dobry "piniondz" :E

Opublikowano

Najgorsze w tym calym strzelaniu jest to, ze ten bug gdzie zmienia sie sensitivity/dpi, albo subiektywnie czuc stuttering przy ruchu myszka, nie zdarza sie nonstop. 3 mapy zagrasz ok, na 4 mapie juz jest lipa. Odpalisz gre od nowa, jest znowu lipa, 3 restarty dalej jest okej na 2 mapy i znowu.