skypan 1 752 Opublikowano Niedziela o 20:42 Opublikowano Niedziela o 20:42 (edytowane) BFV - kontrowersje bo jest w pytę kobitek na wojnie. Nawet na zwiastunach mamy jedną z ręką terminatora. BF2042 - kontrowersje bo jest w pytę kobitek na wojnie. Gender weszło na maxa BF6 - jest git a na polu gdzie toczy się bitwa non stop słychać wycie kobitek Przed chwilą wbijam do totalnie spieprzonego BF-a gdzie łatwiej policzyć co poprawnie działa a tu mnie co kurła wita ? Nie hejhopter z 50 lvl ale ta elitarna zachęta do kupna. Oczywiście mamy dwie zawodowe "żołnierzerki", alfonsa z zakładu fryzjerskiego i jakiegoś gościa w hełmie. Edytowane Niedziela o 20:43 przez skypan 1
oldfashioned 459 Opublikowano Niedziela o 20:43 Opublikowano Niedziela o 20:43 W dniu 26.10.2025 o 14:15, oldfashioned napisał(a): 2 banki chcialem ugrac i sa 2 banki. next cel to 15k killi :p Miesiac grania praktycznie: 1 1 2
Kadajo 7 396 Opublikowano Niedziela o 21:48 Opublikowano Niedziela o 21:48 Godzinę temu, skypan napisał(a): Przed chwilą wbijam do totalnie spieprzonego BF-a gdzie łatwiej policzyć co poprawnie działa a tu mnie co kurła wita ? Nie hejhopter z 50 lvl ale ta elitarna zachęta do kupna. Oczywiście mamy dwie zawodowe "żołnierzerki", alfonsa z zakładu fryzjerskiego i jakiegoś gościa w hełmie. Żeby to jeszcze jakieś normalne pieniądze kosztowało... bo wygląda znośnie.
Strilok 342 Opublikowano Niedziela o 21:56 Opublikowano Niedziela o 21:56 Godzinę temu, skypan napisał(a): ta elitarna zachęta do kupna. Oczywiście mamy dwie zawodowe "żołnierzerki", alfonsa z zakładu fryzjerskiego i jakiegoś gościa w hełmie. Właśnie o tym wcześniej pisałem. Na siłę próbują, a wręcz zachęcają aby wejść do sklepiku i coś kupić. Te nędzne i nachalne reklamy są tak wstrętne że witają nas już na samym starcie gry. Nie podoba mi się taka polityka wydawnicza. Życzył bym sobie wprowadzenia Battlefield Premium gdzie dostaliśmy konkretny content, który jest warty wydania niemałych pieniędzy. 1
Nigher92 54 Opublikowano Poniedziałek o 01:56 Opublikowano Poniedziałek o 01:56 W dniu 22.11.2025 o 19:29, Strilok napisał(a): Mamy tutaj tego ananaska (Frixy) na forum? Siadłem na jakiś czas jako gunner. A koleś cały czas spłakany że zabijam go a on próbuje zrobić coś helką Ja jak dostaje baty w BF-ie to albo zmieniam lobby albo ćwiczę aby być lepszy. Nie piszę bzdur na chat. Ale jak widać społeczność jest bardzo toksyczna i nie potrafi się pogodzić z porażką niektorzy ludzie sie kieruja zasada ze jak nie umieja wygrac w grze to przenosza walke na chat
Pentium D 1 157 Opublikowano Poniedziałek o 04:18 Opublikowano Poniedziałek o 04:18 (edytowane) 10 godzin temu, zlotnik napisał(a): tu masz prawie same boty no i super jest Zobaczcie na pozycje 3 i 6 w moim teamie. Serio boty tak zagrały czy ludzie wyszli i boty wskoczyły w ich miejsce? Grałem Abramsem od momentu wejścia do gry i jeździł ze mną jakiś niebieski więc to chyba 3 musiał być bo ilość przejęć podobna. Ta 6 serio dziwna, bot na cheatach Edit: ja wiem, że jakiś wybitny nie jestem, ale to powinno być conajmniej 0,8, może nawet bliżej 0,9 Edytowane Poniedziałek o 04:25 przez Pentium D
Sawyer1916 124 Opublikowano Poniedziałek o 08:10 Opublikowano Poniedziałek o 08:10 Pamiętaj, że zabijanie botów do K/D nie wlicza się 😜
bluebart 21 Opublikowano Poniedziałek o 08:48 Opublikowano Poniedziałek o 08:48 Jeśli jeszcze nie było. https://forums.ea.com/discussions/battlefield-6-technical-issues-en/game-crash-to-desktop-after-1-1-2-0-update-launch-gameplay-map-change/12932747/replies/12933545 1
Geble 30 Opublikowano Poniedziałek o 11:43 Opublikowano Poniedziałek o 11:43 (edytowane) 3 godziny temu, Sawyer1916 napisał(a): Pamiętaj, że zabijanie botów do K/D nie wlicza się 😜 Ale już śmierci poniesione od botów jak najbardziej zaniżają K/D, to jest jakiś wyższy poziom logiki Tak samo jak grasz Casual Breakthrough to nie zalicza żadnych killi, niezależnie czy będzie to gracz czy bot. W ogólnym rozrachunku po zakończonym meczu zawsze do K/D leci 0/X. Edytowane Poniedziałek o 11:44 przez Geble
STALKER 75 Opublikowano Poniedziałek o 13:01 Opublikowano Poniedziałek o 13:01 Giera od wczoraj podbija torki.
skypan 1 752 Opublikowano Poniedziałek o 16:05 Opublikowano Poniedziałek o 16:05 Gdy wbijesz do gry gdzie odrzut ma znaczenie Broń zmodowana na max-a Timeline 1.mp4
Tomek_ITH 317 Opublikowano Poniedziałek o 16:40 Opublikowano Poniedziałek o 16:40 3 godziny temu, STALKER napisał(a): Giera od wczoraj podbija torki. W multi raczej nie pograją, a dla singla to szkoda nawet pobierać. 1
oldfashioned 459 Opublikowano Poniedziałek o 17:11 Opublikowano Poniedziałek o 17:11 Git, wreszcie sobie KD poprawie 1
Strilok 342 Opublikowano Poniedziałek o 17:43 Opublikowano Poniedziałek o 17:43 32 minuty temu, oldfashioned napisał(a): Git, wreszcie sobie KD poprawie nowe mięso jak boty
skypan 1 752 Opublikowano Poniedziałek o 18:28 Opublikowano Poniedziałek o 18:28 W ĘĄ niezła teraz musi być sraczka. Startują z e-sportem z pokaźną kasą na stole więc jak ta nadchodząca aktualizacja nie naprawi tej gry to sajonara i sepuku Współczuję pracownikom bo pewnie cisną po nich jak cholera. Przecież jak w rozgrywce (albo co gorsza w finale) komuś nie zaliczyło by trafień to ĘĄ może już zmienić logo na
Strilok 342 Opublikowano Poniedziałek o 18:33 Opublikowano Poniedziałek o 18:33 4 minuty temu, skypan napisał(a): W ĘĄ niezła teraz musi być sraczka. Startują z e-sportem z pokaźną kasą na stole więc jak ta nadchodząca aktualizacja nie naprawi tej gry to sajonara i sepuku Współczuję pracownikom bo pewnie cisną po nich jak cholera. Przecież jak w rozgrywce (albo co gorsza w finale) komuś nie zaliczyło by trafień to ĘĄ może już zmienić logo na Czuję crunch w powietrzu
skypan 1 752 Opublikowano Poniedziałek o 18:40 Opublikowano Poniedziałek o 18:40 To się samo komentuje
CrooV 80 Opublikowano Poniedziałek o 19:14 Opublikowano Poniedziałek o 19:14 Niezle ze delta nad bfem jest myślałem że właśnie na odwrót będzie że delta wręcz zdechnie przynajmniej na steamie Choć trochę sie nie dziwie osobiście mam coś koło 120h a i tak już mapy zdążyły mnie znudzić , jedynie br'ka jeszcze spoko jak wieczorem z ziomkami pykamy ale nie jest to nawet blisko poziomu dopracowania żeby turniej robić
Pentium D 1 157 Opublikowano Poniedziałek o 19:42 Opublikowano Poniedziałek o 19:42 11 godzin temu, Sawyer1916 napisał(a): Pamiętaj, że zabijanie botów do K/D nie wlicza się 😜 To wiem i chodziło o te mecze z ludźmi. 7 godzin temu, Geble napisał(a): Ale już śmierci poniesione od botów jak najbardziej zaniżają K/D, to jest jakiś wyższy poziom logiki Tak samo jak grasz Casual Breakthrough to nie zalicza żadnych killi, niezależnie czy będzie to gracz czy bot. W ogólnym rozrachunku po zakończonym meczu zawsze do K/D leci 0/X. Czyli granie na Portalu daje tylko zgony do statystyk?
skypan 1 752 Opublikowano Poniedziałek o 20:16 Opublikowano Poniedziałek o 20:16 Jak tak szybko wchodzi darmowy weekend to za różowo nie jest 1
oldfashioned 459 Opublikowano Poniedziałek o 20:24 Opublikowano Poniedziałek o 20:24 Pewnie sie juz kończy
zlotnik 54 Opublikowano Poniedziałek o 21:07 Opublikowano Poniedziałek o 21:07 2 godziny temu, skypan napisał(a): To się samo komentuje dużo ludzi gra na EA wiec realnie ile gra cieżko powiedzieć za pewne dwa razy tyle 1
Phoenix. 4 711 Opublikowano Poniedziałek o 21:35 Opublikowano Poniedziałek o 21:35 Godzinę temu, skypan napisał(a): Jak tak szybko wchodzi darmowy weekend to za różowo nie jest To jest akurat naturalne, jak cod wychodzi w listopadzie to w grudniu tez daja darmowy week i pierwsze promo. A ze bf6=cod to jest jak jest
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź