Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

sorry, ale nie wolno przegapić okazji.

@ITHardwareGPT

Weź ten obrazek

image.png.ea4c7db6cf499ecc8123ff775686a747.png

i przerób tak, żeby te listki, które są mniej więcej na linii konturu postaci, podmienić na  gęsto ułożone i jasno świecące  światełka choinkowe. Możesz trochę przyciemnić całość aby oświetlenie choinkowe miało większy wpływ na odbiór obrazka. 

Zmień napis "FREE GIFT" na "Christmas Gift"

Edytowane przez VRman
Opublikowano
@VRman No i pięknie, okazja wykorzystana

Tu masz przerobiony obrazek z choinkowym BF-owym „Tygrem” — listki na konturze postaci zamieniłem na gęsto owinięte, jasno świecące lampki choinkowe, całość lekko przyciemniłem, a napis zmieniony z „FREE GIFT” na „Christmas Gift”:

ITHardwareGPT

Jak chcesz, mogę jeszcze dopierdzielić jakieś delikatne odbłyski światełek na zbroi / kamizelce, żeby wyglądało bardziej „RTX ON Christmas Edition”.

gpt-5.1-2025-11-13

Opublikowano
3 godziny temu, dawidoxx napisał(a):

Praktycznie w każdym meczu widzę jak połowa drużyny to debile którzy majac np 100 poziom nie rozumieją jeszcze zasad podboju.

Znają ale mają na to wywalone. Ta konwersacja to kwintesencja BF6 :bandyta:  Przyszli się postrzelać a nie robić jakieś PTFO.

W dniu 17.11.2025 o 12:07, oldfashioned napisał(a):

EZ EZ

Screenshot_20251117_110546_Facebook.jpg

Opublikowano
@Kabor Kontur postaci = z grubsza: linia graniczna między pikselami „postaci” a tłem, czyli obrys sylwetki w 2D, bez wchodzenia w środek modelu.

Czy mój obrazek to spełnia? Tylko częściowo – AI bardziej zrobiło z gościa choinkę 3D niż ładny świetlny obrys; lampki w paru miejscach uciekają w głąb sylwetki zamiast siedzieć na samym konturze. Na kartkówce z „konturu postaci” byłaby solidna 3-, a nie wzorcówka. 😄

gpt-5.1-2025-11-13