galakty 3 383 Opublikowano wczoraj o 08:37 Opublikowano wczoraj o 08:37 Na premierę grałem po 3-4h dziennie, teraz od 2 tygodni nie odpaliłem 1 2
Pentium D 1 191 Opublikowano wczoraj o 11:14 Opublikowano wczoraj o 11:14 Ja dopiero teraz odpaliłem a miałem pograć więcej więcej przez to x2 weekendowe. Na dzień dobry bug z noktowizją. Pierwszy raz to mam po ponad 80 godzinach gry 1
oldfashioned 482 Opublikowano wczoraj o 11:23 Opublikowano wczoraj o 11:23 Ten bug pojawia sie jak ktoś w squadzie ma thermo. Wcześniej dalo sie go jeszcze odpalić paczka od medyka.
Michaelred 324 Opublikowano wczoraj o 12:41 Opublikowano wczoraj o 12:41 No super ten Battlefield jak na CODa Dziwnie się w to gra. Niektóre bronie są zdecydowanie OP. Ile ja już heli RPG strąciłem Nie wiem czy kupować pełną wersję bo jak reszta map ma wyglądać tak samo to chyba podziękuje.
Psiak 64 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Następny patch będzie musiał być przełomowym bo inaczej pęknie balonik. Za dużo obiecują, w zasadzie w każdym patchu coś psują, coś próbują naprawić. Jak nie staną na wysokości zadania i na tych wszystkich rzeczach o których pisali min. net-code, to obudzą się z ręką w nocniku. Teraz wychodzi 9grudnia? 1 1
VoitTec 30 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Mi to już w ogóle nie chce się w to grać. Odpalam grę raz na ruski rok i jeszcze żadna aktualizacja nie wpada. W temacie co chwila pojawia się jakaś lista błędów ale kompletnie nic z tego nie wynika jak widać.
skypan 1 763 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu @Psiak Aktualizacja może naprawić jakieś tam "pierdoły" jednak samej rozgrywki, której daleko do Battlefield-a już nie. Niestety danie podboju do gry to za mało by było to BF-em. Z CodFielda nie będzie Battlefielda. Jedyny "pozytywny" aspekt to ten RedSec. Tam jest "piniondz" więc będą to latać i efektem ubocznym będą aktualizacje do BF. 1 2
raiders 118 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 22 godziny temu, krukkpl napisał(a): Są już czity do BF6? Chyba pierwszy raz spotkałem ewidentnego czitucha. Walił 100% hedów. W TDM 40 fragów, 2 śmierci. Po wejściu w staty: https://tracker.gg/bf6/profile/1016896360847/overview Czity są zanim gra wyjdzie i tu nie było inaczej ,ale fakt jest taki ze tych odpaleńcców jest naprawdę mało ,ja jak dotąd trafiłem też na jednego i też na DM gdzie gość z nickiem pisanym cyrlicą rozdawał HS na prawo i lewo nie ważne z jakiej odległości ,ale to był jedyny taki przypadek . Co do samej gry ... ja tam się bawię dobrze ,chyba aż za dobrze .Porzuciłem tęsknotę i marzenia o starych czasach i ze taki BF jak BC ,3 czy 4 powróci i gra w to co jest .Totalnie olałem KD , W/L po prostu latam sobie inżynierem na podboju i psuje wszystko co jeździ i lata ,a beka przy tym niezła . Olał to TTK , netcode po prostu czysty fun i marnowanie czasu przed PC . 1
Funky Koval 130 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Narzekacie jak stare baby. Ja przyszedłem z coda. Nie grałem w inne bfy. Swoje lata mam. I co? I sie nauczylem i się podoba. Biorę co dają, gra ma swoje wady ale i tak jest lepiej niz wspomniana syfna strzelanka. Jest klimacik, bronie są oparte o rzeczywiste. Nawet nazwa się czasem zdarza. Udzwiękowienie jest genialne. 1 1
Kadajo 7 444 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Poczekamy za miesiąc co napiszesz, jeśli tyle wytrzymasz Z drugiej strony jak nie grałeś w inne BF'y to nie masz kontekstu do całej serii i tego co w tej części jest nie tak, może i spoko FPS, ale słaby BF. 3
Funky Koval 130 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Dobra to jak jestescie tacy ten mądrzy to wytłumaczcie mi to. Classic vertical grip (ten najdroższy) najbardziej redukuje odrzut ale daje karę w postaci wzrostu bloomu przy strzelaniu z celownika tak? Więc jak zalożę do broni Light (fluted) barrel, która "increases aim down the sight accuracy" to taka kombinacja powinna znosić karę od vertical gripu tak? Czy zlać to i zakładac na wszystko lufy jak najbardziej zwiększające prędkość pocisków (heavy albo heavy ext.) a karą z uchwytu pionowego się nie przejmować?
BEM.22 22 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Wy tu narzekacie ,a mnie się od 4-5 dni gra zauważalnie lepiej niż od premiery . Jakoś ostatnio nie widzę tych ''wybitnych inaczej'' to może dlatego . Funky Koval Warto po modyfikacji broni zaglądać na : firing range / Strzelnice i samemu ocenić jak się zachowuje giwera , czasami jest tak ze zmiana optyki strasznie zwiększa rozrzut . Nie rozumiem do końca tej tabeli , K/D ratio powinienem mieć wyższe niż to 2.59 , co po lewej znaczy to Support KDA 4.40 , Assault KDA 5.23 Edytowane 12 godzin temu przez BEM.22 1
Funky Koval 130 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 5 godzin temu, BEM.22 napisał(a): Wy tu narzekacie ,a mnie się od 4-5 dni gra zauważalnie lepiej niż od premiery . Jakoś ostatnio nie widzę tych ''wybitnych inaczej'' to może dlatego . Funky Koval Warto po modyfikacji broni zaglądać na : firing range / Strzelnice i samemu ocenić jak się zachowuje giwera , czasami jest tak ze zmiana optyki strasznie zwiększa rozrzut . Nie rozumiem do końca tej tabeli , K/D ratio powinienem mieć wyższe niż to 2.59 , co po lewej znaczy to Support KDA 4.40 , Assault KDA 5.23 Dzięki jakie staty... ja k/d mam w okolicach 1
Kabor 462 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 5 godzin temu, BEM.22 napisał(a): Nie rozumiem do końca tej tabeli , K/D ratio powinienem mieć wyższe niż to 2.59 , co po lewej znaczy to Support KDA 4.40 , Assault KDA 5.23 Po lewej masz KDA (Kill/Death/Assist Ratio) - czyli wlicza do tego jeszcze asysty. Player K/D - to twoje normalne kd bez botów Natomiast poniżej samo K/D - tutaj wliczane są jeszcze boty. 1
oldfashioned 482 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 5 godzin temu, BEM.22 napisał(a): Wy tu narzekacie ,a mnie się od 4-5 dni gra zauważalnie lepiej niż od premiery . Jakoś ostatnio nie widzę tych ''wybitnych inaczej'' to może dlatego . Funky Koval Warto po modyfikacji broni zaglądać na : firing range / Strzelnice i samemu ocenić jak się zachowuje giwera , czasami jest tak ze zmiana optyki strasznie zwiększa rozrzut . Nie rozumiem do końca tej tabeli , K/D ratio powinienem mieć wyższe niż to 2.59 , co po lewej znaczy to Support KDA 4.40 , Assault KDA 5.23 KDA = Kill + Assist / Deaths (tutaj mi sie wydaje, ze do wszystkich 3 zmiennych wlicza boty) Player K/D = Player Kills / Deaths (do deaths wlicza boty) 1
Kabor 462 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 5 minut temu, oldfashioned napisał(a): Player K/D = Player Kills / Deaths (do deaths wlicza boty) Player K/D tutaj nie wlicza botów (jest niższe niż K/D gdzie wlicza boty) Wcześniej nie było Player K/D na stronie dodali je później.
oldfashioned 482 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Do deaths wlicza. Oba masz liczone przez total deaths, a nie deaths per player/per bot. 1
krukkpl 222 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Mi się gra dobrze, ale nowe bugi wkurzają. Ostatnio chyba popsuli defibrylator bo często, żeby trafić w gościa trzeba zrobić z 5 "strzałów". KD 2.05. Na botach nie grałem nawet sekundy. Czasem zdarzają mi się rundy słabe poniżej 1.00, a czasem poleci się nieźle. Wczoraj w meczyku TDM na Gibraltarze wpadło 22:1 - chyba przez darmowy weekend i pełno n00bów. Edytowane 3 godziny temu przez krukkpl 1
skypan 1 763 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 9 godzin temu, Funky Koval napisał(a): Czy zlać to i zakładac na wszystko lufy jak najbardziej zwiększające prędkość pocisków (heavy albo heavy ext.) a karą z uchwytu pionowego się nie przejmować? Ja ci powiem: nie wiem W tym BF-e dziwnie to wszystko działa. Na jednej bronie mam lufę by zwiększyć prędkość wylotową pocisków i jest OK a na innej nie mam i też jest OK. Ta gra to loteria. Wejdziesz na serwer i zabijasz wzrokiem a w następnej rundzie walisz ślepakami. Często bywa tak, że lufę zmieniam podczas rozgrywki. 1
BEM.22 22 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu krukkpl Mi się gra dobrze, ale nowe bugi wkurzają. Ostatnio chyba popsuli defibrylator Dlatego od ostatniego patcha nie używam defibrylatora , zamiast niego granatnik . Bugi jak to w serii BF zawsze były i będą Słyszeliście coś na temat Botów v2.0 , już kilka razy widziałem, że ludzie o tym piszą, a i zachowanie niektórych ''graczy'' mogłoby być podciągnięte pod A.I bota . Wiadomo te oficjalne dziwnym zbiegiem okoliczności prawie niezmienione od 10 lat
oldfashioned 482 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 10 godzin temu, Funky Koval napisał(a): Dobra to jak jestescie tacy ten mądrzy to wytłumaczcie mi to. Classic vertical grip (ten najdroższy) najbardziej redukuje odrzut ale daje karę w postaci wzrostu bloomu przy strzelaniu z celownika tak? Więc jak zalożę do broni Light (fluted) barrel, która "increases aim down the sight accuracy" to taka kombinacja powinna znosić karę od vertical gripu tak? Czy zlać to i zakładac na wszystko lufy jak najbardziej zwiększające prędkość pocisków (heavy albo heavy ext.) a karą z uchwytu pionowego się nie przejmować? Nie da sie tego porownywac 1:1 pomiedzy broniami. To wszystko dziala procentowo z tego co zdazylem zauwazyc, wiec w broni ktora ma X czegos, zmiana o 20% bedzie wygladala inaczej niz 20% z Y. Zalezy tez bardzo mocno od tego, z jaka optyka grasz. Bo setup na x1/x1.5 bedzie sie zachowywal zupelnie inaczej z x2. Ja ogolnie oprocz go-to KORDa, to gram paroma giwerami (min. 30 poziom -> m4a1, pw5a3, b36, ak205, m433, l85a3, sor, scw10 czy tr7) i na kazdej mam 2 setupy -> 1. x1/x1.5 2. thermo/x2+ I zaden build nie jest praktycznie taki sam xd
raiders 118 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 10 godzin temu, BEM.22 napisał(a): Jakim cudem masz takie proste linie w recent history . ..BOTY ? co ty grasz ? U mnie himalaje z tatrami
Kabor 462 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @raiders Ja też mam płaskie a jak widać po Player K/D i K/D to z botami raczej nie gram. Ogólnie zawsze jak patrzyłem na tą stronkę to były proste linie. Patrzę też na znajomych i to samo. EDYCJA. Teraz zauważyłem, że jak klikam na wykres to kropka zatrzymuje się tylko na początku (20 listopad) oraz na końcu (1 grudzień). Więc jak są pokazane tylko dwa stany to między nimi jest linia prosta. Teraz patrzę na wykresy graczy TOP i tam też skacze ale oni mają pokazaną aktualizację co dziennie. Dziwne. Grałem na pewno poprzedni piątek, sobotę, niedzielę, wtorek, oraz w ten czwartek, piątek i sobotę. Dziwnie to zlicza. Może to pokazuje aktualizację jak ktoś sprawdza profil. Ja jakiś czas temu nie wbijałem na stronę. Jak u ciebie sprawdzałeś codziennie? Coś dziwne te statystyki. Topka po KD ze strony: Drugi: Edytowane 1 godzinę temu przez Kabor
oldfashioned 482 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Musisz miec otwarty Twoj profil, albo recznie aktualizowac zebys mial staty dzienne/per sesja: "Sessions Keep your profile open to reduce grouped sessions" Ja np. nie otwieralem stronki przez weekend, wiec wszystko zliczylo mi dzisiaj (1Dec). @edit a topka z kd po kilka tysiecy to stats padding, wchodzi 30 typa na server i sie podkladaja Edytowane 1 godzinę temu przez oldfashioned
BEM.22 22 Opublikowano 35 minut temu Opublikowano 35 minut temu Godzinę temu, raiders napisał(a): Jakim cudem masz takie proste linie w recent history . ..BOTY ? co ty grasz ? U mnie himalaje z tatrami Nie mam pojęcia , z botami grałem tylko jakiś 4-5% aby odblokować 2-3 giwery na maksa , obecnie grając Assaultem idzie zajebiście z średnim K/D ratio 4/1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź