Devils1100 33 Opublikowano Piątek o 11:16 Opublikowano Piątek o 11:16 (edytowane) 3 godziny temu, krukkpl napisał(a): Też macie wrażenie, że po aktualizacji spadła płynność? (czyli coś co im wyszło perfekcyjnie od dnia premiery... no ale chyba zepsuli(?)) Niby fpsów dużo, ale nie jest tak ultra-płynnie jak wcześniej. Dodatkowo chyba w menu wymusili 60 fps, co wygląda słabo. (ja wiem, menusy to mało ważne, ale jednak jak się gra 130-140fps+ to spadek na 60 nawet w menu jest zauważalny) To samo wrażenie mam czyli jednak coś jest na rzeczy wogóle w menu dali lock na 30 fps bodajze i mozna to wyłączyc w ustawieniach--> Grafika Edytowane Piątek o 11:18 przez Devils1100
Funky Koval 153 Opublikowano Piątek o 11:42 Opublikowano Piątek o 11:42 3 godziny temu, zlotnik napisał(a): Można zmienić fps w menu jest w ustawieniach Tyle lat a czerwoni jeszcze sterów nie ogarneli? Ja pie****e ale żenada
Kadajo 7 621 Opublikowano Piątek o 11:54 Opublikowano Piątek o 11:54 Pierwszy raz nie widzę BF6 na liście najbardziej popularnych gier
Vulc 2 238 Opublikowano Piątek o 12:15 Opublikowano Piątek o 12:15 Wcale mnie to nie dziwi. Sam już praktycznie o tej grze zapomniałem, nawet na jedną rundkę nie chce mi się tego odpalać. Nie wiem czy kolejne mapy/dodatki mnie do tego zmotywują. 1
AndrzejTrg 2 840 Opublikowano Piątek o 12:23 Opublikowano Piątek o 12:23 O kuźwa w tego PUBGa jeszcze aż tyle ludzi gra chyba sobie zerknę co tam się dzieje
sniper76 155 Opublikowano Piątek o 12:56 Opublikowano Piątek o 12:56 (edytowane) BF6 nigdy nie będzie perfekcyjnie płynny grając na serwerach francuskich, niemieckich, holenderskich gdzie Nasze pakiety mają spory kawałem drogi w naszym państwie nie ma serwerów, bo reszta europy by nie doleciała a my byśmy kosili bez litości Edytowane Piątek o 12:57 przez sniper76
Phoenix. 4 966 Opublikowano Piątek o 14:09 Opublikowano Piątek o 14:09 GAME UPDATE 1.1.3.1 Twórcy Battlefield 6 informują, że hotfix (Update 1.1.3.1) jest już dostępny na Steam. Aktualizacja rozwiązuje problemy wskazane w ostatnim Community Update: Naprawione błędy: Mikroprzycięcia (micro stuttering) występujące w regularnych odstępach Niespójności na Strzelnicy (Firing Range) Wyświetlanie nieprawidłowych kafelków w Menu Głównym podczas przewijania Przypomnienie od twórców: Poprawki trafią 15 grudnia również na PlayStation 5, Xbox Series X|S oraz do aplikacji EA. Zespół deweloperów na bieżąco monitoruje opinie graczy i będzie reagować na Wasz feedback związany z tą aktualizacją.
skypan 1 793 Opublikowano Piątek o 15:14 Opublikowano Piątek o 15:14 2 godziny temu, sniper76 napisał(a): BF6 nigdy nie będzie perfekcyjnie płynny grając na serwerach francuskich, niemieckich, holenderskich gdzie Nasze pakiety mają spory kawałem drogi w naszym państwie nie ma serwerów, bo reszta europy by nie doleciała a my byśmy kosili bez litości Są serwery w Polsce ale nie wiadomo jak dobiera graczy więc może rzucić gdziekolwiek w UE.
raiders 125 Opublikowano Piątek o 16:13 Opublikowano Piątek o 16:13 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): GAME UPDATE 1.1.3.1 Twórcy Battlefield 6 informują, że hotfix (Update 1.1.3.1) jest już dostępny na Steam. U nie nic nie ma na steam ,dalej 1.1.3.0 i nic nie zaciąga
Psiak 69 Opublikowano Piątek o 17:50 Opublikowano Piątek o 17:50 one, two freddy's coming for you... 2
sniper76 155 Opublikowano Piątek o 18:23 Opublikowano Piątek o 18:23 @skypan Przeważnie mam ping 30-37ms ale czasem wskoczy 24-27 może to nasze serwery ?? tylko dalej ping nie pasuje... powinno być około 8-10ms
Suchy211 1 314 Opublikowano Piątek o 18:34 Opublikowano Piątek o 18:34 pff, ja tam ostatni raz grałem w strzelanki sieciowe kiedy jeszcze ping poniżej 100 był git.
skypan 1 793 Opublikowano Piątek o 22:00 Opublikowano Piątek o 22:00 3 godziny temu, sniper76 napisał(a): Przeważnie mam ping 30-37ms ale czasem wskoczy 24-27 może to nasze serwery ?? tylko dalej ping nie pasuje... powinno być około 8-10ms Przy obecnym stanie Bf-a nieważne jak masz niski ping Nawet przy 1ms zginiesz za ścianą, nie zaliczy trafień itd. 2
raiders 125 Opublikowano Sobota o 15:03 Opublikowano Sobota o 15:03 (edytowane) Ktoś z was pobierał tego hotfixa na steam ? bo ja dalej tego nie ma . Qwa jakiś dramat jak do dzisiaj gra mi chodziła dobrze to dzisiaj jakiś dramat tnie co 2-3 minuty , już mnie 2 razy wyaliło do pulpitu w ciągu rozgrywki fuck ... człowiek ma wolne siądzie na te kilka godzin aby pograć i dupa Edytowane Sobota o 18:11 przez raiders
Psiak 69 Opublikowano Sobota o 19:05 Opublikowano Sobota o 19:05 (edytowane) 4 godziny temu, raiders napisał(a): Ktoś z was pobierał tego hotfixa na steam ? bo ja dalej tego nie ma . Qwa jakiś dramat jak do dzisiaj gra mi chodziła dobrze to dzisiaj jakiś dramat tnie co 2-3 minuty , już mnie 2 razy wyaliło do pulpitu w ciągu rozgrywki fuck ... człowiek ma wolne siądzie na te kilka godzin aby pograć i dupa Szczerze, jeśli chodzi o płynność na poczciwym 3060ti / 5700x3d gra chodzi po tym ostatnim patchu lepiej, mam wrażenie, że te kilka fps mam więcej. Średnio 100-150fps, teraz chwilami mam powyżej 160. Druga rzecz to, że nie chce mi się tej gry odpalać Edytowane Sobota o 19:06 przez Psiak
sniper76 155 Opublikowano Niedziela o 13:03 Opublikowano Niedziela o 13:03 W dniu 12.12.2025 o 23:00, skypan napisał(a): Przy obecnym stanie Bf-a nieważne jak masz niski ping Nawet przy 1ms zginiesz za ścianą, nie zaliczy trafień itd. Jeżeli do serwera mam np 1200km z PINGiem 30ms, a typ po drugie stronie ma np 100km z PINGiem 15ms to i tak przegrasz w bezpośrednim starciu tutaj nawet super sprawna gra nic nie zmieni... wiem co piszę bo kiedyś grając w BF4 miałem 2-3ms i zawsze byłem pierwszy wycinając typów z pingami np 7-20ms. Zobaczymy jutro, czy hotfix naprawi poprawne wczytywanie odległości. Trzaba spokojnie zaczekać, aż ogarną wszystie błędy, może dadzą radę w 6 miesięcy
Sawyer1916 130 Opublikowano Niedziela o 13:34 Opublikowano Niedziela o 13:34 „Ciało jest w stanie wiele znieść, ale tylko głowę trzeba przystosować do tego, że będziesz przez 10 lat wstawał o 5. rano i zasuwał i zasuwał” - Mariusz Pudzianowski. 1
Funky Koval 153 Opublikowano Niedziela o 15:45 Opublikowano Niedziela o 15:45 2 godziny temu, Sawyer1916 napisał(a): „Ciało jest w stanie wiele znieść, ale tylko głowę trzeba przystosować do tego, że będziesz przez 10 lat wstawał o 5. rano i zasuwał i zasuwał” - Mariusz Pudzianowski. O ty zlodupcu!
skypan 1 793 Opublikowano Niedziela o 22:47 Opublikowano Niedziela o 22:47 (edytowane) To jakiś serwer do farmienia ? 16 godzin temu, sniper76 napisał(a): Jeżeli do serwera mam np 1200km z PINGiem 30ms, a typ po drugie stronie ma np 100km z PINGiem 15ms to i tak przegrasz w bezpośrednim starciu A często spotykasz graczy gdzie w większości mają bardzo niski ping ? Edytowane wczoraj o 05:43 przez skypan
sniper76 155 Opublikowano wczoraj o 09:33 Opublikowano wczoraj o 09:33 Zawsze się znajdzie po drugiej stronie 2-4 typów z niskim pingiem, którym zbiegiem okoliczności sprytnie wpadają fragi trzeba się przyzwyczaić...
krukkpl 224 Opublikowano wczoraj o 09:43 Opublikowano wczoraj o 09:43 Wczoraj spotkałem na serwerze jakiegoś Azjatę z LVL 503. Po wejściu w profil Steama - ponad 650h gry. Licząc 2 miesiące od premiery - bite 10h+ dziennie 7 dni w tygodniu. Myślicie, że jest to możliwe? Czy jakieś dzielone konta, gdzie ludzie grają na zmiany?
oldfashioned 564 Opublikowano wczoraj o 09:47 Opublikowano wczoraj o 09:47 Luzik, steam nalicza godziny tez w menu. Azjatyckich mmo niektorych to bez 6-8h dziennie w ogole nie ma sensu odpalac (jezeli sie cos chce ugrac, a nie tylko 'zobaczyc gre'), u nich to norma.
Phoenix. 4 966 Opublikowano wczoraj o 11:54 Opublikowano wczoraj o 11:54 #BF6 👉Gracze zgłaszają, że z gry po cichu usunięto paczkę Raven Raiders, którą kupili, a EA nie chce im zwrócić za to pieniędzy / waluty w grze. https://www.reddit.com/r/Battlefield/s/Bb6o0RYetd 5
Pentium D 1 270 Opublikowano wczoraj o 13:17 Opublikowano wczoraj o 13:17 Podejrzanie dobry koleś u czerwonych na topie. Cały czas latał helikopterem i jakby widział przez ściany.
Strilok 352 Opublikowano wczoraj o 13:27 Opublikowano wczoraj o 13:27 8 minut temu, Pentium D napisał(a): Podejrzanie dobry koleś u czerwonych na topie. Cały czas latał helikopterem i jakby widział przez ściany. Normalny wynik helką. Helka ma perka którego jak odpalisz to wskazuje całą piechotę na mapie podczas przelotu, ale ma przez to karę że szybciej można helkę namierzyć. Jeszcze widzę że most manhattański to już w ogóle tam jest eldorado dla helki. 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź