WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Szczerze mówiąc to ja już tego nie mogę czytać.
Nawet jeśli skrajna lewica, czyli głównie ta na zachodzie (u nas trochę feministek i eko-świrów), ma pomysły od czapy, to naprawdę trudno dorównać prawakom w spider... umysłowym. Przecież to jest takie szambo, taka obłudna, bezczelna, przeżarta szurią, złodziejska banda, źe aż przechodzi ludzkie pojęcie. Kłamią tak, że biją na głowę wujka Goebbelsa, a dla władzy i czystej cynicznej satysfakcji sprzedali by każdego - ruskim, Chinom, komu popadnie.
I jeszcze cie taki jeden z drugim szur i nieuk poucza i prezentuje wyższość moralną, wycierając sobie gębę Bogiem, honorem i ojczyzną. Zaiste dożyliśmy ciekawych czasów
najwiecej paczek nie odbieraja z kablami modularnymi (okolo 10-12paczek takich mam)
w 99% przypadkach jest tak ze zawracaja mi głowe a finalnie - a jednak znalazlem ten kabel u siebie i nie jest mi potrzebny - prosze o zwrot na konto: - JEDEN RAZ zwrocilem bez kosztow wysyłki - 8zł za koperte i prowizje
oburzenie jakbym im pół rodziny zabił , od tej pory nie zwracam wogole - - wysylka ponowna 15zł - praktycznie tylko jedna osoba na te 10-12 oplacila drugi raz, inni wogole brak kontaktu, a jeden gosc złorzeczył zebym sie tymi 30zł wypchał
chociaz ostatnio (chyba w listopadzie) chłop kupił item za 500 i paczka wrocila do paczkomatu nadawczego, ja jej nie odebralem bo nadawalem w trasie 40km ode mnie, myslalem ze jak nie odbiore to przyjdzie i tak na adres - niestety paczka idzie na tzw magazyn przesylek nie doreczonych
gosc nic nie pisal, ja wyslalem wiec stwiedzilem ze pieprze to - nie chce mi sie bawic - po 2 tygodniach wiadomosc czy wysle jeszcze raz, napisalem zgodnie z prawdą ze paczki nie mam, jest na jakims magazynie inpostu i trzeba do nich dzwonic
po 2-3 tygidniach napisalem do inpostu i odeslali mi te paczke na adres, napisalem kupujacemu 20zł za ponowną wysylke bo stracilem czas - chyba nawet nie odczytal wiadomosci (na lokalnie widac czy ktos odczytał)
Karta jest na Samsungach.
Samo przełączenie na fast timings daje tyle ile ich OC, które w sumie jest symboliczne ponieważ kończą się na 2425MHz. Mam je ustawione na 2400MHz dla pewności stabilności. Pobawie się jeszcze rdzeniem, nie podoba mi się ten "brak kontroli" nad tym co robi karta tj. niemożność zablokowania taktowania rdzenia i jego napięcia, a more power tool nie bangla.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź