Skocz do zawartości

BF6  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, raiders napisał(a):

Nie  Ty jeden   ... ja mam  +200h ,ale mocno zawęziłem  grę na 2-3 mapach i 2/3  trybach   .Co do samej rozgrywki to  loteria  bo jeden mecz wszystko lata jak złoto  zalicza strzały ,trafienia  no jest ok gra się przyjemnie ,a kolejny mecz ....RPG nie zadaje obrażeń  ,strzelam ślepakami   chociaż widzę ze trafiam   przeciwnika  .    

Ogólnie to nie miałem problemy z przycięciami ,ale kilka dni temu  nie dało się  meczu rozegrać  bo miałem slajd show co 3-4 minuty  ,w dodatku jakieś wywalanie do pulpitu   bez powodu . Od bety ani  razu nie wywaliło mnie do pulpitu az do owego dnia  .

Sporo graczy odeszło z gry są tego plusy i minusy  ,plus taki ze mecze na podboju wyglądają nieco bardziej  taktycznie , w końcu większość zespołu to  Inżynierzy    ,a  nie snajperzy  czy szturmowcy   , ludzie grają jakoś zgodnie z klasą .

Minus taki ze dobiera boty :/  

I jak z deszczu pod rynnę  . 

Większość inżynierowie bo 8 tydzień 2/3 misji rozlosowane dla inżyniera :boink: Ta gra się nic nie zmieniła, dają misję i ludzie na nich się skupiają. Jak wyszła ta zimowa mapa na podboju robiłem po 20-30 fragów otwierając tabelę i przegrywając, aż w końcu napisałem na czacie no team no win, gdzie argumentem od razu dostałem "fu ppl do missions stfu" chłopy ze statami 2/17

Opublikowano
10 minut temu, Psiak napisał(a):

8 tydzień 2/3 misji rozlosowane dla inżyniera 

Aha, czyli to też spieprzyli i jest jeszcze mniej losowe niż sądziłem. Poprzedni tydzień pod inżyniera, ten pod recona. Łudziłem się, że jest to z grubsza losowe w ramach jakichś kategorii a tak widzę, że cały serw robi nadal to samo. Odniechciało mi się...