WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Z E38 po jej rozbiciu i masie gruzu po środku finalnie wylądowałem z pi... tfu lewarkiem na masce
A w sumie też zaczynałem od Civica! A jednym z gruzów był fioletowy Acc VIgen...
Jak to nucił Wieszcz Polski... przewrotny los
Z tym brakiem konkurencji to bym nie przesadzał. Raz że dalej jest PC, Switch 2 to też konsola i z tego co widzę taki sam kartofel.
I patrząc na ruchy w Korei nie zdziwiła by mnie stacjonarna konsola od LG czy Samsunga za 2-3 lata.
U mnie w spółdzielni zawsze chodniki są kiepsko odśnieżone, pług przejedzie, zbierze połowę, zostawi koleiny, a jak się te resztki śniegu pod nogami ubiją, a potem zaczną topić przy odwilży, to dozorca sypie piach i robi się wspaniałe błoto.
Za to we wspólnotach po drugiej stronie osiedla chodniki zawsze cudownie odśnieżone... oczywiście pod samymi blokami, dalej jest ziemia niczyja (grunty miasta) i śniegu oraz lodu może być do za....
Dlatego mam nadzieję, że globalne ocieplenie nie sprowadzi na Europę kolejnej epoki lodowcowej, ale konkretnie podkręci temperatury, i skończą się na dobre śnieżne zimy.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź