Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

"LEGO Batman™: Dziedzictwo Mrocznego Rycerza to zupełnie nowa przygodowa gra akcji z otwartym światem, która zaprasza graczy do wyruszenia we wspaniałą podróż Bruce'a Wayne'a, by stać się bohaterem Gotham. Inspirowana dekadami filmów, seriali, komiksów i gier z Batmanem, jest ona pełna po brzegi sentymentu do Batmana, świata DC i charakterystycznego dla TT Games humoru LEGO."

Zawsze lubiłem te gierki z serii Lego, przy Sadze Skywalkerów bawiłem się świetnie, taki kanapowy coop z dziewczyną/żoną/kochanką czy innym kumplem całkiem przyjemny. Walka trochę przypomina tą z innych Batmanów od Rocksteady kiedy jeszcze ta firma coś znaczyła i potrafiła robić gry a nie wydawać takie :kupa: jak legion samobójców. 

Ja tam może nie czekam, ale kiedyś pewnie kupię, bo Batka lubię i Lego też, a tutaj dostaniemy dużo Batmanów z różnych wydań od filmów, przez komiksy i seriale, mam nadzieję że coś z Animated Series(najlepszy kreskówkowy Batman) też się znajdzie :) 

Premiera 2026

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Jaycob napisał(a):

Nawet mnie to zaciekawiło, a w żadną grę Lego nigdy nie grałem. Zapowiedź spoko, sporo fajnych nawiązań do filmów, a walka trochę jak w Arkham City. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Te gry są specyficzne, i w nie trzeba grać z kimś najlepiej na kanapie, solo niby też można ale już trochę odczucia. Jest to strasznie schematyczne, i backtraking jest dość mocny jak ktoś ma zamiar robić na 100% i odblokować wszystko to jest wwuj masochizm, ale granie aby przejść i "zagrać" w film w trochę innej wersji i z moim zdaniem znośnym i nawet fajnym poczuciem humoru to gorąco polecam .

1 godzinę temu, Vulc napisał(a):

LEGO jest mega, ale nie w takie wersji. Nigdy i żadna gra video z tej serii, nie budziła we mnie choćby cienia zainteresowania. Kompletnie mi to nie siada.

Całkowicie zrozumiałe 🙂 akurat ja lubię LEGO w każdej formie 😁