Jaycob 1 934 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia https://www.windowscentral.com/gaming/forza/report-forza-horizon-6-may-be-announced-this-year-in-the-same-place-the-game-is-set Podobno zapowiedź ma wpaść na tegorocznym Tokyo Game Show. Nie jaram się jakoś mocno, bo w wyścigi gram raczej od święta, ale ten japoński klimat mnie kupił. Wyobraźcie sobie jazdę między bramami torii, z widokiem na majestatyczną górę Fuji w tle... To by było coś! Mam tylko nadzieję, że nie zrobią z tego drift-festywalu i wywalą te wszystkie festiwalowe pierdoły czy MMO-podobne dodatki.
Phoenix. 4 711 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Mam nadzieję że klimat będzie bardziej zurbanizowany bo FH5 średnio mi przypadł do gustu w kwesti map. 2
wrobel_krk 851 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Ja bym chciał drift, drift to dobry był ostatnio w NFSU 2:) Też jestem niedzielnym graczem w ścigałki
Kadajo 7 396 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Japonia to Drift, nie może tego nie być.
Jaycob 1 934 Opublikowano 26 Sierpnia Autor Opublikowano 26 Sierpnia Jasne, drift to klasyka w tym rejonie, nie zaprzeczę. Ale mam nadzieję, że nie zdominują całej gry - fajnie byłoby też po prostu pojeździć po Japonii i nacieszyć oczy widokami. 3
Merqus4 27 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 19 minut temu, wrobel_krk napisał(a): Ja bym chciał drift, drift to dobry był ostatnio w NFSU 2:) Też jestem niedzielnym graczem w ścigałki W carbonie mi się chyba najbardziej podobał, a jeszcze jak się moda wrzuciło na włączanie drift mode podczas wyścigu to dopiero był fun
krukkpl 221 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Japonia Nareszcie. Już dawno powinien powstać Horizon w tym settingu. Meksyk to była straszna pomyłka.
Kabor 459 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 11 minut temu, krukkpl napisał(a): Japonia Nareszcie. "Wszyscy" chcieli Asasina w Japoni i wiadomo co wyszło więc spokojnie z tym hura optymizmem 1 1
KamcioGF 67 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Pytanie jak sobie poradzą z silnikiem z ostatniego motorsporta, który nie dosyć, że wyglądał gorzej niż poprzedni właśnie ten użyty w FH5 i wcześniej to za to wymagania podniósł niewyobrażalnie do góry. Pamiętam, że na premierę ogrywałem motorsporta 7 na rx470 i i5 3470 i gra działała na maks ustawieniach full hd w ponad 70fps a na kompie ze stopki brzydszy motorsport 2023 też na maksie 1440p wyciągał ledwo 40-50 klatek. Co do samej gry, fajnie jakby nadal pracowali nad dźwiękami samochodów, które znacznie poprawili względem FH4. Co do reszty jestem pewien, że w najlepszym przypadku dostaniemy to samo co poprzednio tylko na nowej mapie i ewentualne nowości zostaną dodane w aktualizacjach. Taka to przypadłość gier usług... Edytowane 26 Sierpnia przez KamcioGF
Dominix 403 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Oby było jak najmniej drifu, nie lubię tego w scigalkach. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 26 Sierpnia Autor Opublikowano 26 Sierpnia U mnie tak samo. Ja drift mogę oglądać tylko w anime: Godzinę temu, KamcioGF napisał(a): Co do samej gry, fajnie jakby nadal pracowali nad dźwiękami samochodów, które znacznie poprawili względem FH4. Co do reszty jestem pewien, że w najlepszym przypadku dostaniemy to samo co poprzednio tylko na nowej mapie i ewentualne nowości zostaną dodane w aktualizacjach. Możliwe. Nie zdziwiłbym się, jakby FH6 to był po prostu reskin "czwórki”. Jazda lewą stroną już ogarnięta.
brainq 47 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 4 godziny temu, Kadajo napisał(a): Japonia to Drift, nie może tego nie być. Jeszcze te górskie przelaje żeby było więcej a nie jak w fh5 że było przy wulkanie no i wieksze miasto niz w poprzednich czesciach z garazami piętrowymi jak tokyo drift.
galakty 3 306 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Muszą być górskie serpentyny i drift, bez tego hatfu!
MrKetiw 128 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Jak dla mnie mogą zostawić grafikę i wszystkie mechaniki z fh5 i wrzucić na nową mapę czyli Japonię. Grafika w fh5 jest obłędna... 1
AlienT 2 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Mnie pasuje akurat za 3 tyg lece do Japoni i tez bede wypozyczał tam auto i np z Tokyo do Fuji widoki nieziemskie mam nadzieje ze w grze tez tak bedzię 1
maras2574 889 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 3 godziny temu, krukkpl napisał(a): Meksyk to była straszna pomyłka. A mnie od premiery po dziś dzień cieszy 3 godziny temu, Dominix napisał(a): Oby było jak najmniej drifu, nie lubię tego w scigalkach. W zupełności wystarczyłoby tyle, ile jest w FH5 18 minut temu, MrKetiw napisał(a): Jak dla mnie mogą zostawić grafikę i wszystkie mechaniki z fh5 i wrzucić na nową mapę czyli Japonię. Grafika w fh5 jest obłędna... Tak się nie da niestety
ODIN85 3 500 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 46 minut temu, MrKetiw napisał(a): Jak dla mnie mogą zostawić grafikę i wszystkie mechaniki z fh5 i wrzucić na nową mapę czyli Japonię. Grafika w fh5 jest obłędna... W Asasinach to się nie sprawdziło 1 1
GTM 65 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): W Asasinach to się nie sprawdziło Bo w Assasinach mechaniki są słabe, w forzie to jakoś działa, zresztą w fifie chyba też.
Jaycob 1 934 Opublikowano 25 Września Autor Opublikowano 25 Września Już praktycznie oficjalnie: Zaraz na TGS wrzuca pewnie materiał.;)
KamcioGF 67 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września (edytowane) Czekamy Ale lipa Edytowane 25 Września przez KamcioGF
Jaycob 1 934 Opublikowano 25 Września Autor Opublikowano 25 Września No nie popisali się z tą zapowiedzią.
Phoenix. 4 711 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września FH4 grałem, FH5 olalem bo nie poodbal mi sie klimat, a japonia zapowiada sie cudo
some1 536 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Łee, myślałem, że będzie na święta jak piątka, a tu dopiero 2026...
Kadajo 7 396 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Ta gra to będzie jeden wielki Drift i Tuning Cars
Rekomendowane odpowiedzi