AlienT 35 Opublikowano Środa o 14:50 Opublikowano Środa o 14:50 (edytowane) Coś pieknego jak ogladam filmiki czuje jak bym znowu tam był nie moge sie doczekac gry. Jestem ciekawy czy też będą drogi ktore "grają". Jeżdząc tam widziłem znaki drogowe z "nutką" a potem slychać spod opon muzykę. Najwięcej widziałem ich na pólnoc od Tokyo na mapie gry drogi tam prowadzą Edytowane Środa o 15:05 przez AlienT
JohnyWol 133 Opublikowano Środa o 15:23 Opublikowano Środa o 15:23 Na GOL pisza że model jazdy jest gorszy niż w FH5. Dotyczy to głównie aut RWD i 4x4. Tak jakby poszli bardziej w kierunku arcade Jeśli faktycznie tak będzie to słabo, bo FH5 miała bardzo fajny model jazdy 1
AndrzejTrg 3 240 Opublikowano Środa o 16:07 Opublikowano Środa o 16:07 Jak ktoś lubił poprzednie to będzie zadowolony. Takie FH3 z nową mapą.
azgan 1 373 Opublikowano Środa o 16:16 Opublikowano Środa o 16:16 2 godziny temu, maras2574 napisał(a): Szczerze? 1
VRman 3 320 Opublikowano Czwartek o 09:31 Opublikowano Czwartek o 09:31 (edytowane) - nie lubię Japonii - nienawidzę muzyki w klimatach japońskich a tym bardziej pisków jakie memy powiązały z driftem - nie lubię driftu - nie interesuje mnie nic z japońskiej motoryzacji, żadna "znana lokacja" (szanuję górę Fiji jako były atarowiec i na tym koniec;) ale... Ale jak w komentarzach widzę "Wygląda ładnie ale strasznie sterylnie, słabe obiekty pojazdów NPC jak dla mnie trzymające proporcji, do fotorealizmu to temu daleko. " to jednak może zerknę... i... o, niespodzianka jak miło - mało detali w autach - zajebiście, więcej na trasy - sterylnie - zajebiście, wali mnie ilość ludzi na chodniku, bo ja "lubię zapierdalać" a nie wkręcać się czy miasto przez które przelatuję 300km/h jest wymarłe czy nie. No i po co marnować na to moc jak można wpakować w trasy - do fotorealizmu daleko - no i prze-mega-super zajebiście. Realizm tylko ogranicza potencjalną atrakcyjność wizualiów. No kurde. Nawet ładne zielone kolorki i tak jakoś mi się NFS III przypomina jak na to patrzę. Może jednak się pogra Tylko muzykę na OFF, dialogi w grze na OFF, ewentualnie w tle można puścić swoją - i można jechać. No może mody na wywalenie driftów jeszcze i jak są cutscenki to do kibla z tym. Tylko, żeby MS znowu nie wymyślił zaszyfrowania plików i zamknięcia gry na MS Store, co kasuje opcję na powstanie takich modów. W każdym razie moje zainteresowanie grą wzrosło z 3/10 na 6/10. Żeby tylko nie przesadzili z wymaganiami, bo chcę fps nigdy nie spadającego poniżej 120 i to przy braku pop-inu. Edytowane Czwartek o 09:36 przez VRman 1
MaxxGroo 51 Opublikowano Czwartek o 12:08 Opublikowano Czwartek o 12:08 (edytowane) 2 godziny temu, VRman napisał(a): - nie lubię Japonii - nienawidzę muzyki w klimatach japońskich a tym bardziej pisków jakie memy powiązały z driftem - nie lubię driftu - nie interesuje mnie nic z japońskiej motoryzacji, żadna "znana lokacja" (szanuję górę Fiji jako były atarowiec i na tym koniec;) ale... Ale jak w komentarzach widzę "Wygląda ładnie ale strasznie sterylnie, słabe obiekty pojazdów NPC jak dla mnie trzymające proporcji, do fotorealizmu to temu daleko. " to jednak może zerknę... i... o, niespodzianka jak miło - mało detali w autach - zajebiście, więcej na trasy - sterylnie - zajebiście, wali mnie ilość ludzi na chodniku, bo ja "lubię zapierdalać" a nie wkręcać się czy miasto przez które przelatuję 300km/h jest wymarłe czy nie. No i po co marnować na to moc jak można wpakować w trasy - do fotorealizmu daleko - no i prze-mega-super zajebiście. Realizm tylko ogranicza potencjalną atrakcyjność wizualiów. No kurde. Nawet ładne zielone kolorki i tak jakoś mi się NFS III przypomina jak na to patrzę. Może jednak się pogra Tylko muzykę na OFF, dialogi w grze na OFF, ewentualnie w tle można puścić swoją - i można jechać. No może mody na wywalenie driftów jeszcze i jak są cutscenki to do kibla z tym. Tylko, żeby MS znowu nie wymyślił zaszyfrowania plików i zamknięcia gry na MS Store, co kasuje opcję na powstanie takich modów. W każdym razie moje zainteresowanie grą wzrosło z 3/10 na 6/10. Żeby tylko nie przesadzili z wymaganiami, bo chcę fps nigdy nie spadającego poniżej 120 i to przy braku pop-inu. Ale odklejenie, nawet nie ma sensu tego komentować, bo całość jest jakby to ktoś z innej planety pisał. To nie ma nawet podstaw zdrowej logiki. Edytowane Czwartek o 12:25 przez MaxxGroo 1 1 4
VRman 3 320 Opublikowano Czwartek o 12:13 Opublikowano Czwartek o 12:13 (edytowane) Oj przepraszam. Jak śmiałem napisać moje osobiste zdanie na podstawie nowych materiałów z gry, gdzie widać wizualia, które mi się bardziej podobają niż się spodziewałem, bo myślałem, że będzie nacisk na drift i wszystko co z nim związane. Chcesz logikę stosować do gustów? Proszę bardzo. Dawaj elaborat na temat logicznego wytłumaczenia czemu uważasz włosy blond za lepsze od brunetek, albo odwrotnie albo czemu logiczne jest to, że muza metalowa jest gorsza od hip-hopu. Wy na serio macie smutne życia, bo jak nie możecie na kimś wieszać psów to was coś drapie i swędzi Odklejka to jest w tym właśnie, żeby nie ogarniać, że w wątku o grze mają prawo się pojawiać wypowiedzi o tym jak dana gra trafia lub nie trafia w czyjeś indywidualne gusta. edit: Gość tu gada, że gra wypada lepiej na kierownicach niż FH5. BTW. Czy da się wyłączać te pierd(dzie)lenie? Radio w stylu amerykańskiej żenady to jedno, ale tu widać fragment zakupu auta i.. o jezuuu.. no poracha. Nie wiem co trzeba mieć we łbie, żeby uznać, że graczom takie coś było potrzebne (i że im się spodoba). Jeszcze niech będzie gadanie o tym jak graczowi minął dzień i czy nie chce pójść się pobujać nahuśtawce jak skończy oglądać auta. Edytowane Czwartek o 12:48 przez VRman
JohnyWol 133 Opublikowano Czwartek o 14:17 Opublikowano Czwartek o 14:17 4 godziny temu, VRman napisał(a): - nie lubię Japonii - nienawidzę muzyki w klimatach japońskich a tym bardziej pisków jakie memy powiązały z driftem - nie lubię driftu - nie interesuje mnie nic z japońskiej motoryzacji, żadna "znana lokacja" (szanuję górę Fiji jako były atarowiec i na tym koniec;) ale... Ale jak w komentarzach widzę "Wygląda ładnie ale strasznie sterylnie, słabe obiekty pojazdów NPC jak dla mnie trzymające proporcji, do fotorealizmu to temu daleko. " to jednak może zerknę... i... o, niespodzianka jak miło - mało detali w autach - zajebiście, więcej na trasy - sterylnie - zajebiście, wali mnie ilość ludzi na chodniku, bo ja "lubię zapierdalać" a nie wkręcać się czy miasto przez które przelatuję 300km/h jest wymarłe czy nie. No i po co marnować na to moc jak można wpakować w trasy - do fotorealizmu daleko - no i prze-mega-super zajebiście. Realizm tylko ogranicza potencjalną atrakcyjność wizualiów. No kurde. Nawet ładne zielone kolorki i tak jakoś mi się NFS III przypomina jak na to patrzę. Może jednak się pogra Tylko muzykę na OFF, dialogi w grze na OFF, ewentualnie w tle można puścić swoją - i można jechać. No może mody na wywalenie driftów jeszcze i jak są cutscenki to do kibla z tym. Tylko, żeby MS znowu nie wymyślił zaszyfrowania plików i zamknięcia gry na MS Store, co kasuje opcję na powstanie takich modów. W każdym razie moje zainteresowanie grą wzrosło z 3/10 na 6/10. Żeby tylko nie przesadzili z wymaganiami, bo chcę fps nigdy nie spadającego poniżej 120 i to przy braku pop-inu. W takim razie to nie gra dla Ciebie Lepiej będzie pominąć tą część i nie męczyć się. Potem będzie tylko narzekanie na forum więc zrobisz dobrze dla siebie i dla innych Choć z tego co piszesz to generalnie koncepcja serii Horizon chyba nie do końca jest dla ciebie (radio, komentarze, festiwal, drift) 2
VRman 3 320 Opublikowano Czwartek o 14:27 Opublikowano Czwartek o 14:27 To co wymieniłeś - radio, gadanina wywalająca skalę w żenadometrach, festiwal, drift - nie. Ale z drugiej strony fajne graficznie wyścigi arcade to TOP3 moich ulubionych gier. Myślałem, że to w 100% gra nie dla mnie, ale jednak ma miejsca, dla których być może warto będzie zagrać. Ucieszyło mnie to tak, że aż o tym napisałem. A jak pogram to napiszę jak mi się podoba. W tym tam 2027 czy 28r. bo mam do nadrobienia poprzednie części serii. Sporo to pograłem w Forzy Motorsport na x360, a w FH 4 i 5 to kilka minut i bez kierownicy, a bez kierownicy to co to za granie w ścigałki (tak, w arcade też)
brainq 61 Opublikowano Czwartek o 22:01 Opublikowano Czwartek o 22:01 Ogólnie wygląda lepiej niż w poprzedniej części nawet ten deszcz i póki co na tą chwile nic lepszego nie ma na rynku obecnie więc bedzie grane az do zakończenia wsparcia.
galakty 4 382 Opublikowano Piątek o 06:31 Opublikowano Piątek o 06:31 Będę miał Game Passa więc też ogram, ale pewnie po 40-50h się znudzę.
Dimazz 729 Opublikowano Piątek o 14:55 Opublikowano Piątek o 14:55 (edytowane) Ja czekam aż wyjdzie zobaczymy recenzje, w jakim to będzie stanie. Czy nie będzie powtórki z FM8. Ale FH to ich flagowy produkt. Z jednej strony chce się grać na premierę a z drugiej wiem że będzie miało zawartości i cena 500zł. Niedługo dodatek do diablo 4 a miesiąc później forza i w tym roku chyba nic więcej ciekawego na PC. Pod gta6 nie chce mi się kupować konsoli. Wolę poczekać na wersję pc Edytowane Piątek o 14:57 przez Dimazz
maras2574 1 087 Opublikowano Piątek o 15:05 Opublikowano Piątek o 15:05 Staram się oglądać jak najmniej materiałów, czy są te drogi co w filmie poniżej ? 12 minut temu, Dimazz napisał(a): Z jednej strony chce się grać na premierę a z drugiej wiem że będzie miało zawartości i cena 500zł. Cena nie musi być 500
Dimazz 729 Opublikowano Piątek o 15:13 Opublikowano Piątek o 15:13 (edytowane) i tak za dużo. Pewnie znajdzie się za jakieś 200zł lub mniej jak zwykle na początku i tak w tej grze nic nie ma prócz bugów Edytowane Piątek o 15:13 przez Dimazz
galakty 4 382 Opublikowano Piątek o 16:45 Opublikowano Piątek o 16:45 Ale to podstawka? To już wolę w GP ograć
maras2574 1 087 Opublikowano Piątek o 17:17 Opublikowano Piątek o 17:17 (edytowane) Tak, wersja Standard Ja nie mam już GP Edytowane Piątek o 17:24 przez maras2574
galakty 4 382 Opublikowano Piątek o 19:49 Opublikowano Piątek o 19:49 Idzie za 45 zł na miesiąc dorwać, wolę na 2-3 msc kupić niż FH6 bo dłużej jak 3 msc i tak nie pogram na 100%. 1
Kadajo 8 944 Opublikowano Piątek o 19:58 Opublikowano Piątek o 19:58 Jest w tym jakaś logika, ale ostatecznie ja wole dołożyć te pieniądze i kupić grę na własność. Na premierę i tak nie czekam, bo wiadomo jak wygadają dziś premiery. Forza Horizon dopiero po roku będzie warta zainteresowania. Dodatkowo jest to gra do której przez cały cykl życia będą coś dodawać, tym bardziej nie dość ze warto kupić grę na własność to jeszcze wersje premium żeby mieć zawsze do wszystkiego dostęp. 2
maras2574 1 087 Opublikowano Piątek o 21:56 Opublikowano Piątek o 21:56 1 godzinę temu, galakty napisał(a): Idzie za 45 zł na miesiąc dorwać, wolę na 2-3 msc kupić niż FH6 bo dłużej jak 3 msc i tak nie pogram na 100%. Kiedyś za złotówkę się odnawiało (z dwa lata tak jechałem), potem to się skończyło Ostatnią grę jaką przeszedłem przed końcem GP, to był STALKER 2. FH5 zaczynałem na premierę w GP, potem i tak kupiłem Ale grałem aż do prawie końca zeszłego roku Kilka dni temu połasiłem się na tani GP z TEJ strony, nie polecam, wyjebka !!!!! Miał być klucz, a przysłali mi konto !!!!! Zero kontaktu mailowego z oszustami !!! Strona raz działa, raz nie !!! Tak że ostrzegam przed tym gównem Panowie 2 godziny temu, Kadajo napisał(a): warto kupić grę na własność to jeszcze wersje premium I taką właśnie potem kupiłem Ale jeszcze w GP kupowałem dodatki
j4z 1 429 Opublikowano Piątek o 23:32 Opublikowano Piątek o 23:32 FH jako jedynego przedstawiciela gatunku można kupić, a nie tam w xgp przechodzić. Chyba, że ktoś ma jeszcze xgp nabite...
brainq 61 Opublikowano Piątek o 23:45 Opublikowano Piątek o 23:45 No cóz kupiłem i to w prenium edition bo po obejrzeniu tylu gameplai jestem tak podjarany ze nie wytrzymie.
znaFca 182 Opublikowano Sobota o 06:17 Opublikowano Sobota o 06:17 15 godzin temu, Dimazz napisał(a): na początku i tak w tej grze nic nie ma prócz bugów Głupotka. Akurat Horizon na premierę nigdy nie miał bugów większych niż jakieś problemy z dzwiękiem konkretnego auta. A ogrywałem wszystkie części day one. 1
MaxxGroo 51 Opublikowano Sobota o 06:34 Opublikowano Sobota o 06:34 (edytowane) 18 minut temu, znaFca napisał(a): Głupotka. Akurat Horizon na premierę nigdy nie miał bugów większych niż jakieś problemy z dzwiękiem konkretnego auta. A ogrywałem wszystkie części day one. Chyba na konsoli, Na PC FH4 w ogóle się nie włączała i wywalała się w losowych momentach. Jeszcze po kilku miesiącach wywalała się, bo przeszkadzał jej msi afterburner, czasami jakiś antywirus itp. FH5 również miała crashe na premierę i po niej - wolałem grać na XSX. Obecnie wszystko już działa, mam obie gry. Ja też ogram FH6 w tanim XGP PC i poczekam na jakąś promocję. Widziałem materiały z gry, mam poprzednie części gry i nie dam za ten reskin więcej niż 150zł. Edytowane Sobota o 06:35 przez MaxxGroo
Rekomendowane odpowiedzi