Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Petru23 · Opublikowano
Wypadałoby doprecyzować, skoro wyczuwalny jest ton ekspercki w twej wypowiedzi, jeśli już Masz e-power w swoim x-trail, który nijak ma się do rozwiązania stosowanego przez toyotę. U ciebie silnik robi tylko za generator dla prądu, nie uczestniczy bezpośrednio w napędzaniu kół. Te są napędzane przez elektrykę - to jest hybryda szeregowa. Z praktycznego pkt widzenia to jeździsz autem elektrycznym a prąd jest nie z odzysku (rekuperacji) jak w toyocie Hev (+ doładowanie z gniazdka jak phev) tylko generuje go agregat w postaci silnika spalinowego. Czyli jeździsz czym takim Poza tym odnosisz się do toyoty na podstawie testu, nie doświadczenia z jazdy nią przez dłuższy czas użytkowania w różnych warunkach zarówno infrastruktury jak i pór roku. Mniemam, że to jazda testowa była przed zakupem. Chyba że mówimy o teście np półrocznym lub rocznym. Zawsze lepiej wiedzieć o czym się mówi, niż bazować na ai lub co gorsze własnych doświadczeniach, których się nie rozumie. Lub przeczytać post. -
Przez Ozone · Opublikowano
jak ktoś ma mythic prankstera sigil to chętnie się przebiegnę (też mam) -
Przez Kandelabros · Opublikowano
Miałem kiedyś podobny problem, ekran "gasł" na 2-3 sekundy w zupełnie losowych momentach. Winowajcą okazał się kabel DP, z tymi kablami to były (nie wiem może jeszcze są) niezłe jazdy. Teraz sam posiadam 9070XT i nie mam najmniejszych problemów na 165Hz (z graniem włącznie), co prawda w Linuxie więc może to kwestia sterowników, nie wiem, nie mam Windowsa żeby przetestować. -
Przez Dirian · Opublikowano
Możesz położyć HDD na piwnicy pod karta graficzna i przyczepic go np trytkami. Tylko warto pod spód jakaś cienka gumę dać żeby tłumila wibracje. Przewody najwygodniej przez montażem przeciągnąć z reguły ale to już jak wolisz.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi