Filip454 209 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września (edytowane) Spójrzcie, na co dzisiaj wpadłem. https://naszaklasa.app/ Jak myślicie, jest jakaś szansa na powrót w dobie Facebooka? Nie sądzę. Nie tęsknię, ale śmiesznie by było Właściciel to Marian Stanisław Knop z Danii : https://dk.kompass.com/c/ourclass-v-marian-stanislaw-knop/dkk620428/ https://www.google.com/maps/place/Tofteparken+116,+9600+Aars,+Denmark/@56.7946646,9.5228635,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x46494444d6f566e7:0x471c2c764003dca9!8m2!3d56.7946617!4d9.5254384!16s%2Fg%2F11c1_8_gvk?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDgzMC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D Edytowane 4 Września przez Filip454
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Wywalone na wszystkie media społecznościowe. Polecam 4
narmiak 123 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Eurogąbki będą teraz kryptowalutą promowaną przez jakiegoś celebrytę? 2
galakty 3 312 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września 10 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Wywalone na wszystkie media społecznościowe. Polecam Ja tylko FB ale ze względu na grupy, ciężko to zastąpić (osiedlowe chociażby). 1 2
wrobel_krk 851 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Ja też tylko FB w wieku 40+ to się tam człowiek umawia np kiedy ma zagrać w siatkę, albo co się dzieje w wiosze i na ulicy gdzie mieszkasz:) 2
larry.bigl 452 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września 41 minut temu, galakty napisał(a): Ja tylko FB ale ze względu na grupy, ciężko to zastąpić (osiedlowe chociażby). Czy ja wiem...nie mam i żyję. Większośc grup mam na Whatsapp. Da się bez tego żyć. Ja mam w sumie tylko LinkedIn ale ze względu na pracę. Gdy nie to to nigdzie by mnie nie było 1
Bunsen 9 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września (edytowane) Zastanawiająca jest ta sytuacja z naszą klasą... Jak dobrze pamiętam to właścicielem był polak, który sprzedał udziały a firma zamknęła serwis bo większość ludzi zaczęła korzystać z fb. Ciekawe czy to za jego zgodą czy ktoś próbuje nabrać ludzi a aplikacja będzie nastawiona tylko na zysk i większość rzeczy będzie dostępnych po uiszczeniu odpowiedniej opłaty. Myślę, że nawet jeśli to prawdziwe to nie stanie się hitem i szybko upadnie. Edytowane 5 Września przez Bunsen 1
wrobel_krk 851 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Nikt nie będzie chcieć płacić. M.in. przez różne płatne głupoty przyśpieszyli upadek, ale i tak z FB czy Instagramem szans NK nie miała:) Sens jakiś by miała pierwotna wersja gdzie się ludzie ze szkoły jednej jakoś przypominali ale to se nie wrati 1
Galvatron 46 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Sam fakt, że używają domeny .app zamiast .pl wskazuje, że to może być oszustwo.
Filip454 209 Opublikowano 5 Września Autor Opublikowano 5 Września (edytowane) To nie oszustwo. Dostałem już wiadomość. Wszystko wygląda bardzo realnie. To jest jakiś duński start-up w domowym zaciszu. Dam znać, jeśli coś się zmieni w temacie. Ja jestem ciekawy tego projektu, ze względu na to, że jest po prostu czymkolwiek "nowym" na horyzoncie. Edytowane 5 Września przez Filip454
ghostdog 900 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września NK miała jeden plus, łatwo było znaleźć znajomych z danych lat. Człowiek nie pamiętał nazwisk ale szkołę to już tak. Dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki, raczej to już nie wypali. Nie wiem czy młode pokolenie jest zainteresowane takim specyficznym medium społecznościowym. 1
Krzysiak 1 519 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września 21 godzin temu, galakty napisał(a): Ja tylko FB ale ze względu na grupy, ciężko to zastąpić (osiedlowe chociażby). Ja znów głównie przez grupy dotyczące mojej branży, tam najszybciej pojawiają się nowości i są zawsze przedyskutowane gruntownie. Do komunikacji ze znajomymi bardziej whatsapp, już niewielu na msg zostało. 1
Lameismyname 2 340 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września Szkoda, że eurogąbki nie podzieliły losu bitcoina... 1
Kabor 459 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września 21 godzin temu, ghostdog napisał(a): Dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki Tylko tak na boku bo mnie to się rzuca w oczy. https://www.kwojciechowski.pl/blog/2020/06/29/nie-wchodzi-sie-dwa-razy-do-tej-samej-rzeki/ Więc teraz są inne warunki może wypali. 1
Liber8 138 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września W dniu 5.09.2025 o 18:54, ghostdog napisał(a): Człowiek nie pamiętał nazwisk ale szkołę to już tak. U mnie (mam 40 lat) jest inaczej, dziwnie jakoś, pamiętam wszystkie imiona i nazwiska ludzi z podstawówki i szkoły średniej. A nie pamiętam co było wczoraj na obiad Co do pomysłu, to uważam, że to nie wypali, nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki 1
Rekomendowane odpowiedzi