Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
50 minut temu, LeBomB napisał(a):

Nikt na to pytanie nie odpowie, bo materiał jest po prostu gówniany. Chciałeś choćby cień broni, to dostałeś, teraz czepiasz się że na pikselozie cień jest być może za mały :D 

Na drugim zdjęciu chłop klęczy więc cień broni jest prawie jego długości. Myśl co chcesz, reszta ma to raczej gdzieś.

20 minut temu, GordonLameman napisał(a):

To nie może być ten karabin bo na filmie wyraźnie widać, że zamek jest 10 cm dalej niż powinien!!!!!1!1!1!1!!2

Gordon na tym filmie g widać. Tymczasem FBI twierdzi, że na nim widać "crystal clear" jak Tyler oddaje strzał i biegnie z tą bronią.

Opublikowano
13 minut temu, KiloKush napisał(a):

Gordon na tym filmie g widać. Tymczasem FBI twierdzi, że na nim widać "crystal clear" jak Tyler oddaje strzał i biegnie z tą bronią.

Serio?! Gówno widać? To czemu chcesz z niego wyciągać wnioski? :lol2: 

Chlopa zastrzelili, zginął za to w co wierzył, czyli wolny dostęp do broni. Koniec tematu. Trzeba było nie gadać głupio to by jakiś debil nie powiedział “sprawdzam” 

Opublikowano
16 godzin temu, Liber8 napisał(a):

- dostałem w du*ę (jestem rocznik 85) 5 wkłuć + 3 doustne = 8 podań

- teraz dzieci dostają 17 wkłuć + 3 doustne = 20 podań

Nie mam kurła pomysłu na teorię spiskową w związku z tym, ale jeśli to się nie zatrzyma, to będziemy napierdalać takiego noworodka 50 razy w 2050 roku?

To pomoże?

Najwyżej trzeba będzie powiedzieć rodzicom, że jesteśmy mądrzy i zwiększyła się liczba chorób z 5 do 50 i mamy szczepionki na nie :cool: i ch*j?

ig.jpg

imagesassss.jpg

Stek bzdur. 

Tu masz kalendarz szczepień:
image.thumb.png.0a741fb02044f749eb600ccf751c68c3.png

Grypa, Covid są na pewno całkowicie dobrowolne. 

Pozostałe też w wielu miejscach raczej dobrowolne. Nikt nie robi noworodkowi 17 wkłuć. Przestań powielać brednie od najgłupszych istot na tej ziemi - czyli antyszczepów od Sochy. 

Opublikowano (edytowane)

Najśmieszniejsze jest to, że na kryzys paliwowy można mieć elektryka a na upały klimatyzację :E Może ktoś im to powie?

A jak ktoś z jakiegoś powodu czy przekonań nie chce elektryka to może mieć konia.

Edytowane przez trepek
Opublikowano

Rower elektryczny super sprawa, ma "analogu" robiłem po 20-30km dziennie max. Na elektryku potrafię zrobić bez problemu po 50-70km  :P

Koszt "paliwa" znikomy 1,60zł za 100km %-) a w okresie letnim jadę z PV na działce praktycznie za free bo panel i sprzęt do ładowania kupiłem za 250zł 2 lata temu.