Jak nie wdepnąć na minę?! [silnik Pure Tech 1.2 benzyna!] - czego unikać !?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Rozpoczęcie budowy jeszcze w tym roku? 0_o No to PiS jeszcze straci w sondażach bo im się wywróci stolik z “Likwidują atom i CPK”. -
Przez tytus77 · Opublikowano
Ale przecież już od dawna na kartach 50xx (i chyba 40xx) w VD na q3 używa kompresji AV1, można to wymusić w ustawianiach i obraz jest żyleta. W szoku byłem jak to wszystko dobrze wygląda gdy pierwszy raz odpaliłem AV1, na oko nie widać różnicy między kablem a wifi więc duży bitrate nie jest potrzebny by uzyskać dobry obraz na tym kodeku. Zakładam że na frame w AV1 i połączeniu z foveated rendering da bardzo dobry efekt. Ja wole kabel ale jak jest ciśnienie na standalone VR i obraz będzie podobny to może być choć i tak musisz podłączać dodatkowy kabel by zasilić szybko wyczerpującą się baterie ;p -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Dodałbym jeszcze nieśmiałe uśmiechy na początku a później już pełny uśmiech i chichotanie gdy cię dziecko widzi Ogolnie odpieluszkowe zapalenie mózgu jest super -
Przez Lypton · Opublikowano
Dropnęła nowa "teoria spiskowa". Wszystko może być teorią spiskową, jeśli nie zrobisz riserczu, heh. -
Przez VRman · Opublikowano
Dzięki że starasz się pomóc mi cieszyć się lepiej VRem, ale wchodzimy w temat-bagno, który jest niestety bardzo kontrowersyjny i cholernie skomplikowany, a napisałem o nim tyle liter, że pewnie więcej niż cały Potop Sienkiewicza. Zwijam, bo jakoś tak się zawsze składa, że po poruszeniu tego tematu, szczególnie z triggerową postawą jaka się (niesłusznie całkiem) jawi niektórym czytającym, zawsze się ktoś pojawi z szyderą lub wręcz atakiem. Od czasu gdy dostałem 5 PMek na FrazPC od osób które mimo wszystko mi zaufały i kupiły monitor pod LP, nie zamierzam przestawać "nawracać ludzi na LP". Niech się ludzie śmieją, niech się obrażają jeśli mają taką chęć, gdy piszę, że im, nie mi, brakuje wiedzy tak praktycznej jak teoretycznej. Ja tylko chcę pomóc innym się cieszyć grami bardziej. I tamtych PMek od ludzi mi dziękujących i wstawiających "wow" z capslockiem nie zapomnę raczej nigdy. Nawet za darmo obcym ludziom mój monitor z okularami 3D Vision wysyłałem do sprawdzenia czy faktycznie jest tak dobrze, tylko dlatego że mnie cieszy gdy moja wiedza komuś pomogła poprawić growe hobby w bardzo istotny sposób. A odnośnie LP w VR to już w ogóle nie wyobrażam sobie konieczności rezygnowanie tej "magii". Piszę więc dokładnie z takimi samymi intencjami jak Ty choć mamy biegunowo odmienne opinie na te 2 konkretne tematy. Chęć powiedzenia "spróbuj tak, będzie lepsza zabawa!" I za to
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi