KONKURS! Weź udział i wygraj zestaw pamięci ADATA XPG Lancer!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sabaru128 · Opublikowano
https://wydarzenia.interia.pl/bliski-wschod/news-macron-wydal-rozkaz-francuski-lotniskowiec-plynie-w-rejon-ko,nId,22615084 -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Prawda pamietam, jak uzylem w lapku. Sporo gralem zastosowalem Thermal Grizzly Kryonaut temperatury przez 1 tydzien, super, drug tydzien tez ok ale jakby ciut wieksze, 3 tydzien zaczely sie pogarszac, i po miesiacu pasta w duzej mierze wyschnęła i bylo w zasadzie tak jak przed tem. Po nalozeniu PTM temp takie jak w 1 tygodniu kryonaut, po roku takie same albo ciut lepsze -
Przez VRman · Opublikowano
Obawiam się, że powody, przez które Hiszpania odmówiła mogą być różne, a te w których widzę potencjał na bycie głównymi powodami, mogłyby nas wszystkich mocno zmartwić. Za to Trump taki oburzony, a jak Węgry odmawiają współpracy przeciwko agresorowi rosji, to już mu nie przeszkadzało? Sam mówił, że nie powinno się pomagać Ukrainie bo to "nie nasza wojna" (zagadka za 0 punktów: skąd się wziął ten tekst "nie nasza wojna" ;)) a jak Hiszpania odmówiła to nagle źle? No tylko niech nie gada że są w NATO bo USA też są a Trump z ekipą zachowuje się jakby USA z NATO walczyło i to ruscy i chinole byli sojusznikiem. Poza tym czemu nie wykonał nalotu na rusków? Ci na pewno mają broń atomową, więc czemu walą w Iran, a w rusków nie? A i te "To ja na Izraelu a nie Izrael na mnie wymusił atak na Iran" to Bidon tylko udawał, że "nie no, wcale nie, nie mam problemów ze sprawnością głowy, wszystko dobrze, wszystko pamiętam, wiem o czym mówię". Trump ma ten sam poziom sprawności mózgu, ale próbuje w dodatku udawać mądrego cwaniaka. No dosłownie od 2016r. to jest jakieś pieprzony Konkurs Żenady ten cały urząd prezydenta USA. A kiedyś człowiek myślał, że Drugi Bush to tylko wypadek przy pracy. Jakaś anomalia po której wszystko wróci do normy. -
Przez sideband · Opublikowano
PTM nie powstał z myślą bezpośrednio o komputerach. Tylko urządzeniach,które pracują przy bardzo wysokich temp gdzie inne rozwiązania nie dają rady. PTM też ma swoją żywotność.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi