RTX 2080Ti vs RTX 3080 - starcie z cyklu dziwnych?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Po to właśnie nvidiia daje do wszystkich i starszych gen RTX nowe DLSSy, to nie jest z dobroci serca, ale żeby przyzwyczajać ludzi to tego, że na nowszych GPU będą wydajniej działały -
Przez Lameismyname · Opublikowano
A czy ja gdzieś napisałem, że słuchawki zamknięte są złe? W muzie, której słucham istotna jest otwarta scena i przestrzeń, co jest bolączką słuchawek zamkniętych ale to kwestia gustu. No i nie skłamałem pisząc, że topka jest najczęściej otwarta/półotwarta. Zatwardziali audiofile wybierają otwarte. -
Przez Elder · Opublikowano
Świetna opcja z wywaleniem chłodnicy outside ale jak masz w garażu zimą na minusie to problem. Pomijam fakt custom kabli aby tą pompę i wentylatory na chłodnicy w garażu wysterować...do zrobienia. W moim przypadku pomieszczenie sąsiaduje z holem piwnicy budynku gdzie jest zimą nie mniej jak 15*C i można tak robić ale w garażu mam na minusie 5 do 12*C i tam był nie montował chłodnicy/wentylatorów/pompy. Chiller to zaraza,głośne to i prądożerne (Hailea Titan) olałem temat. Punkt rosy problemy z izolacją komponentów = babranie pod bicie rekordów na HWBot tak...do pracy daily nie. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Jak nie działa RR jak OSI pokazuje ze go używa No dobra idę sprawdzić jakąś kałużę przy presecie J i presecie L ... Ja tylko wam pokazałem ze sama zmiana presetow DLSS wpływa w CP2077 na jakość obrazu z włączonym RR. Nich sobie każdy wnioski wyciągnie sam
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi