Assetto Corsa Rally
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JohnyWol · Opublikowano
Zmienne warunki na Monte robią robotę. Na razie też sprawdziłem tylko pobieżnie, ale jeden z odcinków zacząłem z lekkim deszczem i mgłą, który dość szybko przeszedł w lekki śnieg. Parę km póżniej się lekko przejaśniło i przestało sypać, a bliżej szczytu znów pojawił się śnieg. Nie wiem co byłoby dalej bo kawałek dalej na zjeździe rozwaliłem dość mocno auto więc przerwałem. Będę testował jutro bo mam wolny dzień -
Przez SuLac0 · Opublikowano
pytanie dot przegladow w PL w odniesieniu do przegladow w NO, jest kompletnie z czapy wziete - to sa zupelnie inne realia. szczegolnie w kwestii EV. oczywscie, kompletnie nie ma znaczenia czy auto zrobi 20kkm, czy 200kkm w te 4 lata. wazne, ze jest "news antyBEV" -
Przez Cappucino · Opublikowano
Szkoda klawy, daj spokój. Wokół komina nie da się robić dużych przebiegów. Coś ci się klawa zaaaacina albo problem z pisownią, nie pierwszy raz chyba. -
Przez tomcug · Opublikowano
Ewidentnie był jakiś problem z wydajnością Ady z PT na moim buildzie RE Requiem, być może to kwestia konkretnego miejsca testowego, może nie. Wydaje mi się, że różne buildy krążyły przed premierą w zależności od tego, od kogo kto miał klucz, bo czytałem, że u kogoś gra miała Anti-Laga 2 oraz XeSS, a moja wersja ze Steam nie ma ani jednego, ani drugiego -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Elder Dzięki Ty jesteś w zupełnie innej sytuacji - sam jesteś w stanie realizować własne pomysły a Twoje projekty to absolutny sufit, czysta magia Nieosiągalny poziom dla zwykłych śmiertelników, mówię całkowicie poważnie. Przerobiłem w sumie całkiem sporo budek, łącznie z cięciem i modyfikowaniem paneli ale tak jak mówisz, pewnych rzeczy nie przeskoczysz. Generalnie nawet przy najlepszej budzie z czasem pojawia się ten sam problem - cyrkulacja powietrza i wzrastająca temperatura otoczenia przy topowych konfigach. Więc siłą rzeczy zaciągamy coraz to cieplejsze powietrze. Z mojego doświadczenia najlepsze budy pod dual AiO to NV9/NV7, EVO XL i CM Cosmos / HAF ale to są behemoty prawie jak Lian Li V3000 plus Oba radiatory na wydechu ofc. Co do samej grafy to 5090 Astral LC z tą grubą chłodnicą i 6 x T30 przy 600W w Cyberpunku nie przekracza 55 stopni na rdzeniu, więc tutaj jest wydajność. Natomiast zgoda co do memek, tutaj 20 stopni byłoby w dół bo te dobijają do 70 cel. Karta ma świetną kulturę pracy więc w zasadzie nie ma na co narzekać poza tym wydzielanym ciepłem. Dlatego pewnie mam już część gratów i MORA jest raczej kwestią czasu
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi