Trwała dobrej jakosci (nie mylić jakości z mozliwosciami) , przystepna cenowo płyta do Ryzen 7 7800X3D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lypton · Opublikowano
Dropnęła nowa "teoria spiskowa". Wszystko może być teorią spiskową, jeśli nie zrobisz riserczu, heh. -
Przez VRman · Opublikowano
Dzięki że starasz się pomóc mi cieszyć się lepiej VRem, ale wchodzimy w temat-bagno, który jest niestety bardzo kontrowersyjny i cholernie skomplikowany, a napisałem o nim tyle liter, że pewnie więcej niż cały Potop Sienkiewicza. Zwijam, bo jakoś tak się zawsze składa, że po poruszeniu tego tematu, szczególnie z triggerową postawą jaka się (niesłusznie całkiem) jawi niektórym czytającym, zawsze się ktoś pojawi z szyderą lub wręcz atakiem. Od czasu gdy dostałem 5 PMek na FrazPC od osób które mimo wszystko mi zaufały i kupiły monitor pod LP, nie zamierzam przestawać "nawracać ludzi na LP". Niech się ludzie śmieją, niech się obrażają jeśli mają taką chęć, gdy piszę, że im, nie mi, brakuje wiedzy tak praktycznej jak teoretycznej. Ja tylko chcę pomóc innym się cieszyć grami bardziej. I tamtych PMek od ludzi mi dziękujących i wstawiających "wow" z capslockiem nie zapomnę raczej nigdy. Nawet za darmo obcym ludziom mój monitor z okularami 3D Vision wysyłałem do sprawdzenia czy faktycznie jest tak dobrze, tylko dlatego że mnie cieszy gdy moja wiedza komuś pomogła poprawić growe hobby w bardzo istotny sposób. A odnośnie LP w VR to już w ogóle nie wyobrażam sobie konieczności rezygnowanie tej "magii". Piszę więc dokładnie z takimi samymi intencjami jak Ty choć mamy biegunowo odmienne opinie na te 2 konkretne tematy. Chęć powiedzenia "spróbuj tak, będzie lepsza zabawa!" I za to -
Przez trepek · Opublikowano
A wiecie chopy, że mózg mężczyzny też się zmienia podczas ciąży? Pierwszy poczuty kopniak przez skórę, obserwowanie reakcji dziecka w brzuchu na wasz tembr głosu, pierwszy krzyk dziecka po narodzinach, pierwsze kangurowanie. To są kamienie milowe, które przemodelowują umysł. Nagle następuje przewartościowanie. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
The core to był dopiero film Oni chyba czesc tego pojazdu zbudowali z tego "materiału" -
Przez bofff · Opublikowano
do gamingu najlepszy profil to 2800/900, wtedy trzyma ca 2750/2725 przy 885mV i ca 460/480W
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi