j4z 1 816 Opublikowano 7 Lipca Autor Opublikowano 7 Lipca @Mar_s miałeś Moondrop Space Travel 2? Jak tak, opisz, jak grają i jakbyś dał radę może porównaj do czegoś innego.
Mar_s 2 471 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca Nawet je mam, dźwięk nie jest zły, gorszy niż Galaxy Buds Pro i Airpods Pro ale bez przesady, z kolei ANC jest beznadziejne i wyżej wymienione zjadają je bez popity. Zdecydowanie zalecany korektor, niestety bez tego dla mnie dźwięk jest dużo gorszy. Sterowanie przesadnie czułe co jest denerwujące. Tyle ode mnie, audio(pedo)filem nie jestem
j4z 1 816 Opublikowano 7 Lipca Autor Opublikowano 7 Lipca 11 minut temu, Mar_s napisał(a): Zdecydowanie zalecany korektor, niestety bez tego dla mnie dźwięk jest dużo gorszy. Postaraj się to rozwinąć. 😀
Mar_s 2 471 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca Jak je wyłączysz to przestają grać, taki ficzer.
misieq 42 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca Jakie powinienem kupić słuchawki wokoluszne do grania? Nie gram w żadne CSy ani inne esportowe gry lub multi. Zależy mi na top dźwięku przestrzennym, anc być nie musi, podobnie mikrofonu. lubie Steel Series wiec wpadły mi w oko Nova 5 - poniżej 400 PLN bym takie przytulił wiec czekam na promke jakaś, pytanie co byście Wy doradzili. PS Do muzyki i na codzień mam AirPods Pro 3 więc
j4z 1 816 Opublikowano 12 Lipca Autor Opublikowano 12 Lipca Daca i planarne na kablu Ale w 400 się nie zmieścisz. Rewelacyjnie poukładaną scenę też miały dt 270 pro, choć nie jakąś szeroką.
Fiszek 0 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Panowie polecicie jakiegoś DAC-a do PC? Musi działać też pod Linuxem(Manjaro) postawić na biurko +pokrętełko +podpięcie słuchawekMuzyka z dysku/ gry/ filmy Coś do 800pln mogę poszperać za opłacalnymi używkami
j4z 1 816 Opublikowano 21 Lipca Autor Opublikowano 21 Lipca Ja mam teraz fosi zh3, bo ma pilota, ale brzmieniowo bardziej podobał mi się ifi zen dac v2, tyle że ma tego ujowego alpsa, co nierówno gra na niskich poziomach głośności. W przyszłości zrobię podejście do czegoś z lampą.
Mar 26 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca (edytowane) A nie ma regulacji wzmocnienia niezależnej od potencjometra? Takie HIGH i LOW Gain to moze by pomogło. Edytowane 21 Lipca przez Mar
j4z 1 816 Opublikowano 21 Lipca Autor Opublikowano 21 Lipca Był guzik wzmocnienia, ale słuchałem bez. Teraz to już nie mam tego daca.
Rekomendowane odpowiedzi