RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych dyrektorów. (Wątek zbiorczy)
Heh, a u mnie za to jaka poklepana historia. Oglądałem sobie pierwszy. Na początku zachwyt. Oglądałem sobie dalej... I na ostatnim odcinku myślę sobię, że w ogóle mnie nie obchodzi, jak się skończy i wyłączyłem gdzieś w połowie odcinka.
To są raczej sprzęty dobre dla osób pracujących na słuchawkach, ja mam podłączone Creativy P5800 które potrzebują 3 x mini jack. Pytanie czy takie zewnętrzne karty mają przewagę nad taką AE5 przy podłączeniu do głośników aktywnych. No i nie zapominajmy o zastosowaniu. Ja potrzebuję kart do grania. Do słuchania muzyki mam pełnoprawne audio w salonie.
Poza tym, nie zanosi się żebym szybko miał taką potrzebę. Sprzęt lubię wyeksploatować póki daje radę. Np. Athlona 64 X2 3800+ (s.939) to się pozbyłem dopiero w 2012 roku jak się potknął o FarCry3, gdzie niezależnie od ustawień dawał 15 fps.
W sumie pod pisanie w tym temacie sprawdziłem, że tą płytę mam od 2018 roku, gdy kupiłem ją razem z Ryzen 7 2700x, a dzięki elastyczności AM4, dziś siedzi tam 5800X3D, który w grach plasuje się na poziomie i5-14600, czy najnowszych ArrowLake, więc pewnie jeszcze kilka lat u mnie posiedzi, a X-Fi razem z nią.
w sumie nie wiedziałem gdzie to dać
i bonus:
po wszystkim krzyczała, że kierowca chciał ją zgwałcić standardowa zagrywka bab
gdyby nie miał kamery, to gość jeszcze by do pierdla poszedł w tym kukoldstanie gdzie wystarczy pomówienie aby wsadzić kogoś do paki za domniemany gwałt (chyba że jesteś jakimś prezenterem TVN to wtedy nie).
@hubio
Przecież to są pamięci do serwerów ECC rejestrowane.
Do gierek patrz 2400Mhz CL10, jeszcze czasami idzie wyrwać "tanio". Bo ktoś wystawia mniej ogarnięty, ale ogólnie ceny poszły i DDR3
Rekomendowane odpowiedzi