RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych dyrektorów. (Wątek zbiorczy)
Posypywali tym co było ,popiół ,piasek,piasek z solą, sól.Od zawsze 😉to teraz to państwo nie działa ,za mało urzędników,choć każdy od 2008 roku ma swojego zastępcę 🤭
Ta ty lata 80 i wioska
I smoki też
Naprawdę piszemy razem, to po pierwsze.
Po drugie, Astra i Yaris kosztują tyle samo (a to już solidny argument za tym, by móc rozważyć ich porównanie), w komentarzach do poprzednich materiałów właśnie auto typu Astra zostało wskazane jako lepsza opcja względem Yarisa. Nikogo nie zmuszam do głosowania ani komentowania.
Nie wplątuje w żadne sprzeczne ze sobą i faktami odpowiedzi. Wrzuciłem tutejszy temat, można debatować, ale w temacie, a nie tak jak Ty, po raz kolejny prowokując i wprowadzając zgniłą atmosferę.
Pytania w ankiecie zostały w taki sposób dobrane, że realistycznie osoba, która ma choćby minimalną wiedzę na temat tego jaką pojemność mają akumulatory w nowych autach elektrycznych oraz ile mniej więcej energii przeznaczyć trzeba na ogrzanie np. małego pomieszczenia, to będzie w stanie udzielić odpowiedzi, choć - jak zaznaczałem już wcześniej - udzielenie odpowiedzi nie jest obligatoryjne. A jeśli ktoś udzieli błędnej (nieświadomie), to będzie miał okazję poznać stan faktyczny.
Nie było soli i nie posypywali Po kilku dniach co najwyżej jak ktoś żużel wyczarował to sobie podjazd posypał
A tak było na wioskach, że w latach 80tych czy początek 90tych można było normalnie po asfaltówce na łyżwach śmigać bo tak zmroziło śnieg, że jak po lodzie się sunęło
No i co z tego? Czy forum jako forma wymiany wypowiedzi jest od tego, żeby na siłę zmieniać komuś zdanie? Nie. Skoro nic z tym nie zrobisz i nikt z tym nic nie zrobi, to jedyne co pozostaje, dać informację demaskującą fejk i już. Każdy i tak łyknie to co będzie chciał. Chce łykać fejki jak pelikan jego sprawa, niech tylko nie narzeka potem jak go właśnie ktoś nazwie trollem czy propagandystą strony wiadomej.
Nie uważam że karmię trolla, a po prostu kontruję wypowiedź. Jak ktoś będzie chciał to zrozumie, jak nie to będzie łykał jak leci.
Wiesz co mnie najbardziej śmieszy w tym wszystkim? To jak czasem tacy użytkownicy nagle po zweryfikowaniu jakiejś wypowiedzi nagle kończą wzmożoną aktywność na jakiś czas, aż dyskusja zmieni wątek na inny, wtedy wracają wciskać dalej jakiś kit i przeklejać kolejne fejki
Oczywiście wtedy się tłumaczą, że przecież nie siedzą tu non stop itd., zawsze jest jakaś wymówka, mimo iż przez ostatnie np. 2 tygodnie byli bardzo aktywni. To wtedy pokazuje, że taka weryfikacja trafiła w punkt, a jak mimo to nie pomaga i nic nie uświadamia, to dla mnie tylko znaczy, że ktoś albo już przesiąkł propagandą, że nie jest w stanie zweryfikować tego co powiela, albo robi to celowo lub z innych jemu znanych przyczyn.
Ale to nie ja to wymyśliłem, na inny h stronach wccfh czy jak to tam też. Ponoć 5090 ma być up to 5000$
Tyle osób pisze ze banka zaraz ej Aj pęknie lub już pękła a coś końca nie widać... Wręcz myślę, że może wcale tak łatwo nie pójdzie...
Rekomendowane odpowiedzi