Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda trochę jak coś na wzór "Driver" tych starszych odsłon i chociaż nie mam żadnych oczekiwań to każdą grę, która nie jest fantasy rpg czy sci-fi śledzę bo wychodzi tego tak mało, że może akurat tym razem coś zatrybi %-)

PS. Gra jest ponoć robiona przez twórców Just Cause i Mad Max. Czekacie?

• Upvote 2
Opublikowano

Czekam. MM miał bardzo fajny model jazdy. 

Ogólnie bardzo mi się podobał.

10 godzin temu, JeanPepin napisał(a):

I to open world ma być jak ich Max i JC ?

Ponoć otwarte dzielnice, co kolwiek to znaczy. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No setting fajny, gatunek spoko, twórcy zachęcają, ale sukces MIndseye (nie grałem i część zarzutów wydaje się przesadzona, ale jednak zakupu za więcej niż 30 zł chyba bym nie zaryzykował) każe zachować dystans. Niemniej - dzięki za info, zapisuję tytuł i będę śledził temat.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Mam tylko 1 telefon z Androidem i kilka starych telefonów z 2006 roku opartych na pakietach jar javy i kilka kart SIM i mam kilka komputerów. Pierwszy numer telefonu na prawdziwym telefonie w WhatsAppie mi się bezproblemowo zarejestrował ale na komputerze w VMware Workstation z Androidem LineageOS 14.1 R5 (Cynagenmod) VMware (VMDK) 64bit  Size: 665MB SHA256: 85E1BA927B5F29FC009691C128907608A69F118D3FD5BE603D9339B0EF61683C https://www.osboxes.org/android-x86/ jest problem. Alarm Masz zainstalowany niestandardowy ROM, co może powodować problemy z WhatsApp Messenger i nie jest wspierane przez naszą obsługę klienta. Aby się zalogować, musisz korzystać z oficjalnej aplikacji WhatsApp i wszystkie uprawnienia dla WhatsAppa są odblokowane i WhatsApp jest na 100% pobrany z oficjalnej strony internetowej i jest zainstalowany w najnowszej wersji. Chciałbym mieć na każdym komputerze konto WhatsAppa z zarejestrowanym innym numerem i chciałbym móc na WhatsAppie rejestrować nowe numery telefonu bez potrzeby używania telefonu z Androidem. W telefonie z Androidem mam już zarejestrowane 1 konto WhatsAppa i nie chcę dalszych kont WhatsAppa przez telefon z Androidem rejestrować żeby mi się numery nie pomieszały. Mam kilka komputerów to chcę żeby każde 1 konto w WhatsAppie przypadało na 1 komputer i żeby te wszystkie konta w WhatsAppie były niezależne od siebie. Każdego konta w WhatsAppie chcę używać do czegoś innego. Na Wszystkich komputerach mam zainstalowany 64 bitowy Windows 10 22H2 Pro i VMware Workstation. Najbardziej by mi pasował taki emulator Androida żeby był wirtualnym systemem wewnątrz VMware Workstation żeby sobie Windowsa dodatkowymi programami nie zaśmiecać chyba że byłby to jakiś lekki program portable albo strona internetowa emulująca Androida albo IPhona. W LDPlayer https://www.ldplayer.net/ i w MEmu https://www.memuplay.com/how-to-use-futebol.dahora32-on-pc.html Czy gdyby w komputerze a zamontować pusty dysk twardy to czy dałoby się zainstalować Androida i w czasie uruchamiania komputera wybierać czy ma się uruchomić Windows czy Android? Czy gdyby do telefonu z Androidem wgrać CyanogenMod albo LineageOS to czy byłyby problemy z WhatsAppem?
    • @TheMr. jeden ban ci nie wystarczył? Słowa o usunięciu konta niezrozumiałe. Nigdy nie pisałem, że usunę konto. Chyba kogoś pomyliłeś. Tak czy inaczej uwaga personalna. A uwaga o brandzlowaniu się do.... No cóż... A na koniec kolejna prowokacja dotycząca mojej wiedzy.   Fora są po to żeby uczyć się nawzajem więc jak czegoś nie wiedziałem to już wiem. Za resztę merytorycznej odpowiedzi dziękuję choć odp. merytorycznej było z 10% w twojej odp. Mam ciebie w ignorach, ale tym razem odwinąłem - na moje nieszczęście     @8V32 PcLab oby stał jak najdłużej.
    • Zgadza się, póki co komputer chodzi bez zawiechy od rano. Dzięki za poradę, sam bym na to nie wpadł, że to może być wina przewodów. Zainteresuje się tymi kątowymi SATA, trochę drogie (mnie interesują takie plecione bo są elastyczne), ale co teraz jest tanie z akcesoriów PC ; ]
    • Ja rozumiem, że czujesz się @Katystopej niekomfortowo, kiedy obnażony zostaje Twój brak logiki (pokazałeś długo-dystansowe diesle, na podstawie których generalnie oceniłeś długowieczność silników europejskich, "przypadkowo" przemilczając popularne małe wysilone benzynowce), ale to nie powód, by obrażać innych. ps. ... "szkoda", że jeszcze nie wyciągnąłeś starych Mercedes "beczek" robiących dosłownie milionowe przebiegi i na ich podstawie nie dokonałeś oceny europejskiej motoryzacji pod wzgl. długowieczności
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...