Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A z jakiego powodu ma być głośno? Ot to tak zwykła gra, która przejdzie bez większego echa :) jeszcze jakoś jazda może sprawić fun, ale walka wygląda, no jak wygląda, szału nie ma, taki film klasy C, a może takie było założenie :) 

Opublikowano

Trzeba będzie grać na very easy bo nie lubię ręcznych bijatyk, ale samo miasto i jazda autkiem może mieć klimat i byc przyjemne, jesli do tego niska cena to nie ma co płakać dostajemy to za co płacimy.

Do tego nie robią tego amatorzy tylko jakieś pojęcie mają Just Cause, Mad Max były spoko i nie udawały że są AAA, chociaż Mad Max pewnie miał większy budżet to się bardziej postarali.

Opublikowano
Godzinę temu, bbandi napisał(a):

Trzeba będzie grać na very easy bo nie lubię ręcznych bijatyk, ale samo miasto i jazda autkiem może mieć klimat i byc przyjemne, jesli do tego niska cena to nie ma co płakać dostajemy to za co płacimy.

Do tego nie robią tego amatorzy tylko jakieś pojęcie mają Just Cause, Mad Max były spoko i nie udawały że są AAA, chociaż Mad Max pewnie miał większy budżet to się bardziej postarali.

Ręczne bijatyki w Batmanach nie lubiłeś? Dla mnie fajna sieczka. Ale tam to była akcja, a tu raczej powolne.

Opublikowano (edytowane)

W Batmanie to nie była cały czas walka wręcz ale i polowanie na przeciwników, ale w sumie jak będzie podobnie jak Mad Max to ujdzie ta walka.

Edytowane przez bbandi
  • Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Po ile ma być?

15 godzin temu, j4z napisał(a):

Na Fanatical 100% ceny to około 100zł i aktualnie -15% jest

2 godziny temu, bbandi napisał(a):

ale w sumie jak będzie podobnie jak Mad Max to ujdzie ta walka.

W MM była bardzo fajna. Tutaj model walki wydaję się całkiem inny. Zobaczymy. 

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, bbandi napisał(a):

W Batmanie to nie była cały czas walka wręcz ale i polowanie na przeciwników, ale w sumie jak będzie podobnie jak Mad Max to ujdzie ta walka.

Walka w Batmanie wygląda lepiej.

Samson jest ociężała, drętwa mechanika/animacja i powtarzalna do bólu.

• Upvote 4
Opublikowano

Niestety tak wygląda, ale może jednak feeling będzie spoko? Pamiętam, jak oglądałem Remember Me i nie podobało się, ale jak opaliłem, okazało się fajnie. Mam jeszcze małą, cichą nadzieję, że Samson się spodoba.

Opublikowano

Jakby będzie w co wątpię znacznie lepsza interakcja z otoczeniem to może uratować tą grę.

Typu kopiesz beczkę w kolesia on pada, podnosisz belkę i cyk po głowie, łapiesz kolesia i wrzucasz do śmietnika itp. Tylko wyobraźnia mnie ogranicza :E

Opublikowano

Ja czekam i chetnie ogram moze i nawet na premiere, chociaz mam 80 h w Crimson Desert, jakies 40% mapy odkryte i 7 rozdział fabuly:E Jedna rzecz mnie zastanawia, w wymaganiach jest napisane że potrzeba 15 GB miejsca na dysku. Jak :E  11 letni Mad Max z pustynią zajmuje 30 :E