Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, znaFca napisał(a):

*****, co jest z Wami ludzie nie tak 🤦🏻🤦🏻🤦🏻 

Pimpek, dopiero wróciłeś więc nie rób syfu od razu, bo zawsze możesz wrócić skąd przyszedłeś. I tak ciesz się że odpuściliśmy (kolejne) multikonto.

A co do reszty, za wrzucenie linka do jakiegoś pirackiego syfu jest perm, więc lepiej tego nie róbcie.

Opublikowano

Rysław streamuje, powiada tak, że nie może pływać, nie może wejść do wody. Biegnie mostem i mówi, że musi uważać na auta bo dotknięcie zabija. 
W odpowiedzi na pytanie czy to fajna gra. "Ja się bawię dobrze, a czy to fajna gra? To nie jest fajna gra, może grafika jest ładna ale to co powinno być w niej dobre jak walka, fizyka, ciosy to jest niedopracowane."

Opublikowano
Teraz, Reddzik napisał(a):

Rysław streamuje, powiada tak, że nie może pływać, nie może wejść do wody. Biegnie mostem i mówi, że musi uważać na auta bo dotknięcie zabija. 
W odpowiedzi na pytanie czy to fajna gra. "Ja się bawię dobrze, a czy to fajna gra? To nie jest fajna gra, może grafika jest ładna ale to co powinno być w niej dobre jak walka, fizyka, ciosy to jest niedopracowane."

Jak ja nie lubię ludzi, którzy nie potrafią się określić. NO NIBY DOBRA GRA ALE JEDNAK NIE DOBRA. :E Gość powinien się zdecydować bo taka pseudo poprawność budzi mieszane uczucia co do jego wiarygodności.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Pograłem parę minut. Crapowaty ten Samson, ale i tak przyciąga klimat.

Jest nawet ładny. 

Walka, jak się zdawała po filmikach, taka jest. Wątpię, że może dawać przyjemność.

Model jazdy dziwny, ale nie jest bardzo łatwy. Myślę, że może dawać przyjemność. 

Chyba ogram kiedyś.

#StutterEngine

Edytowane przez j4z
Opublikowano

Ta gra wygląda idealnie do bundla w Fanatical lub Humblebundle, w tej cenie przy takiej jakości, to lepiej dołożyć do pewnego Goticzka, jak Gothic nie zaliczy klapy po stronie technicznej gry, to mamy murowanego faworyta, dodatkowo polski dubbing obstawiam nie gorszy niż oryginał .:)  :lovin:

Opublikowano (edytowane)

Chyba cienko z kasą u nich, jak w pół roku takiego potworka z majstrowali. Coś czuję, że po tym nie polepszy im się. Pomyśleć, że to twórcy Just Case i Mad Max... Smutne w sumie...

Edytowane przez j4z
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Screenshot_20260409-105356.Facebook.thumb.png.5cd1c54e173114bcc34af9089cfd39af.png

I ciut więcej o samej grze: https://www.facebook.com/share/p/1898HTFFE6/

47 minut temu, j4z napisał(a):

Chyba cienko z kasą u nich, jak w pół roku takiego potworka z majstrowali. Coś czuję, że po tym nie polepszy im się. Pomyśleć, że to twórcy Just Case i Mad Max... Smutne w sumie...

Bo to nie jest gra Avalanche Studios, tylko byłych pracowników Avalanche Studios. Więc tak, z kasą pewnie było cienko.

Update: na marginesie dodam, że samo Avalanche Studios też jest w finansowej dupie i od kilku lat zamyka kolejne filie, kasując kolejne projekty.

Edytowane przez Lypton
  • Like 2
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Lypton napisał(a):

Bo to nie jest gra Avalanche Studios, tylko byłych pracowników Avalanche Studios. 

Tak, kolega właśnie też mi mówił przed chwilą. Teraz wiem, dlaczego kasy mieli mało. No smutne...

Edytowane przez j4z