Konkurs na najbrudniejsze auto zimy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Zalezy czym robi, ja robie f12 na steam to hdr wylaczac nie potrzeba. W sumie nawet jak robilem recznie to nie wylaczalem i nie mialem tekiej sieczki jak on -
Przez MadDog · Opublikowano
Nie ma pompy ciepła. To jest auto do miasta i jak ktoś to kupił do robienia tras po S-kach czy autostradach to współczuję. Po zakupie T03 wracałem nim z Zielonej Góry. U mnie nie występował efekt skakania jak u tego gościa z YT. Jak przyjmie uderzenie w tył to nie wiem ale jest na FB wypadek T03 z Mercedesem. Powiem tyle - Mercedes wyglądał dużo gorzej . Co do parowania szyb to faktycznie T03 ma z tym lekki problem. Trzeba się posiłkować wtedy nadmuchem na przednią szybę. Najgorzej jednak jest jak się zostawi auto z otwartym dachem panoramicznym i po jakiejś jeździe przyjdzie ciepła słoneczna pogoda. Efekt szklarniowy gwarantowany a efektem jest sporo wilgoci na przedniej szybie. Także w zimie panoramy nie używam o po jeździe przewietrzam zawsze auto aby pozbyć się nadmiernej wilgoci. Generalnie chyba małe auta mają z tym większy problem. Aha i kupiłem jeszcze pochłaniacze wilgoci, które wrzuciłem w kieszenie drzwi . T03 ma swoje wady ale jako auto miejskie spisuje się doskonale. Małe, zwinne i z bardzo małym zużyciem energii w mieście. Gdy nie używa się ogrzewania to można nim zejść poniżej 10 kwh/100km. Mogę śmiało powiedzieć, że jest to auto, które kocha miasto, światła i korki (rekuperacja) -
Przez Dimazz · Opublikowano
Pompa ciepła nie daje rady czy zbyt wysokie koszta ogrzewania przy tak dużych mrozach że kominku używasz? -
Przez Reddzik · Opublikowano
Normalne, bo gra jest w paczce na humblebundle w choice. Ja czekam na kupon obniżający cenę to może wezmę. https://www.humblebundle.com/membership -
Przez galakty · Opublikowano
U mnie by dawał radę gdyby w korytarzu i kuchni też coś grzało, a mam naprawdę długi korytarz (chyba 11m2) i kuchnię dodatkowo. Także nie ma bata że taki 600x900 dogrzeje. Jeszcze problem jest taki, że bez kucia nie założę dłuższego bo z lewej zamontowali gniazdko Także wejdzie taki sam ale CV33. Doszczelniłem też jedno okno balkonowe bo nieźle wiało + nawiewniki były nieszczelne i zamiast zaciągać powietrze tam gdzie klapki u góry to dołem wiało aż czarne pasy są Też narzekałem na zimno, ale po ogarnięciu tych przewiewów + zamontowaniu większego grzejnika myślę że sprawa będzie rozwiązana.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi