Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może dlatego że jeden film się opierał na wyścigach? :E 

W oryginał się zagrywałem mocno, ale byłem dzieciakiem i wtedy nie było neta i się grało w to co ojciec przyniósł do domu :D 

Czy w ten Remake zagram... Nie wiem, jak będzie tani to pewnie tak, gra do odhaczenia raz i zapomnienia. Może na handhelda sobie wgram. 

• Upvote 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Kadajo napisał(a):

Na kluczykowaniach wersja PC 150zl

A wersje konsolowe na kluczkoowanich ... na jakich kluczykowanich. :hihot:

Na kąsolkach ludki tak kupują:

https://www.playstation.com/tr-tr/games/star-wars-galactic-racer/?utm_source=chatgpt.com

~115 zeta.

I to też grzebie rynek płytek po części, bo dużo ludzi zamiast płytkę to kupuje cyfre na tańszych regionach. 

Edytowane przez lukadd
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

Mam konto na Turcję i kupowanie jest już zablokowane- jest od jakiegoś czasu, revoult czy inne tego typu mają bloka. Normalnie działa, mamy drugie konto tam kupujemy i instalujemy gierki, a na swoim głównym gramy.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, galakty napisał(a):

I nie ma z tym problemu na Sony potem?

Jak dotąd nie, ale jeszcze jakiś czas temu to chyba nawet polską kredytówką można było płacić, z 2 lata temu czy jakoś poblokowali te proste płatności.

Normalnie grać można nawet na polskim koncie jak tureckie podpięte obok na konsolce. Ale jak jak teraz ludzie płacą to musiałbym się zapytać czy wystarczy tylko "zdrapki" kody online na Turcje kupić i doładować czy coś jeszcze trzeba. 

Ja za mało gram na konsoli, aby mieć takie konto, ale ci co mają PS jako główną platformę to często mają i to na kilka regionów konta, bo są różne promki, nawet na USA potrafią dobre się trafiać :E 

Edytowane przez lukadd
  • Haha 1
  • Upvote 1