Katystopej 1 385 Opublikowano Środa o 10:56 Opublikowano Środa o 10:56 9 godzin temu, ODIN85 napisał(a): W końcu, czekam na to jak moja żona na paczki z Zary
Pavel87 Opublikowano wczoraj o 10:26 Opublikowano wczoraj o 10:26 Również nie mogę się doczekać. Pewnie znowu zrobią tam jakiś kocioł logiczny
Send1N Opublikowano wczoraj o 17:59 Opublikowano wczoraj o 17:59 (edytowane) Jestem przyzwyczajony jako stary fan LOST w końcu ci sami twórcy to zobowiązuje jakieś 3 miesiące temu obejrzałem sobie wszystkie 3 sezony w 3 dni jednym ciągiem dla utrwalenia przed 4 Edytowane wczoraj o 17:59 przez Send1N
Lypton Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) To nie są ćwiczenia - powtarzam - to nie są ćwiczenia! Craig Mazin (Czarnobyl, The Last of Us, Kac Vegas 2 & 3) zrobi dla HBO serialową kontynuację Baldur's Gate 3. https://deadline.com/2026/02/baldurs-gate-3-tv-show-craig-mazin-hbo-1236710583/ No tego to nie było w moim bingo na ten rok. Edytowane 9 godzin temu przez Lypton
Badalamann Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Mrrrrrr Dobra wiadomosć Wręcz rewelacyjna. P.S. Przy serialu opartym o BG3, nie wątpie też w wycie internetwej prawicy, które będzie miłym dodatkiem
ODIN85 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Tylko że tam jest 17000 zakończeń. Ciekawe jak wszystkich zadowolą
Rekomendowane odpowiedzi