Pentium D 1 951 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) Jestem na trzecim sezonie Prison Break i właśnie wyskoczyło mi takie info. Oryginalnie ten serial latał w latach 2005-09 i w 2017 jeszcze jeden sezon. https://share.google/4XKnHruLDKZABYNv5 Edytowane 19 Czerwca przez Pentium D
bourne2008 1 792 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) W dniu 18.06.2026 o 10:19, Pentium D napisał(a): The Boroughs skasowane czyli chyba nie ma sensu się za to zabierać w przyszłości. Nie polecam chyba, że masz schorzenia układu krążenia (np. nadciśnienie, miażdżyca), neurologiczne (demencja, Alzheimer, Parkinson), a także dolegliwości aparatu ruchu, cukrzyca czy nietrzymanie moczu. Bo to serial dla starych ludzi i o ich problemach. Warstwa SF też jest z tym bezpośrednio powiązana i głównie po to żebyś nie usnął. Edytowane 20 Czerwca przez bourne2008 1 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) Nie było takie złe. Lepsze od 80procent lgbt seriali tam. Edytowane 20 Czerwca przez ODIN85
bourne2008 1 792 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Jak się skipuje geriatryczne momenty to tak.
Katystopej 2 012 Opublikowano Czwartek o 16:59 Opublikowano Czwartek o 16:59 Będzie czarny Robocop pe... yy część rowerowa
Oldman 571 Opublikowano Piątek o 21:12 Opublikowano Piątek o 21:12 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): architektura i design mocno inspirowany kultowym juz dzisiaj filmem Ridleya Scotta (gdy robił jeszcze dobre filmy) ...ale to akurat dobrze, zaś z oceną poczekamy oczywiscie jak to wyjdzie, jestem mocno ciekaw czy dowiozą jakoś czy bedzie to kolejna ładna wydmuszka...
Oldman 571 Opublikowano Sobota o 19:45 Opublikowano Sobota o 19:45 poprzedni trailer latarni bardziej mi sie podobał, zapowiadało sie (naiwnie tak myslałem) na powazniejszą opowiesc dla nieco starszego widza (taką mniej bajkową a bardziej przyziemną) a po tym trailerze juz mój zapał opadł. ale i tak obejrze z ciekawosci (przynajmniej pare odcinków)
Vulc 2 729 Opublikowano wczoraj o 08:22 Opublikowano wczoraj o 08:22 Serial oparty na kultowej książce Williama Gibsona, absolutnym klasyku gatunku. Za sterami Graham Roland i J.D. Dillard, duet z doświadczeniem w biznesie, choć raczej za dużo ich produkcji nie oglądałem.
Pitross20 367 Opublikowano wczoraj o 10:09 Opublikowano wczoraj o 10:09 Jakoś tak średnio bym powiedział...
Rekomendowane odpowiedzi