Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 18.06.2026 o 10:19, Pentium D napisał(a):

The Boroughs skasowane czyli chyba nie ma sensu się za to zabierać w przyszłości.

Nie polecam chyba, że masz schorzenia układu krążenia (np. nadciśnienie, miażdżyca), neurologiczne (demencja, Alzheimer, Parkinson), a także dolegliwości aparatu ruchu, cukrzyca czy nietrzymanie moczu.

Bo to serial dla starych ludzi i o ich problemach. Warstwa SF też jest z tym bezpośrednio powiązana i  głównie po to żebyś nie usnął.

Edytowane przez bourne2008
  • Haha 1
  • Upvote 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
3 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

architektura i design mocno inspirowany kultowym juz dzisiaj filmem Ridleya Scotta (gdy robił jeszcze dobre filmy) ...ale to akurat dobrze, zaś z oceną poczekamy oczywiscie jak to wyjdzie, jestem mocno ciekaw czy dowiozą jakoś czy bedzie to kolejna ładna wydmuszka...

Opublikowano

poprzedni trailer latarni bardziej mi sie podobał, zapowiadało sie (naiwnie tak myslałem) na powazniejszą opowiesc dla nieco starszego widza (taką mniej bajkową a bardziej przyziemną) a po tym trailerze juz mój zapał opadł. ale i tak obejrze z ciekawosci (przynajmniej pare odcinków)

Opublikowano

Serial oparty na kultowej książce Williama Gibsona, absolutnym klasyku gatunku. Za sterami Graham Roland i J.D. Dillard, duet z doświadczeniem w biznesie, choć raczej za dużo ich produkcji nie oglądałem.