Forumowe zawody w podkręcaniu lato 2019
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Dobrze wiedzieć, już po DS3 jak ubiłem NPC, zważam na to i staram się robić te questy, ale właśnie łatwo przeoczyć. Ale sobie obczaję. A tak z ciekawości jeszcze zapytam o te prochy co się przywołuje wilki, meduzy itp. To są lepsze, gorsze czy to jeden kij? Z ciekawości sobie przyzwałem przy którymś bossie i walka była nad wyraz łatwa i raczej nie będę używał, no chyba że już będzie naprawdę ciężko. Fajna opcja też z tymi obrazami, gdzie później trzeba znaleźć miejsce co autor miał na myśli. Eksploracja tego świata jest jak w RDR2, coś niesamowicie pięknego. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ponoc takie ustawieni ejest ok i widzialem wczoraj u kiszaka a dzis to wrzucil pod filmem jesli chodzi o crashe z FG. Ustawiania od Smayro: DLAA lub FSR Native AA, włącz poniżej FSR Frame Gen (zlockuj FPS na 60) Wszystkie ustawienia na Wysokie, Tekstury na Ultra/Wysokie Włosy Średnie Odbicia Średnie Chmury i Niebo Średnie Motion Blur off Mgła na średnie Odległość generowania otoczenia na Średnie Synchronizacja Pionowa Off -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
To jest swoją drogą bardzo dobra zagrywka. 5070 dostanie 12 GB, więc czynnikiem zachęcającym do dopłaty do 5070 Ti będzie nie tylko wyższa wydajność, ale również więcej pamięci. The more you buy the more you buy for save. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Odpaliłem pierwszy raz, 12GB pobrało błyskawicznie a pierwsze ładowanie bardzo krótkie. Nie zmieniałem żadnych ustawień cache itd, jedynie grafika High+kilka opcji Ultra na ślepo w pierwszym konfiguratorze i odpaliłem lot nr1 w karierze na lotnisku w Polsce. Żadnych braków w teksturach, normalnie wczytało i leciał Także gdybym nie czytał o premierowych problemach z chmurą to na dzisiaj normalnie ładnie się mi odpalił jak 2020. PS. Gdzie zaczynacie karierę? Wybrałem lotnisko koło siebie ale w sumie teraz nie wiem, chyba są ciekawsze miejsca na świecie
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi