Gość jozekKizar Napisano August 13, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano August 13, 2019 Witam wszystkich na tym forum. Nie wiem czy dobry dział wybrałem, ale obsługa tego forum jest skomplikowana jak dla mnie ( 56 lat) Ostanio moja wnuczka uczyła mnie jak pisać na klawiaturze, nawet mi kupiła lupe do monitora. Niektóre litery sa za małe jak na mój wzrok. Cieszę się, że moja wnuczka ciągle mi pomaga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano August 13, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano August 13, 2019 A ładna ta wnuczka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stever Napisano August 13, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano August 13, 2019 W czym możemy pomóc Panie Józefie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano August 13, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano August 13, 2019 Panu Józefowi chyba ucięło wiadomość 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelek6 Napisano August 13, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano August 13, 2019 Bo już padł po kolejnym kielichu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się