[Ankieta] Potrzebna Wasza pomoc, wystarczą niecałe 3 minuty
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
O, kolejny frazombie, witamy w klubie Tak myślałem, że te trzy literki gdzieś widziałem. Ja mam tu inną, ale czekaj. Memory.. find.. 60fps I wszystko jasne. -
Przez Adamiakadam00 · Opublikowano
Ja też tu wszedłem bo to chyba jedyne niepokemonowe forum w sieci obecnie. Kontynuując temat widzę poważne zagrożenie dla dosłownie całego świata IT -
Przez eNeSik · Opublikowano
Ale bedzie tego o wiele mniej, bedzie to o wiele latwiejsze do wychwycenia gdzie ktos wtrąca jakas propagande czy kwestie polityczne w temacie ... o zasilaczu i przede wszystkim - bedzie o wiele bardziej wyeksponowane. Do tego stopnia, ze bedzie mozna bez zaglebiania sie w szczegoly - delikwenta wyciagnac z tlumu i rozs .... yyy, ukarać I najwazniejsze - zasmiecanie wątkow stricte technologicznych na portalu ... technologicznym - jest o wiele bardziej szkodliwe niz jakis poboczny wątek polityczny dla spoceńcow, wojowników i innych ekspertów -
Przez leven · Opublikowano
Cudna łatka i co za opis To po niej z systemu zniknęły Resdisty i system się wysypał, musiałem zainstalować paczkę i jest OK. Szrot, nie system, ale nie mam wyjścia, muszę na nim działać. https://support.microsoft.com/pl-pl/topic/29-stycznia-2026-r-kb5074105-kompilacje-systemu-operacyjnego-26200-7705-i-26100-7705-wersja-zapoznawcza-85bd25de-894a-43eb-a19b-9a59d10f194b -
Przez rdk · Opublikowano
Nowe konto, owszem. Wcześniej nie chciało mi się tu rejestrować, natomiast byłem obecny na wielu forach/serwisach od ponad 20 lat (tweak, egielda, frazpc, pclab) i z wieloma osobami znamy się/kojarzymy od wielu lat, niektórych z Krakowa i śląska znam osobiście, poznaliśmy się przez te lata przy kupnie/sprzedaży/wymianie różnych gratów do PC w czasach gdy jeszcze miałem na to zajawkę. Także nie jestem tu wbrew pozorom nowym anonimem Więc pozwól, że nie przejmę się tym twoim postem. Czas pokaże czy lepiej wierzyć w to co się widzi na własne oczy na rynkach, czy tworzyć sobie jakąś łatniejszą do przełknięcia iluzję. Pozdro
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi