Nasze Fotki
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Macius · Opublikowano
Tak byłem w adrenalin i mam wszystko wyłączone freesync włączony i nie pamiętam czy vsync w włączony czy nie w sterowniku próbowałem różnie jutro sprawdzę z tym wszystkim -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Killer85 No miałem długi czas AOC Q3279VWFD8, potem przez jakiś rok z kawałkiem AOC Q27G3XMN/BK (https://www.rtings.com/monitor/reviews/aoc/q27g3xmn) i to był duży przeskok na plus ze względu na rewelacyjny obraz z głęboką czernią i duże odświeżaniem, HDR żyletka, jednak to straszna wypalarka oczu. Przesiadłem się na Gigabyte MO27Q28G za 2199zł (tu recka LG na tej samej matrycy: https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/27gx700a-b) i bardzo mi odpowiada ten monitor. Warto do niego dopłacić. Masz tutaj reckę: Generalnie nawet jak zmienisz na najtańszego OLEDa, to będzie dla Ciebie kosmiczna przepaść i warto to zrobić. Co do karty graficznej rozważ RX 9070/9070XT bo są w podobnej kasie co RTX 5070. Jak masz RTX 4070 to raczej bez sensu rozważać coś słabszego. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
A wchodziłeś kiedykolwiek do panelu adrenaline ? Naciśnij podczas grania alt+r i tam włącza AFMF 2.1. I ustaw ten jak zasilania tak jak pisałem i sprawdź gre -
Przez leven · Opublikowano
Brzytwa Ockhama (nazywana także zasadą ekonomii myślenia[1]) – zasada, zgodnie z którą w wyjaśnianiu zjawisk należy dążyć do prostoty, wybierając takie wyjaśnienia, które opierają się na jak najmniejszej liczbie pojęć i założeń. -
Przez Ryszawy · Opublikowano
10K godzin na rybach? Jak mój wójek...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi