Skocz do zawartości

Grzybowóz do ~300k, priorytet komfort, cisza, wyposażenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, wallec napisał(a):

Jak np pomiędzy decyzją o zamówieniu a odbiorem cena samochodu spadnie / wzrośnie o np 50000zł, to odbierasz w cenie dzisiejszej czy lipcowej?

Zależy co masz wpisane w umowie. Generalnie ceny są stabilne, chyba, że wybuchnie jakiś konflikt albo ogólno światowy wirus się pojawi. Po drugie zawsze można zrezygnować.

Opublikowano
12 godzin temu, dan254 napisał(a):

Niezawodny, wolnossący czyli Mazda 😉

Taaaaak, Mazda przecież ma kompresor bez którego cała niezawodność nie działa. Nowe silniki Mazdy nie wiadomo czy ktokolwiek tanio naprawi po gwarancji. 

Do SkyActiv-G się zgodzę, ale nie obecne. 

Opublikowano
9 minut temu, galakty napisał(a):

Taaaaak, Mazda przecież ma kompresor bez którego cała niezawodność nie działa. Nowe silniki Mazdy nie wiadomo czy ktokolwiek tanio naprawi po gwarancji. 

Do SkyActiv-G się zgodzę, ale nie obecne. 

Tylko go stac raczej na 2 a nie 3. W 2 nie ma chyba x tylko jakis 1.5. 

Opublikowano
Godzinę temu, trepek napisał(a):

Zależy co masz wpisane w umowie. Generalnie ceny są stabilne, chyba, że wybuchnie jakiś konflikt albo ogólno światowy wirus się pojawi. Po drugie zawsze można zrezygnować.

Zapytałem po obniżeniu filmiku o obniżeniu cen "trochę starszych" bronco o 100000zł.

Opublikowano
16 godzin temu, Kyle napisał(a):

No z poprzedniego auta to tu na forum wklejałem zdjęcie licznika (58000 było). Ile mam zamiar jeździć? - różnie może być, więc nie chcę kupować czegoś, co się szybko rozpadnie w mieście, bo np. teraz jeżdżę mało, no to "wystarczy".

Dołóż trochę i weź Hondę HR-V, będziesz zadowolony. To co teraz zapłacisz więcej, odzyskasz przy odsprzedaży bo te auta b.mało tracą na wartości.